Kroppsklinikens Yogastudio

Kroppsklinikens Yogastudio

Här jobbar
Karin Spjuth, mediyoga, yinyoga, yoganidra, lymfyoga
Karin Wiregård, iam yoga, mediyoga, yinyoga
Anna Aro, hatha yoga, yinyoga
Viveca Vilhelmsson, mediyoga grundkurs
Josephine Andersson, yinyoga, restorative yoga
Christina Arle, yinyoga
Anna Lönnqvist, pt träning i grupp
Mattias Sundman, gongavslappning event
Annika Lynton, soundhealing event

96 omdömen om Kroppsklinikens Yogastudio

Sedan starten hos Reco 2015
Joachim S
Skrev om Kroppsklinikens Yogastudio en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Välkomnande och trevlig atmosfär

Lena S

Jag var på ett ”prova på pass” som var jättebra. Tyvärr tyckte min höftartros inte om yogaställningen, så jag fortsatte inte. Trevliga lokaler och den personal jag träffat har varit toppen.

Maria B

Alltid härligt att komma till kroppskliniken för en stunds träning eller behandling. Rekommenderar varmt.

Lottha H

Mysig miljö. Proffsig och ändå personlig personal. Karin Spjuth är en fantastisk Yogainstruktör och Stephanie är en av de bästa massageterapeuter jag varit hos.

Charlotte A

En härlig välkomnande lokal där man får tid för sig själv. Jag går just nu hos Karin Wiregård yoga.Kan varmt rekommendera detta pass . Finns många pass att välja på och "lärarna"är grymma.

Jennifer T

Varmt och trevligt välkomnande, mysig och fräsch inredning. Alltid rent. Kul med möjlighet att köpa allt från tvål till rawbars i kassan. Går på hathayogan med bästa Anna, ibland Yin med Anna. Alltid prestigelöst men hög kvalitet på passen. Längtar till varje pass! Har även gått på gongbad med Mattias vilket jag verkligen rekommenderar om du behöver koppla av.

Svar från Kroppsklinikens Yogastudio

❤ Tack för dina fina ord och rekommendationer Jennifer, vi är så glada att du trivs hos oss och att du uppskattar det vi säljer i shoppen och att yogan ger dig det du behöver. Det är så fint att ha dig med under klasserna. Stor kram, Anna Aro

Madelaine L

Har varit på yogaklasser och reikibehandling och alla bemöter en med värme och uppfyller alla förväntningar och mer därtill. Alla är väldigt professionella och kan sin sak.

Josefin H

Trevligt bemötande, underbara yogapass där alla är välkomna.

Camilla L

Fint och bra på alla sätt och vis. Alltid nöjd med Yoga klasserna

Lena H

Man längtar hit! Man möts av professionalitet och omtänksamhet. Man vistas i vackra och funktionella lokaler. Man känner tacksamhet för att en plats som denna finns!