Mycket bra bemötande och fin service.
Ögonkontakten KlarSynt Torup
Välkommen till Ögonkontakten KlarSynt! På Gamla Nissastigen 18B i Torup hittar du Ögonkontakten KlarSynt. Väl inne i butiken möts du av Anchi , Frida och vår optiker Oskar. Vårt fokus är att överträffa dina förväntningar både med glas och bågar, men vi har även kontaktlinser. Vi hjälper dig ! * Vi erbjuder skyddsglasögon...
822 omdömen om Ögonkontakten KlarSynt Torup
Sedan starten hos Reco 2020
Vänligt bemötande och kunniga !
Jätte nöjd bra bemötande o nöjd med mina glasögon
Trevligt bemötande. En liten mysig butik med bra personal.
Mycket bra bemötande, kunde svara lugnt och metodiskt på mina frågor. 10/10
Blev mkt bra bemött och fick drn hjälp jag behövde. Är mkt nöjd.
Bra bemötta Vi ville ha en kompletterande s.yn undersökning, som genomfördes utan att åtgärd behövdes, men ytterligare besök behövs för kontroll av starr.
Mycket gott kundbemötande och god service
Trevligt bemötande, alla ger sig tid för kunden.
Grundlig synundersökning och ett mycket trevligt bemötande.
En behaglig och duktig optiker. Som tog sig tiden att förklara lättförståelig
Perfekt! Trevlig och noggrann!
Mycket trevligt bemötande och bra service. grabbens glasögon gick sönder och dem la ner mycket möda att hjälpa oss med dem.
Mycket trevlig och proffsig personal
Bra bemötande med en kunnig och grundlig optiker
Ett riktigt bra mottagande. Allt till belåtenhet
Bra bemötande och ett brett utbud av bågar att välja mellan. Kanon!
Mycket nöjd med bemötandet både av optiker och assistenterna i butiken. Bokade tid för synundersökning som genomfördes noggrannt och kände mig väldigt trygg med resultatet. Kan verkligen rekommendera Ögonkontakten i Torup.
Mycket trevligt o kompetent bemötande.
Trevligt bemötande i butiken , fick ganska tydliga svar på dom frågor jag hade om olika priser och kvalité , fick en snabb tid för synundersökning, lagom stort urval av glasögonbågar , perfekt att låna hem några bågar så att man kunde prova i lugn och ro, köpte ett par progressiva glasögon och ett par dataglasögon .
Trevligt bemötande snabb leverans bra synkontroll
Bra och trevlig personal, hanterade barn bra
Mycket trevligt bemötande. Det var gott om tid, kändes det som, och man kunde småprata om ditt och datt. Man märkte att människor som kom in kände till personalen. Väldigt trivsamt. Köpte två ”på långt håll” glasögon och ett par läsglasögon.
Positiv upplevelse med bra bemötande
Gick bra och snabbt. Bra och trevlig personal med en söt hund bakom disken.
Väldigt stor skillnad på tjänst med samma intyg från arbetsgivare, en betalar 0:- för progressiva glasögon, en annan får betala 600:- för "terminalglasögon" med nåt antireflex skit som inte är beställt av kunden och som dessutom inte går att se med. Ganska snorkigt bemötande när detta ifrågasätts, kände mej faktiskt kränkt. Njae hit går vi inte fler gånger.
Hej Susann. Tråkigt att det blev ett missförstånd. Vi försökte göra det bästa för dig för den pengen som din arbetsgivare betalar. Nu blev det inte som du tänkt dig men vi gjorde om och tog hem ett par glas som ska passa dig bättre. Jag hoppas att du blir nöjd med dina läsglas och att dom håller bättre när dom är antirelex/hårdbehandlade.
Mitt besök på ögonkontakten tycker Jag var alldeles utmärkt Noga genom gång av min syn Mycket trevlig personal som jag kan tipsa andra på ett besök
Trevligt bemötande, trevlig personal
Bra bemötande Hade inga förväntningar eftersom jag varit där förut.. Vet att det är bra och noggrann undersökning
Snabb och vänlig kontakt. En optiker som verkligen förklarade hur ett par terminalglasögon fungerar.
Bra service och trevlig personal.
Upplevelsen var bra.
Professionellt och trevligt bemötande
Jätte bra ni är så snälla och hjälpsamma
Snabbt, smidigt och proffsigt.
Supertrevligt, välkomnande och toppkvalitet.
Mycket bra bemötande 💥💥💥💥💥
Blev väldigt bra bemött av trevlig och kunnig optiker. Linserna som beställdes till mig blev försenade och jag behövde åka hem från min semester men de ställde upp utanför sina normala scheman och hjälpte mig med träning och så innan jag behövde åka till annan ort.
Positivt Trevligt bemötande. Fick hjälp med vad jag behövde. Kollat syn mm. Tyvärr fick jag vänta en stund efter avtalad tid. Men det löste sig. Varje kund behöver sin tid
Trevligt och konstruktivt. Vänligt mottagen.
Väldigt bra! Att kunna se bättre. Allt blev positivt med bra bågar och och att glasen ändrade färg när jag var ute!❤️
Trevligt bemötande och proffsig personal!
Så underbart bemött av optiker och övrig personal!
Bra bemötande.Kände sig välkommen.Bra synundersökning. Bra utbud på olika glas och bågar.Jag tycker att det är en bra butik med bra personal och ett bra utbud av olika produkter.Tack för att ni ett bra bemötande.
Ett väldigt bra mottagande ,det kändes proffsigt!
Fick nya läsglasögon. Blev väl bemött.
Noggrann koll inför mina arbetsglasögon och vänligt bemötande vid hämtningen.
Mycket bra service, o trevlig personal. Rätt pris med.
Alltid lika kunniga och hjälpsamma.
Mycket positivt. Underbar personal.