Dennis har varit fantastiskt effektiv och lyhörd. Lite för på precis i början, men resulterade i att vi har skrattat gott ihop. Han är definitivt att rekommendera!
Dennis Sjöberg
Dennis Sjöberg är mäklare på Mäklarhuset Uppsala
.Dennis Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Dennis Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 130 omdömen med ett betyg på 4.8. Dennis Sjöberg har haft 54 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
130 omdömen om Dennis Sjöberg
Engagerad, lyhörd, informativ, saklig, merfösäljande, kunnig, tydlig. Skulle kunna fortsätta i all oändlighet. Mycket nöjd med Dennis och den affär som blev av med god resultat för min del.
Jag är jättenöjd, blev bemött superbra!
Dennis visade stort engagemang och vi kände oss väldigt trygga under processen. Lyhörd och väldigt professionell. Ett stort plus att han är så snabb på återkoppling. Kan starkt rekommendera!
Stort tack till Dennis för all hjälp med försäljningen av Vaksalagatan 36B!
Otroligt nöjd med Dennis som skötte försäljningen av vår lägenhet. Från första mötet har han visat stort engegemang, professionalitet och djup förståelse. Kan starkt rekommendera Dennis!
Jag anser att Dennis har utfört ett otroligt jobb, alltid villig att hjälpa till och hög motivation utav att fullfölja sitt uppdrag. Jag ger honom därför högsta betyg på grund av detta och jag är utan tvivel att han kommer fortsätta vara en exceptionell mäklare.
Dennis visade ett stort engagemang genom hela processen och höll mig kontinuerligt informerad. Försäljningen gick smidigt och resultatet blev bättre än jag hoppats. Väldigt nöjd kund.
Dennis är organiserad, lyhörd och tänker verkligen på kunden och inte bara efter att göra en snabb affär. Dennis hade bra kännedom av området och var engagerad när det dök upp frågor. Han var tydlig i sin kommunikation och hanterade både jag som säljare och köparen på professionellt sätt.
Vi är supernöjda med Dennis till vår försäljning! Positiv, engagerad, lyhörd och väldigt kunnig. Försäljningen hanterades smidigt och professionellt trots en tuff marknad. Involverande i processen och hade bra rekommendationer hur vi skulle gå till väga. Rekommenderas varmt, 10/10 🌟