Otroligt duktig mäklare. Lyhörd, noggrann och proffsig. Vi har känt oss väldigt trygga med Adam som mäklare. Kan varmt rekommendera honom!
Adam Lindh
Adam Lindh är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Adam Lindh har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Adam Lindh har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 523 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Lindh har haft 105 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Om du söker en mäklare som brinner för sitt yrke, alltid gör det där lilla extra för att du som säljare ska få så bra betalt som möjligt och samtidigt förstår vikten av att känna sig trygg och väl omhändertagen under hela processen, då ska du välja mig som mäklare!
Min ambition är att skapa en relation som löper längre än den aktuella bostadsaffären där du som säljare känner dig så pass nöjd med min mäklartjänst att du gärna rekommenderar mig till dina vänner och bekanta.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Som mäklare är jag otroligt driven och målmedveten! Detta tillsammans med ett strukturerat arbetssätt, en tydlig plan och en ödmjukhet inför det faktum att varje försäljning och kundsituation är unik skulle jag säga är nyckeln till att jag har fått äran att hjälpa så pass många säljare och köpare.
Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Kort sagt - den energi och motivation jag får från mina kunder.
Att få möta många människor i olika situationer och samtidigt kunna vara behjälplig med något som för de allra flesta är den största affären man som privatperson gör i livet är en fantastisk känsla!
2024-12 - 2025-11
523 omdömen om Adam Lindh
Väldigt proffsig och trevlig mäklare. I vår bostadsaffär så stod vi och tvekade lite och Adam hade en stor del i att vi köpte den bostaden vi gjorde genom honom och det är vi ytterst tacksamma för idag. 10 av 10, verkligen!
Vi kan varmt rekommendera Adam som mäklare. Han är väldigt trevlig, lyhörd för ens önskemål, har hög tillgänglighet och bra koll på området. Hela processen kändes väldigt trygg med Adam. Vi hoppas fler i framförallt Knivsta väljer att sälja med honom så vi kan få möjlighet att köpa via honom.
Trevlig, tillmötesgående och proaktiv
Adam is a very nice person and thoughtful. My friend recommended him to me and he is indeed very good at selling real estate.
Vi har sålt och köpt olika fastigheter flertalet gånger, men aldrig hittat en mäklare som Adam! Jag är otroligt glad att vi valde honom! Adam ger alltid goda råd som är rimliga, logiska och smarta. Vidare är Adam enastående enkel att ha att göra med. Vår försäljning drog ut lite pga det allmänna försäljningsklimatet - så vi hade en hel del interaktion med Adam. Han tar sig tid men ödslar ingen tid, vilket är viktigt när vi hade så mycket kommunikation. Och han har grym tillgänglighet! Vår enda oro var att Adam, flitigt...
Vi anlitade Adam att sälja vår lägenhet och är supernöjda. Vi träffade Adam första gången när vi var och kollade på hus, och minns att vi fick en bra känsla hur han var mot oss då som spekulanter. Han är personlig, trevlig och inte för på som vissa mäklare ibland kan vara. Vi har sedan tidigare sålda lägenheter haft dålig erfarenhet med mäklare, men med Adam fungerade allt toppen. Tydlig med informationen, hörde av sig bra under pågående visningar/bud, hade bra koll på området som vår lägenhet låg i och lyssnade på oss som säljare. Rekommenderar Adam om ni vill ha en trygg och proffsig mäklare!
Väldigt hjälpsam och svarar snabbt.
Adam levererade en mycket bra affär baserat med tanke på den marknad som råder.
Adam är en mycket ansvarstagande, kommunikativ och alltid hjälpsam mäklare. Han ordnar allt snabbt och ger värdefulla insikter och råd. Rekommenderas varmt!