Alla kategorier Mäklare Västra Götaland Göteborg Lundin Fastighetsbyrå
Rekommenderat företag 2016 - Lundin Fastighetsbyrå
Rekommenderat företag 2015 - Lundin Fastighetsbyrå

Lundin Fastighetsbyrå

Vasagatan 26, 411 24 Göteborg — Visa karta

4.8 i betyg av 383 rekommendationer
Sedan 1979 har vi på Lundins Fastighetsbyrå skapat lyckosamma bostadsaffärer i Göteborgsområdet och idag är vi en av de mest anlitade i regionen.

Vi ser till att ditt objekt hamnar i strålkastarljuset genom marknadsföring i flera kanaler, ett stort etablerat kontaktnät och en aktuell lokalkännedom.

Det personliga engagemanget hos våra mäklare är viktigt för oss och något vi är stolta över! Tillgänglighet, genuint intresse och att vara påläst är saker vi räknar till personligt engagemang och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar!

Vill du får din bostad värderad eller undrar hur det egentligen ser ut på bostadsmarknaden i ditt område? Hör av dig till oss, vi hjälper gärna till!

Läs vad 383 kunder tycker om Lundin Fastighetsbyrå

 • Magnus B
  Magnus B skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Extremt proffsiga och seriösa. Kan verkligen rekommendera Jennieann Nyström som vägledde oss från start till mål på ett fantastiskt sätt.
  gillar detta
 • Rebecka N
  Rebecka N skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Proffessionell, trevlig, kunnig och serviceinriktad. Ett nöje att samarbeta med
  gillar detta
 • Ola P
  Ola P skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vi har nyligen sålt med Louise Englund och Madelene Lööw på Lundin Fastighetsbyrå för andra gången och kan varmt rekommendera båda två! Dem brinner för både säljaren/köparens bästa.
  Det märks att båda har ett genuint intresse för hela affären och älskar sina jobb. Båda två är väldigt professionella och gör det där lilla extra för kunden och tänkte utanför boxen med t .ex en Afterwork-visning.
  Lundin använder en väldigt professionell fotograf, duktig stylist och har snygga objektsbeskrivningar som sticker ut i mängden. Kommer garanterat sälja med Louise och Madeleine och Lundin Fastighetsbyrå även nästa gång.
  gillar detta
 • Linnea N
  Linnea N skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vill starkt rekommendera Emelie Tolinsson på Lundins som gjorde ett toppenjobb högt över våra förväntningar vid försäljning av vår lägenhet. Hon har ett personligt engagemang utöver det vanliga vilket också gav resultat i slutpriset!
  gillar detta
 • Martin S
  Martin S skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Fick ett mycket bra och proffsigt bemötande av Lundin Fastighetsbyrå!
  gillar detta
 • Håkan O
  Håkan O skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  vänligt och professionellt bemötande. tillgänglig för frågor och snabb återkoppling.
  smidig dokumenthantering
  gillar detta
 • Sara B
  Sara B skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Madelene Lööw på Lundin är en fantastiskt hjälpsam och proffsig mäklare. Trots mina otaliga dumma frågor svarade hon alltid vänligt och hjälpte mig med allt som rörde mina bostadsaffärer.
  gillar detta
 • Goran T
  Goran T skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Grym mäklare. Bästa jag haft och göra med. Rekommenderas starkt.
  gillar detta
 • Rebecka B
  Rebecka B skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Mycket trevligt och professionellt bemötande. Vi valde samma mäklare (Anna Wählisch) för försäljning av vår bostad som när vi köpte den några år tidigare och allt fungerade perfekt! Rekommenderas varmt.
  gillar detta
 • Per A
  Per A skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Trevliga och sakliga. Info kommer både vid köp och försäljning. Mycket bra bemötande. Använder dem gärna igen. Speciellt Anna.
  gillar detta
 • Stefan K
  Stefan K skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Lyhörda och ett bra jobb med försäljningen av lägenhet.
  gillar detta
 • Monica B
  Monica B skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Ett fint bemötande från första telefonsamtalet!
  Jag kan fråga om allt utan att känna mig dum!
  Jag har känt mig trygg med min mäklare!!
  gillar detta
 • Susanne W
  Susanne W skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Fick både proffsigt, trevligt och engagerat bemötande av mäklaren vid försäljningen av vår fastighet. Kände stort förtroende under hela processen.
  gillar detta
 • Peter G
  Peter G skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Rakt igenom ett toppenjobb av Annie Mälarborn! Stort tack!
  gillar detta
 • Linus L
  Linus L skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Annie Mälarborn var otroligt proffsig. Både mot oss som säljare och mot köparna.
  Inger stort förtroende, kan sin sak, mycket proffsig i sin kommunikation. Inga överraskningar längs vägen. Guidade oss hela vägen genom affären från första mötet tills huset var sålt. Återkommer alltid när hon har lovat, glömmer ingenting längs vägen. Inga lösa trådar. Suveränt!
  gillar detta
 • Johanna L
  Johanna L skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Jag är mycket nöjd med min bostadsförsäljning och arbetet som min mäklare har utfört. Alexander Cezar har tryggt lotsat mig genom samtliga faser i bostadsförsäljningen och varit fantastiskt tillmötesgående och positiv att samarbeta med!

