Webshop i Kalmar län

Topp 11 webshoppar i Kalmar län

• EMR Group

691 omdömen
    Åsa U
    Åsa U: Köpte medel för att lösa upp bakterieansamlingar i vår dieseltank i båten. Flaskan som kom var dåligt fylld, vilket vi tyckte direkt, men hade bråttom att hälla i medlet, då vår båt knappt fungerade som det var. Då vi hällt i en liten mängd insåg vi att vi haft rätt i att flaskan varit dåligt fylld och vi kontaktade då företaget. Tyvärr hade vi ej tagit bild på flaskan innan vi använde den, men företaget skickade ändå en ny (denna gång mer välfylld) flaska, och när den kom var den ännu mer välinpackad samt kom med liten godispåse som tröst! Jättegulligt! Riktigt seriöst företag och produkten verkar ha fungerat perfekt!! Har testat liknande produkter tidigare, som sa sig skulle fungera men det blev ingen reaktion i båten av dessa, men nu går vår båt precis som den ska igen!! Medlet var värt varenda krona! Tusen tack EMR Group!
  • 1,964 omdömen
    Stig S
    Stig S: Bra bemötande,snabb leverans,rekommenderas.
  • nallebudet.se

1,316 omdömen
    Birgitta S
    Birgitta S: Det finns en gåva för alla som ges av kärlek. Roligare än ett kort för du kan välja unika detaljer i budet som passar mottagaren. Jag har ofta valt Nalle budet som födelsedagspresent men även till någon som behöver krya på sig.
  • 1,239 omdömen
  • 41 omdömen
    Simon F
    Simon F: Allt gick smidigt! Väldigt nöjd!
  • 294 omdömen
  • Xtr24 AB

12 omdömen
    Emma Johanna H
    Emma Johanna H: Leveransen kom på en dag och jättebra produkter! Kan varmt rekommendera :)
  • 1 omdöme
    Isabel W
    Isabel W: Tackar så hjärtligt till Er samtliga på Akvariekungen AB i Vimmerby för smidiga köp, supersmidig/snygg hemsida, superstora sortiment å snabba leveranser!
  • 1 omdöme
    Dennis L
    Dennis L: Leverans inom 3 dagar av de Stella White Strips jag beställde, kundsupporten var vänligt och svarade inom 12h när jag frågade om min beställning.
  • 14 omdömen
    JENS O
    JENS O: Kanonbra ställe! Trevliga, bra service. Fixar en smärre reklamation utan problem. Rekommenderas!!
  • 14 omdömen