Kunniga och genuint intresserade av att hitta rätt för mig. Jag känner stort förtroende för deras optiker.
Optiker Seger - Klarsynt Örebro
Välkommen till Optiker Seger - Klarsynt i Örebro På Nygatan 35 i Örebro hittar du oss. Med kunnig personal och flera års samlad erfarenhet av kontaktlinser och glasögon tar vi hand om din ögonhälsa. Med dig som kund i fokus går vi igenom din vardag för att se vilka glas eller linser som bäst passar dina behov. Hos oss genomförs...
529 omdömen om Optiker Seger - Klarsynt Örebro
Sedan starten hos Reco 2019
Personalen på klaraynt var otroligt trevliga! Det tog även väldigt kort tid vilket var jättebra
Bra bemötande samt bra kunskap
Trevligt och professionellt bemötande. Förklarade allt väldigt pedagogiskt och man kände verkligen att dom har kunden i fokus
Härlig personal som är kunniga och duktiga. Tar hand om dig väl. Rekommenderar de starkt
Fanns tider, trevlig personal och hjälpsamma
Otroligt fina lokaler, superfint och lugnt bemötande. Jag kände mig väldigt trygg! Jag kan varmt rekommendera denna optiker.
Helt suveräna Jag är supernöjd
Alltid trevliga, hjälpsamma och duktiga 😊
Man fick ett trevligt bemötande av personalen. Gjorde en synundersökning, för att jag skulle förnya mitt körkort.
Bra personal fina lokaler 👍👍👍👍👍
Alltid bra bemötande och supertrevlig personal
Nytt för mig med glasögon och dessutom progressiva. I Örebrobutiken möts jag av mycket trevligt bemötande ,kunskap och proffersionalism. Klart att slutresultatet blev bra! Så nöjd!
Förvånansvärt lite kunder i butiken, gav en känsla av mycket god tillgänglighet. Trevlig personal och extremt snabb service.
Köpt nya progressiva glasögon. Stort urval av bågar. Trevlig, engagerad och kunnig personal.
Trevligt bemötande inte säljig. Fick hjälp med det jag behövde. Väldigt nöjd.
Trevlig och duktig personal med personlig service.
Professionellt och tydlig, trevlig.
Jag är mycket nöjd med bemötandet och med mina nya glasögon.
Jag blev bemött på ett helt fantastiskt sätt. Har aldrig varit hos en så proffsig och en som tog sig sådan tid. Inget stress och hela stället andades lugn och lite lyx. Har nu hittat min optiker. // Eva
Blev proffsigt och vänligt bemött och fick god hjälp att hitta bågar som passade mitt ansikte. Hade inga stora förväntningar, ville bara hitta en snygg båge!. Hade varit hos flera optiker innan utan att hitta något. Är mycket nöjd även om det blev dyrt!!!
Allt var till belåtenhet! Mvh Elisabeth
Allt igenom en bra upplevelse med test och hjälp med val av bågar.
Kompetent personal, rimliga priser och bra produkter anpassade till kundens behov.
Bra kundbemötande. Kunnig personal. Handlade hos en konkurrent som hade ett attraktivt erbjudande.
Trevligt bemötande och personlig service!
Blev väldigt bra bemött. Mycket trevlig personal.
Blev bemött vänligt och proffsigt. Köpte glasögon som provades ut och justerades på ett bra sätt
Trevlig och kunnig personal. Köpt glasögon o hade lite problem med det progressiva men fick hjälp direkt och nu funkar de jättebra!
Kan inte önska mig mer av ett besök hos optikern. Trevligt och professionellt bemötande, både under undersökningen och vid val av glasögon. Kan varmt rekommendera dem!
Örebros bästa optiker. Trevliga, proffsiga och med ett bemötande som känns genuint.
Bra och trevlig service. Professionellt bemötande av kunnig personal
Trevlig och kompetent personal
Professionellt, vänligt och i dialog att hitta bästa lösningen.
Bra bemötande, effektivt och informativt. Nöjd med glasögonen. Ser bättre än jag gjort med glasögon från andra optiker. MEN fy vad dyrt det är.
Väldigt kunnig och bra råd gällande laseroperation.
Utmärkt service och hjälp att hitta rätt bågar och glas efter de önskemål jag hade. 10 poäng till er!
Trevlig och personlig personal
Köpte 2 par glasögon ett par var solglasögon. Mycket bra bemötande och bra service. Trevlig personal glada och positiva.
Bra och noggrann undersökning. Jag köpte rengöringsvätska.
Trevligt och proffsigt bemötande!
Riktigt bra kundbemötande och fick hjälp den hjälp jag sökte snabbt och enkelt som det ska vara!
Jag fick ett professionellt och Gott bemötande. Fina och familjär lokal centralt i Örebro. Kan varmt rekommendera denna optiker
Bra service med trevlig personal.
Jag blev trevligt bemött, när jag köpte glasögon och synundersökning val av bågar. Ser bättre nu. Snabb leverans.
Trevliga och bra bemötande!!
Trevligt bemötande och noggrann undersökning. Fick veta att allt inte riktigt var som det skulle med mina ögon. Kändes som att optikern var mer mån om min ögonhälsa än att sälja grejer.
Behövde hjälp akut när mina glasögon gick sönder och försökte hitta någon optiker akut försökte på flera ställen men inget napp. Ringde Optiker Seger i Hallsberg som inte hade några tider men dom kunde hjälpa mig med en tid hos Optiker Seger i Örebro samma dag och efter att par dagar kunde jag hämta upp mina varor i butiken i Hallsberg där jag bor. Superproffsigt och supertrevlig bemötande. Rekommenderas varmt!
Har varit kund ett antal 10 tal år med linser. Har nu opererat ögonen pga grå starr som Klarsynt upptäckte. Så nu är linstiden, ca 50 år, över. Har inget annat än gott att säga om hur dessa år fungerat, trevlig proffsig personal o bra bemötande.
Hjälpsamma, proffsiga och väldigt trevliga!!