  Det har alltid varit lätt att komma i kontakt med Alexander och han har hittat bra lösningar på eventuella problem som har dykt upp vilket verkligen har förenklat för mig som säljare. Toppen!
  gillar detta
 • Marianne H
  Marianne H skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vi fick ett proffesionellt bemötande när vi köpte vår lägenhet, så bra att vi valde samma mäklare till försäljning av vår lägenhet.
  gillar detta
 • Louise E
  Louise E skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Madelene Lööw rekommenderas varmt efter flera förstklassiga insatser vid försäljning av våra bostäder i Vasastaden och Linnéstaden. Toppklass!
  gillar detta
 • alf o
  alf o skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Louise Englund kan med varm hand rekommenderas tillsammans med sin kollega Madelene Lööw .
  Vi har vid två försäljningar fått bra hjälp och råd både innan försäljning , under samt efter.
  gillar detta
 • Iman S
  Iman S skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Jag är nöjd och kan rekomendera er till vänner som ska sälja bostad.
  gillar detta
 • Lennart C
  Lennart C skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Mycket bra och proffsigt. Bra tips och strategiskt tänkande innan försälning
  gillar detta
 • Daniel S
  Daniel S skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Alexander Cezar har ett riktigt högt kundfokus. Lyssnar, ger råd samt har en härlig uppföljning vilket har gjort att vi har varit med från början till slut och känt oss väldigt bekväma.
  Gillar att Alexander kör med raka puckar och har ett högt driv och engagemang.
  gillar detta
 • Clara P
  Clara P skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vår helhetsupplevelse av Alexander är väldigt god. Vi upplevde att vi fick bra kontakt med en gång och det var den största anledningen till att vi valde honom från först början. Lätt att ha att göra med och lätt att få tag på. Annonsen lades dock inte ut enligt övernskommelse vilket skapade lite onödig stress. Men överlag mycket nöjda med mäklaren, byrån och försäljningsresultat. Rekommenderar gärna Alexander till vänner och bekanta.
  gillar detta
 • Viktor O
  Viktor O skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Alexander på Lundin är en utomordentlig mäklare med mycket erfarenhet och en känsla för detaljerna. Otroligt professionell som starkt rekommenderas.
  gillar detta
 • Daniel N
  Daniel N skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Efter att ha träffat en rad olika mäklare i samband med att vi skulle sälja vår bostadsrätt valde vi slutligen Martin Hasselblad från Lundins. Känslan man fick visade sig stämma mer än väl och Martin gjorde ett utmärkt jobb. Vi är mer än nöjda och kommer garanterat använda oss av Martin igen när vi säljer nästa gång.
  gillar detta
 • Cecilia S
  Cecilia S skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Kan varmt rekommendera Lundin och framförallt Martin Hasselblad som på ett proffsigt sätt hjälpt oss både med köp och försäljning av lägenhet!Vi har känt oss så avslappnade i hela processen pga Martins bemötande och kunnighet!
  gillar detta
 • Cilla E
  Cilla E skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Bra information under hela processen och proffsigt hanterande av budgivningen.
  gillar detta
 • Mina H
  Mina H skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vi hade Alexander Cezar som mäklare när vi sålde vår lägenhet på Hisingen. Kan rekommendera honom varmt. Trevlig, kunnig och ambitiös.
  gillar detta
 • Linda H
  Linda H skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vi var från början till slut väldigt nöjda med Mäklaren Maria Lundquist, kunnig, bra kontakt, lätt att nå och ett mycket bra utfört jobb. Det tackar vi för.
