Bokade Medicinsk fotvård enstaka problem 30 minuter. Har ganska välskötta fötter men har haft lite problem med förhårdnader som jag ville få bukt med. Fick så fin behandling och tips av Anna-Lena! Nästa gång bokar jag 60 minuter, även om jag egentligen kanske inte behöver det; omvårdnaden och massagen kommer vara värt varenda öre!
14 omdömen om Anna-Lena Muhr
En mycket trevlig och behaglig upplevelse, man känner sig lätt på foten när man lämnar.
Hus anna Lena har jag fått behandling 2-3 gånger och har bokat fram flera behandlingar. Hon är professionell, snäll, lyssnar och ger råd. Jag rekommenderar henne och hennes professionalism
Mjukt och skönt för fötterna. Hela behandlingen. Snäll och vänlig. Behandlingen var lugn.
Bokade medicinsk fotvård för 700kr för en fot (är amputerad) vilket jag förväntade mig mer fotvård med fotskrapning på häl etc. Det jag fick var nagelklippning och lite ” krafsande” på nagelband.
Proffsig och kunnig på sitt jobb, väl utfört arbete
Jag var på fotvård hos Anna-Lena och är jättenöjd med både bemötande och själva fotbehandlingen. Anna-Lena är noggrann och duktig. Mina fötter är nu mjuka och lena. Jag kan varmt rekommendera denna fotbehandling.
Jag upplever att Anna-Lena är kunnig inom sitt yrke och är mycket nöjd med fotvården.
Mycket bra upplevelse. Var nöjd med mina nyslipade naglar. 👍
Proffsig och noggrann.Trevligt sätt och arbetade med sådant sätt att det gjorde inget ont. Jag kände mig trygg och lugn under hela behandlingen. Jag kan varmt rekommendera henne som fotvårdare till andra som lider av nageltrång och andra fotbesvär.