Allt gick bra. Jag gillade allt. Toppklass service!
Malungs Optik AB
Välkommen till Malungs Optik – din personliga optiker i Malung! Trots namnbytet är det fortfarande samma glada gäng som hälsar dig välkommen. Barbro, med 15 års erfarenhet, äger butiken tillsammans med Anna, en legitimerad optiker. Vi utför synundersökningar för både glasögon och kontaktlinser. Känn dig trygg och varmt välkommen till oss!
393 omdömen om Malungs Optik AB
Sedan starten hos Reco 2024
allt var bra, jag gillade tjänsten
Tack snälla Andrii för det fina betyget! Härligt att höra att allt var bra!
Trevligt bemötande. Bra service.
Tack snälla Anette för det fina betyget!
Trevlig och personlig bemötande :-)
Tack snälla Jesper för den fina kommentaren!
Som vanligt supernöjd efter ett besök hos er. Hjälpsamma, trevliga och service i världsklass🤗🤗
Oj vilken superhärlig kommentar Anna! Härligt att höra att du är nöjd!
Snabbt och enkelt att boka tid, proffsigt bemötande och snabba leveranser. Enkelt och smidigt.
Tack Albin för ett fint betyg och dina fina ord om oss!
Trevligt bemötande. Förtroendeingivande. Bra service.
Tack Karin för ett fint betyg och dina fina ord om upplevelsen hos oss!
Mycket bra.,helt nöjd. Trevliga och tillmötesgående.
Tack Ingrid! Härligt att höra att du är nöjd!
Som alltid bra bemötande i Malungs Optik.
Tack snälla Anders för ditt fina betyg och dina vänliga ord om oss!
Det känns alltid tryggt och bra.
Tack Mathias! Toppen att höra att det alltid känns tryggt och bra hos oss!
Bra bemötande , köpt glasögon där tidigare nu var det dax för nya.
Tack Alf för ditt betyg och att du tog dig tiden att skriva en rad om oss! 😊
Alltid trevligts o hjälpsamma. Bra på att ge hjälp vid utprovning av nya glasögon.
Tack snälla Margareta för ditt fina omdöme! Härligt att höra!
Toppen! Alltid fint bemötande och hjälpsamma.
Tack så mycket Lisbet för det fina betyget!
Bra bemötande, alltid trevlig och serviceinriktad 👍🏻
Tack Catarina för ditt fina omdöme!
Min upplevelse var mycket bra och positiv😋
Tack Pirjo för det fina betyget och de fina orden!
Trevliga och hjälpsamma,ställer alltid upp om det är något strul med glasögonen.
Tack Marianne för det fina omdömet!
Bra bemötande. Serviceinriktade. Snabb leverans
Tack snälla Ulla! Härligt att höra!
Trevlig personal, noggrann undersökning/syntest. Är mycket nöjd.
Tack Elisabeth för det! Kul att höra att du är nöjd!
Trevligt proffsigt bemötande. Synundersökning och linser
Tack Susanne för dina snälla ord!
Proffsigt bemötande. Jag fick info. Svar på Mina frågor samt rekommendation på lösning. Kan inte bli bättre
Tack snälla Hans för ett så fint omdöme!
Som alltid fick jag ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande då jag gjorde synundersökning och beställde nya glasögon. Har varit kund i många år och vill inte byta leverantör/affär.
Vilket fint omdöme Ann-Louise! Tack så mycket!
Fick tid direkt och bra service. Rekommenderar Malungs optik
Tack Isabelle för ett fint betyg och snälla ord om oss!
Snabb tidsbokning och snabb leverans samt trygg känsla vid synkontroll.
Tack Per för ditt fina omdöme och att du tog dig tiden att skriva. Härligt att höra att du fick en trygg känsla vid synkontrollen!
Bra bemötande, bra undersökning o tillbaka blick från åren baköver
Tack Mats! Kul att höra att du fick en bra upplevelse!
Trevligt bemötande så fort en kom in i butiken. Vilket fortsatte under hela undersökningen tills jag klev ut genom dörren. Finns inget att klaga på. Blev inget köp då det inte behövdes i nuläget utan det blev bara en synundersökning
Tack Jessie för de fina orden! Bra att du är nöjd och att du fick en fin upplevelse av oss och vår butik!
Trevlig proffsig personal 😊 Rekommenderas
Tackar tackar Tommy för det fina betyget!
Vilken otrolig service och kundbemötande. Jag blir alldeles tårögd, det är som att minnas gamla tider då kunden verkligen betydde något. Stort tack till er och jag rekommenderar er varmt till alla kunder.
Men nu blir ju vi alldeles tårögda Tommy! Tack snälla för detta fina omdöme!