  gillar detta
 • Signe H
  Signe H skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Är väldigt nöjd med Alexander Cezars insats vid försäljningen av min lägenhet på Eriksberg och kan varmt rekommendera honom till den som vill ha en ambitiös och kunnig mäklare. Tack för bra och proffsig hjälp!
  gillar detta
 • Luis A
  Luis A skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Alexander både vägleder och involverar säljaren hela vägen. Han säkrar att man som kund känner sig både trygg och informerad hela vägen. Kort men gott han ger 100%
  gillar detta
 • Emelie M
  Emelie M skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Jag har precis sålt min lägenhet via Lundin Fastighetsbyrå och Anders Pettersson. Jag kom i kontakt med honom i samband med att jag letade lägenhet där han uppvisade professionalism och genuint intresse för att jag skulle hitta min drömbostad. Därför var det ett självklart val att anlita Anders när jag väl skulle sälja min egna. Anders gav bra och konkreta råd samtidigt som han var flexibel med att tillmötesgå mina önskemål. Dessutom fixade han en tokgrym stylist och slutresultatet blev en försäljning under 24 timmar på en summa jag aldrig trodde skulle vara möjlig.
  Jag kan varmt rekommendera Anders, oavsett om du ska sälja eller köpa.
  /Emelie
  gillar detta
 • Fredrik R
  Fredrik R skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Jag hade Alexander Cezar som mäklare när jag sålde min lägenhet i Västra Eriksberg. Alexander var ambitiös, kunnig, pålitlig, social, påläst och kunde verkligen marknaden i Eriksberg. Jag kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Jag är supernöjd! Jag kommer att anlita Alexander i framtiden igen!
  gillar detta
 • Ben M
  Ben M skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Jonas Criff fd Edlund på Lundin Fastighetsbyrå hjälpte oss att köpa vår första lägenhet. Han var genomgående super trevlig och professionell och vi kände oss under hela processen väldigt trygga och omhändertagna då Jonas alltid tog sig tid till att sitta ner för att samtala och förklara diverse nya moment för oss. Vi skulle absolut rekommendera Jonas till alla som går i köptankar. Tack Jonas för att du hjälpte oss att hitta och köpa vår drömlägenhet!
  gillar detta
 • Darko S
  Darko S skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Alexander Cezar på Lundin Fastighetsbyrå sålde vår lägenhet snabbt, enkelt och smidigt. Han skötte hela affären från dag 1 till den sista dagen. Jag kan starkt rekommendera honom till alla som vill ha en riktigt bra och professionell mäklare. Kommer alltid att anlita honom. ☺
  gillar detta
 • Elin
  Elin skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vi är väldigt nöjda med Elinas arbetsinsats vid försäljning av vår bostad. Hon är en lyhörd, mycket engagerad och mycket kompetent mäklare. Hon svarade väldigt snabbt på mail och höll oss uppdaterade så fort det dök upp någon ny information. Trevligt och professionellt bemötande. Försäljningen blev väldigt lyckad. Vi vill varmt rekommendera Elina Vadász som mäklare.
  gillar detta
 • Anna T
  Anna T skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Efter en snabb affär med högt slutpris är vi väldigt nöjda med det arbete Martin Hasselblad gjorde i samband med försäljningen av vår lägenhet.
  Uppskattar även att han tog sig tid att ge oss tips och svara på frågor inför vårt husköp.
  gillar detta
 • Johanna Ä
  Johanna Ä skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Jonas Criff fd Edlund på Lundins är kunnig, trevlig, inkännande och rolig! Levererar dessutom en bra affär. Skulle rekommendera honom varje dag och definitivt använda honom igen vid en ny försäljning!

