Bra bemötande, lättsam och enkel att prata med. Förväntningar att reducera rynkor och få en friskare hy. Enligt Karita ska det kommer successivt, så bara vänta och se. Fler behandlingar återstår ju också. Microneedling + prx.
58 omdömen om Karita Dahlgren
Återkommer igen och igen! Ljuvligt🤩
Får en fantastisk ansiktsbehandling med massa skön massage till (när masker mm verkar). Rekommenderar Karita varmt!
Mycket duktig i sin kunskap om hudvård och jag känner mig trygg medan hon behandlar min ansikte och dessutom hon är mycket trevlig. Jag tycker mycket om Karita Dahlgren.
Tack Wanda för ditt fina omdöme Det värmer ♥️
Mycket skön behandling. Kommer sannolikt boka igen.
Karita va superproffsig! Jag trodde nog att det skulle synas mer. Kommer komma tillbaka framöver.
Tack för ditt fina omdöme Det glädjer mig Du är så välkommen Mvh/ Karita
Trevligt bemötande, väl omhändertagen. Tyckte resultatet blev bra. Kommer gärna tillbaka.
Trevlig och kunnig. Jättenöjd!
Tusen tack för dina fina ord! Det gör mig otroligt glad att läsa och ger mycket energi i mitt arbete. Tack för förtroendet - det betyder otroligt mycket! Kram Karita
Karita är både trevlig och gör ett fantastiskt jobb. Fixat mina naglar hos henne, blev supernöjd 😀
En väldigt bra upplevelse!
Tack för din fina recension Mvh/ Karita