Telefon i Stockholm

28 rekommenderade telefonbutiker i Stockholm kommun

• Vi reparerar din mobil snabbt, effektivt och till marknadens bästa priser. Dessutom erbjuder vi nyrenoverade mobiler till kanonpriser.
    Kenneth O
    Kenneth O: Trevligt och kunnigt bemötande. Telefon reparerad och som ny! Tack.
  • Driver du telefon i Stockholm?

• Iren K
    Iren K: Vilken serivce!! Fick hjälper med verkligen allt. Är så så nöjd! Rekommenderar!
  • Pooya N
    Pooya N: Fick hjälp med nya företagsabbonemang
  • 29 omdömen
    Daniel Mattias Stefan P
    Daniel Mattias Stefan P: Absolut de bästa företaget jag haft att göra med inom elektronik osv . Tele2 vägrade ersätta en iPhone 16 PRO som de var fabriksfel på . Apple gjorde ett undantag och ersatte den åt mig omgående 🙌
  • 103 omdömen
    VIKTOR M
    VIKTOR M: Ville bara lämna ett omdöme för det var så mycket negativt här. Jag klickade på hemsidan där det stod att jag skulle få 1300kr för min begagnade Samsung S10E. Jag skickade in den och skrev till deras support efter 5 arbetsdagar om de mottagit mon mobiltelefon, de svarade inom knappt 1 timme att de precis mottagit min telefon och att jag skulle få pengarna veckan därpå. Jag fick 1300kr utbetalt till mitt konto efter 9 bankdagar (från det att jag skicka mobilen med post). Så jag rekommenderar dem ändå :)
  • 123 omdömen
    Abbas Ali Mahdi A
    Abbas Ali Mahdi A: det är inte bästa på service men det är okej och biliget
  • 61 omdömen
  • 5 omdömen
    Anna-Lena F
    Anna-Lena F: Mobilt är Fem bra. Jag har bra mottagning här i skogen där jag bor. Det kändes däremot lite oproffsigt att få simkortet hemskickat i brev där adressen var handskriven!! Ska bli intressant att se när första fakturan för en helmånad kommer om priset verkligen är så billigt som försäljaren sa.
  • Ove Samir E
    Ove Samir E: Ringde från Malmö rörande lite saker som bara fanns i Stockholm och Janne på Teknikmagasinet svarar och hjälper mig på ett otroligt föredömlig sätt! Mycket glatt överraskad eftersom kundvård är det som de flesta företag helt missat i dag. Dock inte Teknikmagasinet. Och inte nog med att jag blev väl mottagen och hjälpt på ett väldigt bra sätt (långt över vad jag ens hade förväntat mig), Janne ringer och FÖLJER UPP det han sagt att han skall utföra. Och grejorna kom precis som utlovat. Mycket trevligt att det fortfarande finns personer som tar sin uppgift på allvar och ger utmärkt kundvård - något som tyvärr är väldigt sällsynt nuförtiden! Tack för all hjälp Janne! Mvh Zammy
  • 1 omdöme
    Bo L
    Bo L: Valet av easytelefoni som leverantör av vår IP- växel är vi mycket nöjda med. Easytelefoni ger alltid personlig service och support på mycket hög nivå och levererar, förutom kvalitétsprodukter till bra priser, även den trygghet som är en förutsättning för oss som kund. Vi kan därför varmt rekommendera easytelefoni till andra kunder! Bo Lovenhjelm IT-Chef Markaryd Grafiska AB
  • Malin H
    Malin H: Jag har alltid blivit bra bemött av den manliga personalen i denna butik. Kvinnorna tittar inte ens åt ens håll. Men abonemangen och telefonerna är grymma, och dom har världens trevligaste kundtjänst dygnet runt. Skaffa tre!
  • Karl Sune Pontus K
    Karl Sune Pontus K: Alltid proffsig service på rätt sätt. Jag har blivit vid ärlig fråga "avrådd" att köpa guldpläterad kabeln till hörlurar då ljudkvaliténs ökning knappt är märkbar. Även vid köp av billiga "larviga" prylar så tar dom det seriöst och verkar ha kunnande av de det här i lager. Vid senaste köp av Zippo tändare så hämtade de fram alla olika sorter och visade så jag kunde se och känna innan val. Snabbt och smidigt, alltid nöjd!
  • 8 omdömen
  • Damian G
    Damian G: På teknikmagasinet finner du de allra flesta teknikprodukter och tillbehör som finns ute på marknaden. De har även sådant som softairguns för dig som tycker sånt är roligt. Personalen som jobbar på teknikmagasinet är kunnig och teknikintresserad så de kan svara på alla dina frågor. Tveka inte att besöka denna butik om du har någon fråga eller behöver något tillbehör till t.ex. din mobil.
  • 7 omdömen
  • 1 omdöme
  • Driver du telefon i Stockholm?

Områden i Stockholm
Norrmalm  (9 st)