Jag var välkomnad. Det upplevdes som att optikern ville få det gjort snabbt. Jag förväntade utförligare undersökning för priset inför körkortet.
Optiker Seger Hallsberg
Välkommen till Optiker Seger Halsberg! På Västra Storgatan 5 i Hallsberg hittar du Optiker Seger - Klarsynt. Vi är din personliga optiker med siktet inställt på kvalitet och trygghet. I butiken hittar du Legitimerade optikern Annica samt Optikerassistent Ullis som båda har lång erfarenhet inom branschen och vet vad service...
799 omdömen om Optiker Seger Hallsberg
Sedan starten hos Reco 2019
Trevlig och duktig personal, mycket nöjd
Bra bemötande , tryggt och proffesionellt
Trevligt bemötande och goda råd av optikern.
Bra på alla sätt. Jag är mycket nöjd med mitt besök.
Trevlig personal och bra undersökning överlag
Blev omhändertagen av ett riktigt proffs. Är jättenöjd med mina nyaglasögon.
På ett proffsigt och trevligt sätt
Trevlig och hjälpsam personal. 👌
Jag var nöjd med tjänsten. Trevlig personal, stort urval av glasögonbågar. Butikens läge är också bekvämt.
Snäll personal, proffesionellt hjälp, snabb leverans
Fint bemötande! Tålmodiga optiker hjälpte mig få rätt glasögon. Hjälpsamma vid återbesök och justering av bågar. Stort tack!
Toppen bemötande och kunnig personal.
Ni är så trevliga och har bra personal.
Välkomnande och trevligt bemötande. Omfattande undersökning som verkligen gav mig svar. Syn- och tryckundersökning, rutinkontroll.
Ludwig hade det jätteroligt och tyckte det gick bra hos er. Tack för hjälpen
Vänligt bemötande. Ville veta om jag behövde byta glasögon. Ett bra besök. Inget köptes.
Bramottagande trevlig personal.
Mycket nöjd. Trevligt bemötande o mycket bra information vid undersökningen. Nya läsglasögonen! Rekommenderas!
Trevligt och bra bemötande. Går gärna dit igen.
Mycket trevlig personal med fint bemötande!
Trevliga personal och bra service 😁
Kunnig och serviceinriktad! Snabb hjälp.
Trevligt bemötande och kunnig personal som ingav fullt förtroende. Jag är helt nöjd med besöket och mina nya glasögon.
Mycket väl bemött. Kände mig väl omhändertagen. Nya läsglasögon. Mycket nöjd!
Proffsigt bemötande, jag fick uträttat mitt ärende, köpte synundersökning och nya progressiva glasögon.
Jag var bra bemötande både med receptionen och Optiker. Jag uppskattar deras hjälp.
Det var bra , helt okej och jag är nöjd
Dom får högsta betyg. Bra bemötande, snabb och professionell hjälp fick jag. Nu kan jag äntligen se bra igen.
Ett mkt trevligt och professionellt bemötande. Kunnig personal. Bra på alla sätt och vis, och jag fick god hjälp med att välja bågar - istället för att prova igenom hela deras lager av bågar fick jag hjälp att välja ut ett par/tre stycken som klädde mig bäst. Jag är mycket nöjd!
Fick göra syntestet före utsatt tid för jag var tidig. Bra och proffsigt bemötande.
Fick snabbt en tid för synundersökning, trevligt omhändertagande och snabb leverans av mina beställda varor!
Kanonbra service, bemötande. Väldigt nöjd av mitt besök hos Er, skaffade terminal glasögon. Nu ska jag lära mig mina glasögon....
Snabbt, enkelt och professionellt.
Bra bemötande, och det gick ganska snabbt att få mina glasögon.
Mycket bra bemötande. Att få den ögonundersökning vi ville ha. Nya glasögon nya bågar..
Det var okej. Personal är duktig och respektfull. De tar hansyn till kunder vad kunder behövs.
Snabbt och effektivt undersökning
Trevlig personal och bra service.
Jag var bemött varmt och var välkommen. Personalen var jättetrevliga och jätte hjälpsamt. Allt var bra.
Tanken med mina nya terminalglasögon att jag ser med de bättre vid dator och det är bra, på möten ser jag personerna suddiga vilket jag har förmedlat vid undersökningen men det bliv inte så bra.
Bra bemötande i butiken. Optikern också kunnig och trevlig
Proffsigt bemötande. Jag kände mig omhändertagen.
Bra bemötande. De gav till mig olika alternativ för att välja mina glasögon och olika priser vilket gjorde mig glad. Jag tycker att de är duktiga.
Trevlig personal, tar hand om en.. Jag upplevde mitt besök väldigt positivt.
Bra serviss och attitude mot kunden.
Blev bemött mycket proffsigt och fick svar på mina frågor.
Trevlig personal och en väldig trevlig upplevelse
Väldigt bra bemötande. Alla var trevliga och hjälpsamma