Dennis Sjöberg

Dennis Sjöberg

Dennis Sjöberg är mäklare på Mäklarhuset Uppsala

Dennis Sjöberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Dennis Sjöberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 119 omdömen med ett betyg på 4.8. Dennis Sjöberg har haft 56 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

119 omdömen om Dennis Sjöberg

Sedan starten hos Reco 2022
Sebastian K
Svartbäcken

Supernöjd från början till slut. Kommer anlitas igen om vi ska behöva sälja och skulle rekommendera han till andra.

Amanda L
Svartbäcken

Bra bemötande, kontinuerlig och tydlig kommunikation under hela processen.

Cristian D
Årsta

Underbart kille och lätt att samarbeta med.

Iunona-Georgiana M
Årsta

Det har varit väldigt lätt att få kontakt med Dennis, oavsett tid. Han är professionell, lyhörd och hjälpte oss med alla frågor vi hade. Vi kände oss trygga genom hela procesen och uppskattar verkligen hans engagemang. Rekommenderas varmt!

Fredrik S
Köpte sitt hus med hjälp av Dennis Sjöberg en del av Mäklarhuset Uppsala
Bärby hage

Trevlig och proffsig, och stort plus för att vara lättillgänglig.

Erik N
Höganäs

Dennis var väldigt smidig att arbeta med och var väldigt flexibel i att få igenom affären. Han förstod vår situation väl och anpassade sig och var tillmötesgående under hela processen.

Alexander K
Alsike

Bra, höll god kontakt…………………..

Anna Margareta J
Centrum/Höganäs

Mycket öppen och tillmötesgående. Håller kontakt efter visningen, men är inte påträngande. Lätt att få kontakt med efter beslut om köp och efter kontraktskrivning. Gör dock en del missar, som kunde undvikits. Förhoppningsvis har han lärt av det, så de inte görs om i framtiden.

Svar från Dennis Sjöberg

Stort tack för din ärliga och fina recension. Jag uppskattar verkligen att du lyfter både det positiva och det som kan förbättras. Jag förstår att det blev förvirring kring lägenhetsnumret i samband med adressändringen, och jag tar med mig den erfarenheten så att jag kan vara tydligare framöver och underlätta för mina kunder. Vänlig hälsning, Dennis Mäklarhuset

Lars Edvard A
Främre Luthagen

Envis ,ger ett proffsigt intryck!, Alltid tillgänglig,

William W
Främre Luthagen

Otroligt hjälpsam, tydligt och väldigt trevlig. Man kan alltid nå honom och man känner sig väldigt prioriterad av honom. Jag som första gångs köpare uppskattar verkligen all hans hjälp. Jag skulle stark rekommendera honom till andra.