Jag är väldigt nöjd med Renify AB. De var professionella trevliga och lätta att ha att göra med. Allt gick smidigt från början till slut och resultatet blev över förväntan.
Renify AB
6 omdömen om Renify AB
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5) Jag är supernöjd med den här städfirman! Allt från första kontakt till färdigt resultat fungerade smidigt och professionellt. De var punktliga, trevliga och väldigt lätta att ha att göra med. Städningen överträffade verkligen mina förväntningar och hemmet kändes skinande rent och de hade lagt ner extra omsorg på detaljer som jag själv ofta missar. Det märktes att de tog sitt arbete på allvar och ville göra ett riktigt bra jobb. Jag kommer definitivt att anlita dem igen och kan varmt rekommendera dem till alla jag känner! 😀
Tack, jättebra jag rekommenderar starkt
Jag är mycket nöjd med den städfirma jag anlitade. Personalen var professionell, noggrann och punktlig. De var lätta att kommunicera med och tog hänsyn till mina önskemål, vilket gjorde att resultatet blev precis som jag hade hoppats på. Städningen utfördes med hög kvalitet, alla ytor var rena och väl omhändertagna, även de svåråtkomliga områdena. Det märktes att de hade erfarenhet och arbetade effektivt utan att slarva. Dessutom var bemötandet trevligt och serviceinriktat, vilket gjorde hela upplevelsen ännu bättre. Jag...
Mycket professionellt och smidigt! Rekommenderas 100%
Jag kan varmt rekommendera Renify AB! Ett seriöst och pålitligt företag som levererar hög kvalitet i varje detalj. Snabb återkoppling, tydlig kommunikation och ett resultat som överträffade mina förväntningar. Det märks att de arbetar med noggrannhet och stolthet i sitt arbete. Perfekt val för både hemstädning och företagsstädning!