Stephanie är en stjärna på massage! Hon jobbar mjukt och avslappnande samtidigt som hon lyckas lösa upp de hårdaste och smärtsammaste knutor utan att jag spänner mig det minsta. Likaså lymfmassage gör hon med ett så bra resultat utan att det gör inte eller känns obehagligt. Jag får ett fantastiskt flow i mitt lymfsystem efter ett bara ett besök hos Stephane! (Men så klart märkte jag den stora skillnaden när jag väl såg till att boka upp mig på flera gånger i följd.)
Stephanie Griffiths
Stephanie Griffiths en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
Massage Certifierad Massageterapeut o Idrottsmassör Premier Int Sports Massagetherapy i London, där Stephanie arbetat fram till 2014, då hon beslutade för att återvända tillbaka till Sverige igen. Stephanie arbetar även som Personal Trainer o mamaboatcamp.
Stephanie arbetar i kliniken följande dagar: måndagkvällar, onsdag dagtid samt hela fredagar fram till kl 18. Övrig tid på företag.
Hennes spetskompettens är att få igång dina muskler, du väljer styrka själv.
102 omdömen om Stephanie Griffiths
Bokade massage åt min syster som var på besök i Sverige, och hon tyckte att Stephanie var helt fantastisk!! Lyhörd, trevlig, bra tryck i händerna - allt var superb!
Bra behandling känns som att jag kan komma tillbaks.
Stephanie är fantastisk. Går alltid därifrån och är nöjd efter massagen. Kan aldrig tänka mig att byta.
Jag är numera återkommande kund, så jag är toppennöjd med Stephanies massage. Hon kan både mys-massage och ge en riktig behandling som hjälper mot spänningar och problem.
Stephanie är den bästa PT man kan tänka sig. Lyssnar in och känner av vad man behöver. Alltid roligt och skönt att träna med henne i härlig miljö. Rekommenderar henne varmt, känns lyxigt på Kroppskliniken.
Alltid lika vänligt bemötande och professionell! Bästa LPG!
Duktig, noggrann och trevlig. Gör att jag får ett resultat på min LPG
Hon är toppen.😊 Jag får precis vad jag behöver.😊
Stephanie är alltid jättetrevlig och super proffsig masseuse. Jag har varit hennes kund i flera år och är jättenöjd varje gång.