  Då jag inte hade tid och ork att renovera min lägenhet inför försäljning fastän framförallt badrummet behövde fixas kom Jonas med den smarta idéen att renoveringsstyle-a lägenheten. Det blev en succé med tapet- och färgprover i rummen, jättefina bilder och ett ovanligt stort intresse både på webben, på visning och budgivning. Tillika ett väldigt bra slutpris.

  Jonas fanns också med i det tidigare skedet där jag och min pojkvän tittade och budade på den lägenhet vi kom att köpa. Han var verkligen tillgänglig för frågor och tips och engagerade sig för oss. Vi har hela tiden känt att vi har kunnat vända oss till honom med frågor och stöd. Dessutom har han varit både seriös och rolig i kontakten. Har helt enkelt bara lovord om Jonas!
  gillar detta
 • Jonas
  Jonas skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Välj Martin Hasselblad på Lundins om ni vill ha bra service, flexibilitet och ett högt slutpris!
  gillar detta
 • Marina D
  Marina D skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Jag vill tacka Alexander Cezar för hans professionalitet, riktigt bra bemötande och personligt engagemang! Vi är riktigt nöjda med Lundin och rekommenderar starkt Lundin och Alexander Cezar som mäklare. Bra jobbat Alex!
  gillar detta
 • j
  j skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Jag är mycket nöjd med det arbete som Lundins gjorde i samband med försöljningen av min lgh. Jag kan speciellt rekommendera Martin Hasselblad som alltid ställer upp och ser till att allt blir bra.
  gillar detta
 • Oscar O
  Oscar O skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Louise Englund och Madelene Lööw sålde min lägenhet i Linnéstaden i Göteborg. Upplägget kändes väldigt proffsigt från start och de var väldigt engagerade i ordinarie visningar, förhandsvisningar och extravisningar. De anstängde sig det lilla extra för att försäljningen skulle gå bra. Det är trevligt att de jobbar som ett team vilket innebär att det alltid går att få kontakt med någon av dem. Försäljningen av lägenheten blev väldigt lyckad.
  gillar detta
 • Olivia
  Olivia skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Efter att ha gått på en av Martin Hasselblads visningar visste vi att det var honom vi ville ha som mäklare. Bra säljtaktik som passade oss perfekt med ett snabbt avslut på budgivningen, som vi blev väldigt nöjda med. Extra plus när han kände till vårt område så bra och kunde svara snabbt och säkert på frågor.
  gillar detta
 • Thomas S
  Thomas S skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vi har flyttat 14 ggr och haft med många mäklare att göra.
  Vi sålde nyligen vårt hus i Bohus med hjälp av Carolina
  Lindén på Lundin Fastighetsbyrå och vi är utomordentligt nöjda!

  Vi kontaktade henne redan i samband med att hon sålde vår grannes
  hus för några år sedan och har haft förberedande kontakt sedan dess.
  I höstas blev det skarpt läge och vi beslöt att sälja på våren 2016. Det
  har varit många turer och i förra veckan blev det en lite komplicerad
  budgivning, där vi ändrade oss några gånger innan det blev affär.

  Carolina har tålmodigt följt med i svängarna, kommit med konstruktiva
  förslag, alltid haft ett behagligt och tillmötesgående sätt och skött hela
  affären på ett synnerligen professionellt sätt.

