Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag2 omdömen om Luxury Cars Sweden AB
skrev om Luxury Cars Sweden AB
Rekommenderar absolut inte denna firma. Svåra att nå och håller ej vad de lovar. Över lag oseriösa.
skrev om Luxury Cars Sweden AB
Köpte bil av Luxury Cars i slutet på februari. Allt fungerade bra till en början. Vi köpte bilen på distans pga Covid-19 så säljaren skickade bilder. Vi upptäckte då en ganska stor skada på kofångaren-"oj då den har jag inte sett" säger säljare. Dock fixar säljaren detta och sätter in motorvärmare som vi önskat. Bilen skulle levereras hem till oss inkl sommar/vinterdäck m dubb. När bilen kommer är det dubbfria däck..Ringer direkt och påpekar detta och säljaren lovar att skicka nya däck med dubb vilket skulle fixas direkt då vi bor i Norrland och behöver däcken så fort som möjligt. Detta händer alltså i februari- efter minst 10 försök att nå säljaren på telefon och massor med sms så anländer däcken 9 juni.. När vi sedan inser att däcken är från 2013 OCH har fel storlek hör jag av mig till säljaren som inte svarar i telefon och efter ca 10 sms svara han att ha inte tänker hjälpa till. Ska ni köpa bil-gå till nån annan som man kan lita på!!