Proffsig synundersökning, trevligt bemötande och ovärderlig hjälp med att välja båge till glasögonen, rekommenderas varmt!
Tack snälla Kerstin för det fina omdömet!
Alltid ett mycket bra bemötande med kundens intresse i fokus. Undersökningen var noggrann och som kund känner jag att jag får den tid som behövs för frågor och resonemang kring, i detta fall, synundersökning och linsutprovning.
Tack snälla Maria för de fina orden! Härligt att höra att du upplevde synundersökningen som noggrann och att det fanns tid för frågor och funderingar.
Väldigt bra upplevelse! Fint bemötande i affären, kunnig och trevlig optiker och butikspersonal. Kan varmt rekommendera Malungs optik!
Tack så mycket Annelie för de fina och trevliga orden! Vi blir så glada!
Som vanligt så blev jag mycket väl bemött av Barbro och övrig personal. Alltid lika trevligt att besöka den lilla butiken med ett brett utbud och kunnig personal. Synundersökning och nya bågar blev resultatet. Hämtade mina nya glasögon strax före jul och är supernöjd. Tack Maluns Optik. Mvh. Monica Brandt.
Så kul att höra att du är så nöjd Monica! Då är vi mer än nöjda! Tack så mycket för att du har tagit dig tid att skriva så mycket fina ord om oss och om butiken.
Kunnig och trevlig personal, alltid hjälpsamma!
Tack så mycket för det fina omdömet!
Synundersökning. Allt perfekt!
Tack Carita! Vi blir så glada att du tycker att allt var perfekt!
Mycket trevligt bemött av lugn och enligt min uppfattning kunnig personal.
Tack snälla Greta för det fina omdömet!
Mycket trevligt bemötande! Var där för en synundersökning och fick mycket bra hjälp. Går hellre till egenföretagare än större företag för att stötta de som är mindre och blev glad att Malungs Optik fanns på orten.
Men så glada vi blir av din kommentar Madeleine! Ja visst är det härligt med lokala egenföretagare, och det är så härligt att höra att ni också uppskattar det!
Alltid bra bemötande och service.
Tack snälla Kristin! Det värmer att ni uppskattar oss!
Alltid lika trevligt och proffsigt bemötande av Barbro och Anna.
Tack snälla Ulrika för det! Vi uppskattar din kommentar!
Var och provade ut nya glasögon, personalen var både kunniga och vänliga,
Tack Kenneth för din fina kommentar, vi blir så glada!
Mycket bra service billigt och bra
Tack så mycket Anna-Brita! Vi uppskattar din kommentar!
Trevlig, kunnig och prestigelöst
Tack snälla Lise-Lott för din kommentar!
Bra och trevlig personal☺️ kommer att fortsätta att åka dit😊
Tack snälla Eva för din fina kommentar! Vi blir så glada!
Som alltid ett otroligt fint bemötande. Tar sig tid och är så otroligt kunniga. Man får alltid en bra känsla och bra hjälp hos Malungs bästa optik.
Men vilket toppenfint betyg! Vi blir så glada för dina ord!
Jag blev väldigt bra bemött när jag gjorde synundersökning och när jag provade ut nya bågar Allt gick fort och när jag hämtade de nya glasögonen passade de perfekt. Allt var toppen.
Men tack Bengt för detta toppenfina betyg! Vi blir så glada att du är nöjd!
Mycket trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas!
Tackar tackar Anders för ditt fina betyg!
Trevlig personal och bra service allt är jättebra
Tack snälla Pia för det fina omdömet!
Jag upplevde ett varmt och professionellt bemötande., precis som mina förväntningar var.
Tack Henny! Härligt att höra att vi mötte dina förväntningar och att du tycke att vi var professionella!
Bra det blir jag alltid vid besök hos Malungs optik och de har hög service nivå Bra , att få reda på hur mina ögon fungerade idag och trycket på mina ögon Bra
Tack Percy för ett fint betyg och dina fina ord!
Snabb service och vänlig personal.
Tack snälla du för ett fint betyg!
Jag. Tyckte det var bra bemötande
Tack Mats Erik för det fina betyget!
En fantastisk butik med kunskap och service i alla steg när det gäller synvård, dessutom har man en otroligt trevlig och engagerad personal med glimten i ögat som verkligen gör sitt bästa så att man både trivs och får hjälp med sitt ärende. Gjorde nyligen en synundersökning och fick nytt glas i befintlig båge, gick snabbt och enkelt och gav mig förbättrad syn! Rekommenderas varmt!
Oj oj oj Magnus vilket fantastiskt fint omdöme! Vi blir alldeles varma! Tack snälla för de fina orden!