Mycket trevligt och professionellt bemötande. Fantastiskt att få låna hem bågar och testa. Dessutom snabb leverans av både glas och bågar efter urvalet gjorts. 😊
Malungs Optik AB
Välkommen till Malungs Optik – din personliga optiker i Malung! Trots namnbytet är det fortfarande samma glada gäng som hälsar dig välkommen. Barbro, med 15 års erfarenhet, äger butiken tillsammans med Anna, en legitimerad optiker. Vi utför synundersökningar för både glasögon och kontaktlinser. Känn dig trygg och varmt välkommen till oss!
678 omdömen om Malungs Optik AB
Sedan starten hos Reco 2024
Trevlig lokal med bra personal som tog hand om mig
Grundlig undersökning Trevlig personal. Diskussion om synen och vad som behövs
Helt underbar personal.hadde storaförväntningar.och dom infriades till fullo.köpte glasögon som blev helt perfekta.
Helt okey.Bra service ock trevligt bemötande.
Bra med kunnig personal och trevöiga
Trevligt bemötande, bra personal.
Alltid lika bra bemötande på Malungs optik. Personal mycket kunniga o hjälpsamma!!
Har blivit bra bemött och fått ett par nya glasögon som jag är nöjd med.
Trevlig personal väldigt kunniga och bra servis och jag ser bra med mina nya glasögon
Ett trevligt bemötande och kunnig personal!
Tack snälla Gisela för det fina omdömet!
Trevlig och kunnig personal, nogrann optiker
Tackar tackar Sven-Åke för det fina betyget!
Fint och bra jobbat med undersökningen!!
Tack Ingela! Härligt att höra!
Noggrann undersökning, trevlig och professionell personal. Lite sämre med utbud av bågar.
Tack Olga för det fina betyget! Och tack för din åsikt om våra bågar. Vi ska ta till oss av den kritiken!
Ingen kommentar, ha en fortsatt bra dag.
Tack för att du tog dig tid att kommentera! Och tack detsamma!
Bra bemötande och service. Fick den hjälp och kontroll som avsåga.
Tack Hasse för det fina betyget och att du tog dig tid att skriva ett omdöme!
Jag är jätte nöjd med mit besök. Kom till Falun efter besöket , det var åldersförändringar på gula fläcken men ej så allvarligt
Tack så mycket Inga-Lena för det fina betyget! Härligt att du är nöjd och så skönt att du fick komma iväg till ögonmottagningen!
Mkt gott bemötande av kunnig och trevlig personal som kan sitt jobb. Att få glasögon som var bättre styrka på än dom jag har. Progressiva glasögon som känns mkt bättre än dom gamla.
Jag är helt nöjd, trevlig personal , bra undersökning 🤗
PROFFSIGT 👊och en fantastisk bra bemötande! 🤩🫶
Mycket trevlig och kunnig personal, man blir trevligt bemött och en jättetrevlig Optik
Väldigt nöjd med synundersökning och bemötande är också väldigt nöjd. Är väldigt tacksam att ni finns för oss som har syn problem ❤️👍.
Det kan inte bli bättre. Är så tacksam för hjälpen
Mycket bra, trevligt bemötande och fick den hjälp jag behövde.
Tack Fredrik för det fina betyget!
Hög servicenivå som gör att man känner sig väl omhändertagen.
Tack Daniel för de fina orden och det fina betyget!
Proffsigt bemötande och mycket trevlig personal!
Tack snälla Marie för ditt betyg!
Blev undersökt på ett professionellt och säkert sätt. Förtroendeingivande.
Tack så mycket Karin för det fina betyget!
Med glada leenden.. som alltid!.. väldigt trevliga tjejer. En trevlig stund hos Malungs Optik helt enkelt. Hjälpsamma..noggranna..och man känner sej trygg. Köpte nya fina glasögon så nu kan man möta våren med glädje. Om nån frågar så berättar jag alltid var glasögonen är köpta o vilken bra service det är hos Malungs Optik.
Oj vilket underbart omdöme Eva-Stina! Vi tackar så mycket för de fina och snälla orden!
Jättebra service. Snabb hjälp. Trevlig personal
Tack Patrik för de fina orden!
Gott kundbemötande av kunnig personal
Bra, vänlig proffsigt personal
Tack Carina för de snälla orden!
Jag köpte nya glasögon De var mycket trevliga å duktiga
Bra bemötande och synundersökningen var bra
Tack snälla du för det fina betyget!
Trevlig upplevelse! Mycket kunnig personal och man känner sig lugn att lämna ut sig i deras händer ! Väldigt noga med allt dom gör ! Personalen såg mig direkt när jag kom in och hälsade glatt ! Fin liten butik i centrala Malung!
Vi tackar så mycket för de fina orden Agnetha! ❤️
Jätte trevliga, tålmodiga och snabba!
Tack snälla Maëlle för det fina och vänliga betyget!
Bra bemötande på telefonen för att boka tid, även när jag ombokade Toppen bemötande på plats, fick t.o.m komma in tidigare och alla var supertrevliga!
Oj vilket härligt omdöme Agnes! Så glada vi blir!
Väldigt trevlig och hjälpsam personal!
Tack Saga för att du lämnade ett så fint betyg!
Hej jag blev bra bemött och fick bra service. Kram
Tack snälla Siv för det fina betyget!
Trevligt bemötande, glada och positiva👏 Visar och berättar, man känner inget tvång till köp. Bra utbud av bågar, bra på att förklara olika glas och behandling. Bästa Optikfirman 👏
Vi tackar och bockar snälla Lila för det fina omdömet! Hoppas att de nya glasögonen funkar fint!
Trevlig och kommtinent personal. Finns inget att anmärka på .
Snabb och effektiv service. Alltid trevlig personal
Lätt att boka tid. Trevligt bemötande.
Alltid bra service. Inga långa väntetider vid bokning av synundersökning.
Mycket bra bemötande. Lugnt, hon lyssnade bra o gav feed-back. Kunnig. Mlg Optik levde upp till mina förväntningar. Det jag undrade fick jag svar på. Rekommenderar andra att gå dit.
För tidigt att ge ett svar. Bara gått två dagar. Har ännu inte kommit överens med höger glas
Ett bra bemötande ingen väntetid, och bra uppföljning. Jag är nöjd. Betyg 4
Toppen😊…………………………………………………..
Köpt nya glasögon, beställde tid för synundersökning, inte så lång väntetid som för 3 år sen då det var 7 veckors kö. Enkelt med meddelande när glasögonen var klara för leverans.
Snabbt, kunnigt och enkelt att få rätt glasögon!
Bra bemötande.kunnig personal.