Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Kizjalo Hus AB

Kizjalo Hus AB

5.0

Kvalitativa bygg- och städtjänster för hem och företag Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privatpersoner och företag, med fokus på våra två huvudsakliga verksamhetsområden: bygg och städ. Utöver dessa tjänster kan vi även hjälpa till med trädgårdsskötsel, snöskottning, halkbekämpning, enklare fastighetsskötsel,...

25 omdömen om Kizjalo Hus AB

Namhom C
Skrev om Kizjalo Hus AB

Mycket snabb respons och städningen var proffsig och noggrann. Rekommenderas varmt.

Christina Marianne W
Skrev om Kizjalo Hus AB

Fått hjälp med trimning av vår kuperade och svårskötta tomt. Väldigt snyggt utfört jobb. Mycket nöjd.

Peter Sture J
Skrev om Kizjalo Hus AB

Jag använder alltid det lokala familjeföretaget Kizjalo. Trevliga, flexibla och professionella. Kan varmt rekommendera.

Mats K
Skrev om Kizjalo Hus AB

Kontakt skedde via mejl angående flyttstädning av 124 kvm. Vår förfrågan blev snabbt besvarad. Det resulterade i ett mycket fint resultat till en rimlig kostnad

Vasil P
Skrev om Kizjalo Hus AB

Professionella och pålitliga! Anpassar sina tjänster efter kundens behov.

Carl-fredrik B
Skrev om Kizjalo Hus AB

Tack för den snabba och proffsiga fönsterputsningen! Resultatet är fantastiskt och jag rekommenderar härmed varmt era tjänster! Tack snälla! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gunnar G
Skrev om Kizjalo Hus AB

Jag har anlitat dem flera år. De är mycket pålitliga och utför ett bra och noggrant jobb. De är lätta att ha kontakt med och allt fungerar utmärkt!

Lena B
Skrev om Kizjalo Hus AB

Vi har anlitat dem för hemstädning i flera år och är mycket nöjda. Det är aldrig något krångel, lätta att ha kontakt med om det behövs. Effektiva och bra på städningen.

Irma Christina K
Skrev om Kizjalo Hus AB

Har haft hemstäd några månader och är jättenöjd med dem så jag rekommenderar dem gärna!

Jörgen K
Skrev om Kizjalo Hus AB

Anlitade Agrita Kizjalo för att städa mitt försäljningskontor i Gnesta för Eksjöhus AB och är mycket nöjd med deras städning och service 🤗 Jörgen

Johan W
Skrev om Kizjalo Hus AB

Vi är mycket nöjda med städningen! Noggrann, snabb och mycket trevlig personal.

Anne Lise S
Skrev om Kizjalo Hus AB

Toppenbetyg från oss. Så duktiga, alerta och trevliga. Mina varmaste rekommendationer för dig som vill ha städhjälp!

Carl Gabriel Julius Roger K

Anlitade för flyttstädning, supernöjd med allt från första kontakten till utfört arbete. 10 poäng!🌟

Angelika K
Skrev om Kizjalo Hus AB

Har haft veckostäd i snart tre års tid Lyxigt att komma hem till nystädat hus. Alltid noggranna, snabba och lämnar alltid huset lite extra ombonat. Supernöjd med allt!

Ronnit H
Skrev om Kizjalo Hus AB

Jag är väldigt nöjd med Kizjalo Hus städtjänster och byggarbeten. Resultaten är noggranna och effektivt utförda, alltid med ett professionellt bemötande. Såväl företagsledaren som medarbetarna har ett kvalitetstänk. De ser vad som behöver åtgärdas och utför det exemplariskt med ett gediget yrkeskunnande Jag rekommenderar dem varmt.

Magnus O
Skrev om Kizjalo Hus AB

Mycket bra service är supernöjd med städningen de utför

Ulrika S
Skrev om Kizjalo Hus AB

Vi är mycket nöjda med den hemstädning som vi får. Fantastiskt att få städning här ute på landet. Vi är alltid mycket nöjda och glada när de har varit här och gjort sitt jobb.

John H
Skrev om Kizjalo Hus AB

Vi har anlitat Kizjalo Hus AB för hemstädning nu i över två år och är fortsatt väldigt nöjda. Vi rekommenderar deras tjänster!

Anders G

Effektiva och noggranna. Vi är väldigt nöjda. Anders, Sanna och Hulda

Johan L
Skrev om Kizjalo Hus AB

Vi har anlitat Kizjalo Hus i fyra års tid för städning och är mycket nöjda. Vi uppskattar att få en regelbunden bra städning utan störningar och med flexibilitet att anpassa när det behövs.

Karin Ingemarsdotter B

Toppenbra hemstädning! Bra städpersonal och bra kommunikation. Alltid korrekta fakturor med RUT. Kan varmt rekommendera dem.

Viktor Karl Olov C
Skrev om Kizjalo Hus AB

Anlitade Kizjalo Hus för flyttstäd. Utmärkt utfört arbete, noggranna och flexibla. Rekommenderas varmt.

Ewa P
Skrev om Kizjalo Hus AB

Vi, och även grannar i trakten, har sedan mer än ett år anlitat Kizjalo Hus för städning och fönsterputs. De är fenomenala! Agrita och den personal hon sänder, är inte bara super professionella, de är snabba, noggranna och de är därtill mycket trevliga och samtidigt diskreta. Företaget Kizjalo Hus levererar verkligen högkvalitativa tjänster. Det är en fröjd att se resultaten när de är klara med jobbet. Vi är i familjen också mycket imponerade av entreprenörskapsandan som råder i företaget Kizjalo Hus. De rekommenderas varmt! /Ewa Polano

Ulrica Maria Elisabeth B

Vi beställde fönsterputs och är supernöjda. Snabba svar på frågor, gick fort att få tid och ett fantastiskt resultat. Skinande rena rutor! Proffsigt utfört!

Katrin E

Superbra utförd flyttstädning! Rekommenderas verkligen!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️