Proffsigt och bra bemötande. Svar på frågor. Tips att tänka på.
KlarSynt Falköping
Välkommen till KlarSynt Falköping! På Landbogatan 3 i centrala Falköping hittar du KlarSynt Falköping. När du kliver in i vår butik möts du av Sophia och Maria som jobbar här. Vi hjälper dig att välja ut de bästa glasen tillsammans med de perfekta bågarna. Använder du kontaktlinser så kan du även testa Linsboxen. Du får då...
667 omdömen om KlarSynt Falköping
Sedan starten hos Reco 2019
Jätte fin bemötande kände mig välkommen
Bra bemötande och trevlig personal,fick med mig bra råd.
Jag var väldigt glad att de hjälp mig. Det tjänst är bra.
Trevligt bemötande och bra undersökning.
Väldigt trevliga tjejer, med stort tålamod eftersom jag hade svårt att bestämma mig. Även synundersökningen var väldigt noggrann och kändes bra. Jag är väldigt nöjd!
Mycket nöjd med bemötandet. Vänlig , ostressad miljö.
Glatt o trevligt bemötande. Noggrannhet upplevde jag. Nöjd. 🤗❤️
Fantastiskt bemötande! Professionell! Kvalitet på glasögon-jättebra!
Helt otroligt bra service och fantastiskt trevlig personal
Trevlig och kunnig personal. Bra genomgång av mina ögone
Trevliga tjejer kunniga självklart att jag kommer tillbaka
Super bra service och personalen är dom bästa jag träffat. Man blev glad och bra bemött
En butik med det lilla extra i varje led. Vänligt bemötande, tydlig hjälp, god service och tålamod vid utprovning av bågar. Personalen tar egna initiativ och föreslår produkter för att hjälpa till. Fixar med inställningar av bågen för att den saka sitta bekvämt. Från start till mål ger Klarsynt i Falköping en suverän service!
Bästa "Klarsynt"! En alltigenom positiv upplevelse - vänligt bemötande och mycket nogsamt utförd undersökning. Personkemin klockren! Rekommenderar optiker Sofia "alla dar i veckan"...Mvh Barbara Grönberg
Mycket bra service. Gick snabbt och effektivt, med trevlig personal.
Hjälpsamma och tillmötesgående
Alltid mycket fin service o bra bemötande
Jag hade synundersökning och köpte ett par läsglasögon. Det gick smidigt och det var mycket bra bemötande.
Har varit där förut och de är snälla och trevliga.
Mycket bra tack. Kan verkligen rekommendera till en vän
Bra bemötande och noggrann undersökning, bra urval av bågar och dessutom mycket prisvärt
Bra bemötande, de tog sig tid .
Trevlig personal, försökte inte kränga det dyraste alternativet
Trevlig och professionell personal
Bra och fint bemötande. Hjälp med att välja bågar. Förklaringen om vilka undersökningar som gjordes. Bra svar på frågor man hade. Bra service där man kunde ta god tid på sig,utan att det kändes stressigt. Mycket nöjd kund.
Hej Jag blev trevligt bemött redan när jag klev innanför dörren Ni var klart över mina förväntningar underbar personal Var ett bra besök från början till slut och skulle rekommendera er alla dagar i veckan Gjorde en synundersökning för körkort Plus otroligt billigt
Ett väldigt trevligt bemötande.
Köpte 2 par glasögon. Proffsigt bemötande och trevligt.
Gott , professionellt och ärligt bemötande!
Trevlig personal med god kunskap om produkter som säljer.
Professionellt och trevligt, bra råd och rekommendationer.
Mycket trevlig personal med bra bemötande. Allt till full belåtenhet. Nya glasögon plus bågar
Kanon bra bemötande trevlig personal starkt förtroende man blir glad av att komma dit linser o undersökning
Noggrann genomgång av ögonen. Bra och tydlig information .
Trevlig och hjälpsam personal
Jättenöjd! Bra service, trevlig personal
Jag fick mycket bra hjälp, kollade trycket som var högt, då ringde de till sjukhuset för en tid!!!!!
Mycket trevliga och bra bemötande. Då jag var osäker på om jag fått rätt styrka på glasen. De känner inte rätt när jag var där och hämtade dem. De ville att jag tog med dem hem för att prova i lugn och ro. Det var bra. Nu passade dom. Annars hade de gjort om dem så det skulle bli rätt. Mvh R. D.
Jättetevlg och bra personal, trevligt bemötande
Dem är bäst. Jah är jätte nöjd med dem
Mycket trevlig och förstående optiker som är lätt att prata och skoja med. Hon som hjälpe mig att välja ut bågar var mycket behjälplig och trevlig. Jag är mycket nöjd med mitt besök och kommer att fortsätta att gå till denna optiker.
Mycket positivt och professionellt bemötande då jag har fått besvär med min syn! Har måst byta Optiker pga att min tidigare optiker har pensionerat sig.Och blev då rekommenderad Klarsynt! Väntar nu på att få mina nya glasögon!🙏🏽😊
Mycket trevligt och kompetent personal.
Blev trevligt och proffsigt bemött
Väldigt trevliga och hjälpsamma!
Jag blev verkligen väl bemött av en strålande glad och hjälpsam kvinna i butiken när jag ville få tid för en synundersökning. Vid synundersökningen var optikern lika vänlig och tog god tid på sig , så jag i lugn och ro kunde välja bland de olika alternativen som visades vid undersökningen. Jag har erfarenheter från andra firmor, där optikern mest verkade stressad och snabbt ville få undersökningen avklarad. KlarSynts arbete var klart över förväntan. Eftersom jag har ett par relativt nya glasögon, var jag mest orolig...
Var på synkontroll med ett resultat som inte var så roligt men fick hjälp med en remiss till en ny undersökning som redan är utförd. För övrigt ett mycket bra bemötande och bra förklaring.
Jag tycker att det var väldigt trevlig personal och man fick väldigt mycket hjälp.
Mycket bra bemötande och service.