Väldigt proffsig, tog sig tid och var grundlig.
Optiker Seger Hallsberg
Välkommen till Optiker Seger Halsberg! På Västra Storgatan 5 i Hallsberg hittar du Optiker Seger - Klarsynt. Vi är din personliga optiker med siktet inställt på kvalitet och trygghet. I butiken hittar du Legitimerade optikern Annica samt Optikerassistent Ullis som båda har lång erfarenhet inom branschen och vet vad service...
853 omdömen om Optiker Seger Hallsberg
Sedan starten hos Reco 2019
Proffsigt bemötande och snabb leverans 👍
Bra Bra Brabra bra bra bra bra
Jag tycker att det var ett trevligt bemötande. Och hjälpsamma när jag kom tillbaka för justering av bågar
Noggrann bra info,vad som skulle ske o varför, trevligt bemötande
Mycket trevlig personal. Jag blev nöjd med mina nya glasögon och väntetiden var kort. Rekommenderas varmt.
Allting gick som det ska med god hjälp.
Mycket trevligt bemötande och en noggrann undersökning
Lite struligt! Ena glasögon vars glas inte var korrekta samt det andra parets bågar som var felställda. Det ordnade till sig till det bästa men blev mkt åka fram o tillbaka till butiken.
Toppen upplevelse från tidsbokning till leverans av nya glasögon. Jag beställde ögonhälsoundersökning som även innefattar synundersökningen, undersökningen genomfördes mycket professionellt. Vid val av nya glasögon, fick jag bra information av den trevliga personalen, om olika prisnivåer och tillval så att jag kunde göra en beställning som jag var nöjd med.
De va en jätte bra upplevelse
Trevligt bemötande. Snabb leverans
Jag fick trevlig service och jag gick hjälp med det jag behövde jag är tacksam
Jag blev väldigt bra bemötad jätte trevliga arbetare, allt gick precis som det skulle och jag är jätte nöjd!
Fint bemötande och professionell hjälp.
Mycket trevlig personal och bemötande. Det ända som kunde vart bättre är mer utbud på olika barnglasögon. Önskar att dom varit mer barnvänliga o fler färger att välja bland på bågar.
Snabbt och trevligt bemötande.
Bra………………………………………………………………… jätte bra
Bra. Proffsigt. Gick snabbt och inga konstigheter!!!
Mycket trevliga och duktiga på sitt arbete.
Utomordentlig bra och snabb service.
Supertrevlig personal, fint och lugnt ställe
Mycket trevligt och proffsigt mottagande och undersökning
Hej! Jag upplevde det som bra så jag är nöjd trevlig personal.
Proffsig och vänlig personal som verkligen bryr sig om kunderna.
Jag gjorde en synundersökning innan jag kunde börja köra bil och beställde nya glasögon. Jag fick dem inom en vecka och är mycket nöjd med servicen.
Annica var lyhörd och jag är väldigt nöjd.
Helt ok fick hjälpen som jag behöver
Enkel tidsbokning, jättetrevligt bemötande både av optiker vid undersökning och butiksbiträde vid val av glasögonbågar. Rimliga priser.
Professionell undersökning och bemötande. Klara alternativ.
Trevligt bemötande Duktig optiker
Dom var välkomnande, snälla och jag kände ingen press jag bara satt där och sa vad de frågade efter.
Ett otroligt bra och välkomnande bemötande. Upplevde att de lyssnade på mina bekymmer och tog de på allvar, de var noga med undersökningarna. Köpte terminalglasögon. Rekommenderar dem varmt!
Det var bra! Optikern va snäll och det gick snabbt.
Mycket trevlig och omtänksam personal. Jag som aldrig gjort en synundersökning förut fick allting förklarat för mig på ett mycket bra sätt. Jag kände mig mycket väl omhändertagen och kommer garanterat komma tillbaka när det behövs.
Väldigt bra .trevligt bemötande. O smidigt
Jättebra, Proffisig hjälp o välja glasögonen,och undersökningen lika proffig Man känner sig välkommen ❤️
Jag fick hjälp med en synundersökning till en högre behörighet C körkort. Det gick snabbt dom skickade in intyget till trafikverket direkt. Allt var klart på 20 min
Jag fick bra bemötande hos Optiker Seger. Jag kan rekommendera den till andra. Tack för er tjänsten.
Jag blev bemött på ett mycket vänligt och proffsigt sätt. Min upplevelse var att jag blev lyssnad på om mitt problem med synen. Undersökningen tyckte jag var mycket noggrann samt att jag fick en bra beskrivning både muntligt och ett syndiagram hur läget såg ut med min syn. Hon tog dessutom personlig kontakt med USÖ och såg till att jag fick en tid för mitt höga ögontryck. Vi kommer att fortsätta för att komma till ett bra slutresultat. Jag har för närvarande fullt förtroende av Seger.
Proffesionell och kunnig, lugn och inte stressad, trevligt bemötande. rekommenderar verkligen
Personalen var tevlig, anpassande och hjälpsam
Snabb tid och en väldigt noggrann grundlig synundersökning
Mycket bra , proffsigt bemött när jag köpte nya glasögon .
Mycket trevlig och kunnig optiker. Fint bemötande och mycket fina tips.
Proffsigt kunnig Bra med tider Trevligt bemötande
Positivt. Synundersökning. Nya glasögon.
De försökte scamma mig för att jag inte visste hur allt fungerade.
Hängivna och proffesionella Kommer att återkomma. Specsavers betydligt mer amatör mässiga.
Min optiker frågade först ifall jag gjorde synundersökningen för körkort och sedan gjorde jag syn testet snabbt och enkelt. När jag blev färdig så fick jag välja ifall resultatet skulle skickas in direkt till traffic skolan och så fick jag också veta mitt resultat. Efter det så betalade jag och allt blev färdigt runt 5 min kändes det som. Sammanfattat var det bra och enkel service.