Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Ninas Clean AB

Ninas Clean AB

Ändra adress Lägg till information
4.8

9 omdömen om Ninas Clean AB

Veronika E
Skrev om Ninas Clean AB

Jag är mycket nöjd med städningen och hela upplevelsen. Arbetet utfördes mycket noggrant, ansvarsfullt och med stor uppmärksamhet på detaljer. Alla ytor var ordentligt rengjorda och hemmet kändes verkligen fräscht och välstädat efteråt. De tog hänsyn till mina önskemål och arbetade strukturerat och effektivt. Personalen var punktlig, trevlig och professionell, och kommunikationen fungerade smidigt från början till slut. Jag uppskattar särskilt hur välorganiserat arbetet var och hur rent och fint allt blev. Jag kan varmt...

Camilla B
Skrev om Ninas Clean AB

Har ett stort hus och hinner inte riktigt med att städa så som jag vill. På rekommendationer anlitade jag Ninas Clean-wow! Snabba på att svara,bra kommunikation. När jag kom hem så fick jag träffa dem,supertrevliga! Jag trodde att jag hade plockat undan ,speciellt på barnens rum,de plockade ännu mer! Det blev så fint! Sonen sa att nu kan han vara där inne och leka😊 Noggranna, vill verkligen att jag som kund ska känna mig nöjd! Känns som en lättnad att kunna komma hem utan att behöva börja städa. Får mkt tid över till annat 👍 Kan verkligen rekommendera Ninas Clean☺️

Safet I
Skrev om Ninas Clean AB

Bra service, noggranna och snabba i responsen! Vi är väldigt nöjda med vårt av av att anlita Ninas städfirma!

Mims O
Skrev om Ninas Clean AB

Vi behövde hjälp med en grovstädning och anlitade Ninas Clean. Vi är så nöjda över hur fint det blev, rekommenderar starkt Nina. Trevlig personal, enkelt kommunikation och bra pris.

Adnan O
Skrev om Ninas Clean AB

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jag anlitade Nina Clean för flyttstädning och är mycket nöjd med både resultatet och servicen. Städningen utfördes mycket noggrant och hela bostaden blev skinande ren, in i minsta detalj. Personalen var professionell, punktlig och hade ett mycket trevligt bemötande. Det märktes verkligen att de bryr sig om sina kunder och vill leverera bästa möjliga resultat. Jag kan varmt rekommendera Nina Clean till alla som söker en pålitlig och seriös städfirma. Jag kände mig trygg genom hela processen och kommer absolut anlita dem igen i framtiden.

Sammy Sebastian A
Skrev om Ninas Clean AB

Mycket nöjd och tacksam, otroligt duktiga och bra service.

Sara Frida Katrin T
Skrev om Ninas Clean AB

Har aldrig haft så rent i min lägenhet. Noggranna som få Mycket nöjd

Linda Angelica Charlotta L

Är verkligen sååååå nöjd med detta! hade ett riktigt hemskt jobb till dom och dom överträffade mina förväntningar! flyttstäd, och dom var så nogranna, dom tog verkligen ALLT, även sånt jag glömt måste göras, super trevliga och enkla att ha att göra med! detta är verkligen att göra kunden nöjd! rekommenderas verkligen!!

Gunilla W
Skrev om Ninas Clean AB

Så såå nöjd. Grundlig städning i alla kökslådor både invändigt och utvändigt. Mitt kök är skinande rent igen. Kan varmt rekommendera Ninas Clean 🤗