Bra och snabb service. Trevligt bemötande.
Optiker Seger Hallsberg
Välkommen till Optiker Seger Halsberg! På Västra Storgatan 5 i Hallsberg hittar du Optiker Seger - Klarsynt. Vi är din personliga optiker med siktet inställt på kvalitet och trygghet. I butiken hittar du Legitimerade optikern Annica samt Optikerassistent Ullis som båda har lång erfarenhet inom branschen och vet vad service...
924 omdömen om Optiker Seger Hallsberg
Sedan starten hos Reco 2019
Köpte glasögon för bilkörning Har testat dom en gång för långkörning och de fungerade som väntat. Blev väl bemött.
Mycket bra bemötande kommer vända mig till dom igen.
Mycket bra, trevlig och välkomnande personal.
Bemötandet var bra, samt gick det väldigt snabbt.
Jättebra bemötande! Lugnt och bra tillmötesgående.
Trevlig personal med bra bemötande
Trevlig personal Bra information
Jag blev väldigr bra bemött Kom en timme innan min bokade tid och fick komma in nästan genast Trevlig familjär känsla gick därifrån med ett leende.
—————————————————————————————-
Det var en allt igenom positiv upplevelse. Optikern lyssnade och var väldigt bra på att informera. Ögonundersökningen upplevde jag som mycket professionell. Lugn och trevlig atmosfär.
Skarpaste glasögonen jag haft!
Ni har överträffat alla mina förväntningar med råge. Jag har aldrig i hela mitt liv haft så bra glasögon som jag har nu.
Proffsigt och vänligt bemötande.
Bra personal blir väl omhändertagen
Lätt att boka tid, en grundlig undersökning av en trevlig optiker
Blev väl bemött.Träffade en proffsig op. som kunde sin sak. Blev nöjd även om priset var högt,bjöd inte ens på tvättservetter
Hallå där! Har fått Bra upplevelse och service.
Trevlig och kunnig Personal. Hjälpsamma. Rekommenderar verkligen stället. Kommer återkomma om jag skulle behöva glasögon eller intyg.
Bra bemötande och trevlig fick ett gott intryck
Trevligt bemötande allt gick snabbt och enkelt
Mycket vänligt och professionellt bemötande. Snabb leverans av mina nya glasögon.
Jag har fortfarande lite frågor att ställa efter besöket
Hej, vi hjälper dig gärna. Ring oss eller kom in så hjälper vi dig. Mvh Pia
Det var jätte snabbt och bra känndes bra
Jag upplevde kompetens och tydlighet utifrån mitt synfel och frågor, bra förklarat och begripligt.
Supersnabba och supertrevliga 5 guldbågar 7 dagar i veckan.
Fint bemötande och väldigt snabb och bra hjälp! Dessutom snabb leverans av glasögonen.
Bra service. Förklarade tydligt vad synfelet var så min 9 åring förstod.
Mycket bra. Proffsigt och kunnigt. Jag är jättenöjd.
De var jätte trevliga och de va snabba med att hjälpa
Trevligt och professionellt bemötande.
Bra och snabb undersökning, allt från info och smakråd på bågar.
Jag hade beställt synundersökning och den blev en mycket bra upplevelse med en otroligt duktig och noggrann optiker. Jag var verkligen helnöjd med den.
Bra service och trevligt bemötande
Trevligt bemötande, fick komma in på undersökningen direkt jag kom dit. Upplevde att mina behov av glasögon anpassade till mina arbetsuppgifter blev lyssnade på och tillgodosedda på ett proffesionellt och bra sätt.
Kompetent, lyhörd och myycket trevlig personal!!!
Bra bemötande och proffsigt., jag kommer fortsätta anlita er
Fick en tid ganska snabbt och blev trevligt bemött. Fick bra hjälp med val av bågar,vilket jag tycker är viktigt. Är nöjd med mitt besök.
Det var bra och det gick snabbt
Synd att det inte fanns instrument att kunna se näthinnan.
Trevligt bemötande , snabb hjälp och vad jag uppfattade kunnig personal. Rekommederas!
Kompetent och trevligt bemötande
Trevligt bemött. Bra info. Kunnig personal
Tusen tack till er som hjälper men det är väldigt dyrt
Toppen bra service av personalen
Bra. Synen är inte bra. Trots nya glasögon
Snabb service och trevligt bemötande 👍
Snabb och professionell hjälp med synundersökning till ansökan om körkortstillstånd för mc. Trevlig personal.
Bra service med snäll och kunnig personal, det ända dåliga är långsam respons.
Snabb tid för undersökning . Ett professionellt bemötande och stort intresse att hitta rätt linser till mig. Mycket kunnig och trevlig personal. Smidigt med en så bra optiker på hemmaplan. Mycket nöjd kund .