Synundersökning, beställde nya glasögon
KlarSynt Falköping
Välkommen till KlarSynt Falköping! På Landbogatan 3 i centrala Falköping hittar du KlarSynt Falköping. När du kliver in i vår butik möts du av Sophia och Maria som jobbar här. Vi hjälper dig att välja ut de bästa glasen tillsammans med de perfekta bågarna. Använder du kontaktlinser så kan du även testa Linsboxen. Du får då...
480 omdömen om KlarSynt Falköping
Sedan starten hos Reco 2019
Synundersökning och köp av glasögon.. Mycket gott bemötande, bra information och god hjälp i valet av glasögon. Stort plus att jag fick låna hem bågar.
Så bra bemötande och hjälp med utprovning
Jag köpte progressiva +läsglasögon och jag fick ett bra bemötande.
Mycket trevligt bemötande och trevlig personal. Fick bra svar på mina frågor o funderingar.
Min upplevelse av klarsynt i Falköping är bara positiv. Vi hade ett mycket trevligt samtal när de ringde och flyttade fram mitt besök någon vecka.
Trevlig och kompetent personal som är väldigt mån om sina kunder.
Trevligt bemötande och kunniga inom yrket
Mycket personligt och proffsigt bemötande. Jag uppskattar att man inte ger sig utan vill att det ska bli bra för kunden
Jag är nöjd med mitt besök, bra bemötande
Ja tyckte att jag möttes utav både kunnig och trevlig personal. Dock kanske tiden det tog innan man fick en bokad tid kunde kortas ner.
Trevligt bemötande! Både proffesionellt och avslappnat.
Jag blev mycket vänligt bemött.man brukar bli vänligt bemött.jag jorde en synundersökning.
Kommer inte rekommendera detta ställe till andra! Fick en känsla att kvinnan i kassan trodde mitt id-kort var falskt. Då hon upprepande frågade mig om jag hämtat de hos polisen, hur lång tid de tog. Hon kollade även väldigt skumt på kortet och sen på mig och släppte de inte under hela besöket. Både ute vid kassan men även i synrummet frågade hon mig X antal frågor om just mitt id-kort. Inget ställe jag kommer besöka igen!!
Mycket trevligt bemötande och vänliga expediter. Återkommer när jag behöver nya glasögon
Professionellt och trevligt bemötande. Fick den hjälp jag behövde vi besöket.
Mycket nöjd med servicen och mina glasögon.
Väl bemött.Svar på mina frågor .Inget säljande utöver det som var rimligt för mina behov.Man levde upp till mina höga förväntningar som jag hade efter att ha varit kund i många år.
Jag blev bra bemöt och är helt nöjd med besöket
Mycket bra bemötande proffsigt
Mycket positivt bemött. Det kändes som om dom hade tid för just dej. Synundersökningen var grundlig och det fanns gott om tid ingen stress
Det var allt bara bra! Bra bemötande och förväntningar var samma som jag har väntat bara bra!
Mycket vänligt och professionellt bemötande av hela personalen Återkommer gärna.
Trevligt bemötande av positiv personal, som löste samtliga av de önskemål jag ville få hjälp med.
Hej! Jag är helnöjd med besöket. Väldigt bra bemötande, glada och trevliga och proffsiga. Mvh Rolf Nordström
Bra bemötande och kunnig personal.
Jättetrevligt bemötande och toppenservice!
Bra bemötande, ett bra urval av bågar, kunnig personal och en trevlig stämning i butiken!
Riktigt bra. Trevliga. Kommer att gå dit nästa gång också
Ett fint bemötande av de som jobbade och hon som utförde min synundersökning..inget att klaga på /tack
Mycket vänligt bemötande men utbudet av bågar är inte så stort tyvärr
Hos Klarsynt Falköping får man högsta tänkbara service av en fantastisk personal.
Trevlig o kunnig personal med stor vilja att göra kunden nöjd. På minussidan är att man har ett förhållandevis litet urval av bågar i butik. Har fått hitta båge i butiker på andra orter som Falköpingsbutiken sedan tagit hem, gäller dock inte alla fabrikat. Inte Persol ex.vis.
Jag blev vänligt och trevligt bemött. Jag var på synundersökning, som jag tyckte gick väldigt bra. Det var första gången jag var där, så bara positivt. Har provat ut nya glasögon.
Utmärkt på alla sätt. Köpte nya glasögon och linser.
Professionellt och fullständig undersökning. Trevligt bemötande
Mycket proffsigt bemötande och snabb service!
Vänligt och professionellt serviceinriktat bemötande. Lyhörd för synpunkter
Bästa optikern jag varit på, mycket professionellt och bra service.
En bra synundersökning trevligt bemötande
Proffsigt, tillmötesgående, hjälpande, kunniga, glada
Trevlig personal bra bemötande. Jag är super nöjd. Väntar nu bara på mina glasögon.
Utmärkt service och avdrag på glas som krakelerat! Toppen helt enkelt varit kund sedan 1974!
Trevlig kunnig personal rakt igenom.
Trevlig och kunnig personal och ger mycket bra service till mig som kund!!
Trevligt och bra besök. Personalen var trevligt och snäll!
Positivt o bra blev bra bemött på alla sätt 😊
Allt bara bra Allt bara bra Allt bara bra
Har varit butiken trogen i alla år, bra personal
Jag var på synundersökning och köpte även glasögon vid tillfället måste säga att det var väldigt trevlig personal!!!!