  Eva och Thomas Sundberg, Bohus
  gillar detta
 • Gunilla K
  Gunilla K skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  När jag skulle sälja min kolonistuga i centrala Göteborg hörde jag med Lundins fastighetsbyrå, eftersom jag har goda erfarenheter av dem från tidigare lägenhetsaffärer. Jag måste säga att jag blev positivt överraskad över hur noggrant mäklaren Anna Wählisch gick till väga.

  Med annons i bostadsbilagan i GP, utdelning av informationskort till alla i bostadsområdena i närheten och ett 28-sidigt prospekt gjordes med foton och annan information om stugan. Självklart fanns alla bilder och annan information även på nätet. Det var intressant att se att denna mäklarfirma behandlar försäljning av en kolonistuga på samma sätt som försäljning av en lägenhet.

  Det blev två visningar och intresset var stort, vilket ledde till budgivning och ett slutpris på en rejäl summa mer än det pris jag kunde tänka mig att sälja för. Jag är mycket glad och tacksam över detta och att mäklaren Anna Wählisch var så genomtrevlig och proffsig under hela processen!
  gillar detta
 • Birgitta D
  Birgitta D skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Tog in offert från 4 mäklare. Lätt val att välja lundins Alexander Cesar. Offensiv, snabb, korrekt, kompetent. Återkopplar snabbt på Mejl Sms o samtal. Alexander har ett behagligt sätt mot kunder och en god lyssnare. Prismässigt var Lundins ett bra val. Affären är ju inte avslutad förrän dekl är gjord nästa år men ser fram emot det.
  gillar detta
 • Andreas E
  Andreas E skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vi var i kontakt med många mäklare innan vi utan tvekan valde Martin Hasselblad på Lundin fastighetsbyrå. Vi föll för hans ärlighet och hans raka besked. Martin lägger ett stort personligt engagemang i mäklarjobbet och han ställer alltid upp. Han har varit snabb med att svara och hjälpa oss med frågor. Martin gör ett professionellt jobb med personligt engagemang och levererar kvalité. Lundin gav oss den bästa sidan av vår lägenhet med de bästa bilderna och den bästa stylingen.
  gillar detta
 • Reinert M
  Reinert M skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Vi fick en rekommendation angående Lundins och Peter Johansen. Av den orsaken hade vi höga förväntningar och vi kan helt klart säga att dessa förväntningar infriades och till och med överträffades.
  Peter är rakt igenom affärsmässigt proffsig. Han är klar och tydlig i sin kommunikation och behaglig som person.
  Genom att gå på rekommendation, gjorde vi det enkelt för oss, och det finns ingen anledning att som säljare gör det svårare än så.
  Vi kommer definitivt rekommendera Lundins och Peter Johansen om och när bekanta till oss avser att sälja.
  gillar detta
 • lisbeth l
  lisbeth l skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Till att börja med vill jag Tacka Elina och Lundins för ett otroligt bra jobb, finns ingen som helst anledning att anlita ett annat företag. Det går inte ens att jämföra med en annan mäklarfirma. Bemötandet, exklusiviteten, kunnandet, professionaliten, ja ni har allt det som de andra företagen inte har. Vill till er alla varmt rekommendera Elina Vadaz. Hon har hjälpt oss med försäljningen av vår bostad och har gjort detta på ett alldeles fantastiskt sätt. Hon har alltid funnits tillgänglig för oss, löst eventuella problem som uppstått samt gett oss en väldigt trygg förmedling av huset. Det finns ingen anledning att välja något annat företag än Lundins och framförallt er härliga Elina. Tusen tack för allt. Lundin är en klass för sig på ett enastående sätt!
  gillar detta
 • Kerstin U
  Kerstin U skrev om Lundin Fastighetsbyrå
  Ann-Christin Palmborg skötte försäljningen av vår lägenhet på bästa möjliga sätt. Med energi, positiv attityd, hjälpsamhet och proffsighet utöver det vanliga fick vi ett resultat långt utöver det förväntade.
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Vasagatan 26, 411 24 Göteborg
Kategorier