Mycket positivt bra bemött och bra glasögon
Malungs Optik AB
Välkommen till Malungs Optik – din personliga optiker i Malung! Trots namnbytet är det fortfarande samma glada gäng som hälsar dig välkommen. Barbro, med 15 års erfarenhet, äger butiken tillsammans med Anna, en legitimerad optiker. Vi utför synundersökningar för både glasögon och kontaktlinser. Känn dig trygg och varmt välkommen till oss!
599 omdömen om Malungs Optik AB
Sedan starten hos Reco 2024
Bästa optikern! Trevlig och kunnig personal, jag är alltid nöjd efter ett besök hos dom.
Bra cervice trevligt bemötande
Mycket trevlig butik med härlig personal.
Esmu ļoti pateicīgs Malungs Optik AB personālam par viņu augsto profesionalitāti un rūpīgo attieksmi. Iegādājos brilles, veicu pārbaudes, lai iegādātos savai veselībai labāko. Paldies par rūpēm un ieteikumiem! Ar cieņu, Aurels.
Trevligt och professionellt. Kvalitet.
God och kunnig service. Gott och vänligt bemötande.
Ett mycket bra bemötande. Bra och noggrann synundersökning. Snabb leverans av glasögonen.
Jättebra mottagande och duktig personal.😀👍
Tack snälla Martin för det fina omdömet!
Inga problem dom också fixat mina gamla glasögon som gick sönder när jag var i butiken utan debitering, Krister
Tack Krister för det fina betyget!
Trevlig och kunnig personal. Man känner sig alltid välkommen där
Tack Ove för de fina orden! Härligt att höra!
Jag blev fint bemött och väl omhändertagen.
Tack Marita för det fina betyget!
Vänligt och kunnigt bemötande.
Tack Ellen för de snälla orden!
Blev vänligt bemött. Noggrann synundersökning . Ingen stress vid val av bågar. Köpe dubbelslipade glasögon. Justerade glasögon vid avhämtning, har gjort ytterligare en justering. Kan rekommendera Malungs optik , bra att anlita butik i närheten
Tack Snälla Kerstin för ett sånt toppen-omdöme! Vilka fina ord! Det värmer!
Fantastiskt bemötande och trevlig service
Tack Alexandra för det fina betyget!
Alltid bra bemötande och det känns tryggt att anlita Malungs Optik.
Tack snälla Anneli för de vänliga orden!
Utmärkt kundservice kommer med lösningar på alla sätt
Tack Per för det fina betyget!
Vänligt bemötande,bra information ang mina ögon kommer att rekommendera Malungsoptik till vänner och bekanta.Mycket nöjd.
Härligt att höra att du är nöjd Marianne, då är vi också nöjda! Tack för de fina orden!
De som arbetar där är alla väldigt respektfulla och väldigt snälla mot mig och min äldsta dotter . Jag är också väldigt nöjd eftersom beställningen som jag beställde till min dotter kom på tiden.
Tack snälla för det fina betyget!
Trevligt gott arbete nöjd o belåten👍
Härligt att höra att du är nöjd Margareta!
Mycket bra trevlig bemötande. Proffs
Tack snälla Anna-Lena för de fina orden!
Blev bemött på väldigt snäll sätt
Tack Thomas för de fina orden och det bra betyget!
Som alltid trevligt kunnigt o proffsigt.
Bra bemötan, trevlig pratstund, samt jag tycktes roa henne som utförde syn undersökningen, hon log hela tiden.
Jag fick besked vad mitt problem var och skickades vidare till Falun men felet läktes och nu är allt som vanligt Tack för hjälpen Mvh Torbjörn Hurtig
Sammanfattningsvis så räcker ett ord, KANONBRA.
Jag är jättenöjd med bemötande och undersökning och förslag på båge gin service som alltid ..glad personal. Tack
Hej! Det är viktigt att välja rätt optiker! Den ena ville praka på abonnemang och massa annat! Kändes otrevligt! Som tur var hittade vi tillbaka till våran gamla trevliga optiker! Nu ser vi klart på livet!!
Mycket trevlig och proffsig personal
Hjälpsamma och professionella.
Trevlig personal. Bra och snabb hjälp.
En bra upplevelse med trevlig och kunnig personal.
Känns tryggt, noggranna undersökningar och är det något remitteras det vidare! Trevlig och kunnig personal! Jag köpte läsglasögon.
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt och respektfullt sätt. Jag fick den hjälp jag behövde och de var väldigt förstående och trevliga. De hjälpte om man inte förstod och var allmänt bra!
Bra bemötande och snabb hsmdlggning
Bra mottagande och fortroendeingivande känsla när man pratar med optikern.
Trevligt bemötande. Hjälp med att välja bågar. Snabb service. Tio av tio.
Mycket bra service och tillmötesgående
Mycket trevligt bemötande. Kunnig personal. Lättillgängliga lokaler. TACK
Trevlig och professionellt bemötande
Jag blev bemött på ett trevligt och fint sätt
Igenkännande, eftersom personalen är från orten och man är känd här. Bra undersökning , tagit hänsyn till 1177:s rapport efter besök där. Hjälpsamma med val av bågar.
Positivt och trevligt bemötande.
Bra och trevligt bemötande av personalen.
Bra bemött.. men långa väntetider om verkligen behöver bra syn i yrket...
Bra snabb och proffsig service
Alltid lika trevligt att titta in och få hjälp av duktig och hjälpsam personal.
Professionellt och trevligt bemötande
Ok ,,,,,,,,ßssssssssdddddzzxghhhggghhvhvcvvb
Toppen personal med gott bemötande, kunden i fokus, hjälpsamma, trevliga och glada. Är kund sedan flera år och vi är alltid lika nöjda.