Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Raceway Repair AB

Raceway Repair AB

4.5

4 omdömen om Raceway Repair AB

Anders L
Skrev om Raceway Repair AB

Japp, jag känner mig alltid avslappnad med proffs!

Reco tipsar!
Speedy Bilservice Södertälje
4.8/5 i betyg av 859 omdömen 4.8 av 859 omdömen
BadgeEightYears

Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gällde en handikappsanpassad och modifierad bil - och sen åtgärdade de problemet på mindre än 24 timmar. Mycket nöjd!! Villig och serviceminded personal. Enda negativa jag kan komma på var att lokalen inte var anpassad för rullstolsburna, det saknades en ramp., fanns ingen dörröppnare, fanns ingen ringklocka i sitthöjd utanför. Ett stort plus + för att de tog emot betalning med både kort och Swish, det var också jättebra att de snabbt svarade på både mail och sms, de gav mig tidigt en ungefärlig prisuppgift och i slutändan så höll de sig inom det uppskattade priset. Mycket nöjd.

Thomas O
Skrev om Raceway Repair AB

Kan bara säga det finns ingen annan butik som har den gamla andan som Raceway.Service känsla värnar om kund har grabbarna ej den speciella delen så ordnar dom det eller rekomenderar nån annan.Jag kommer alltid tillbaks. Peter är bäst.

Thomas .
Skrev om Raceway Repair AB

Väldgt trevligt, väldigt kunnig personal, snabba leveranser och inget skitsnack, vet man som kund inte vad man vill ha blir man inte påprackad det dyraste. Ibland kan det dock bli lite väntetid till kassan och hemsidan lyser med sin frånvaro.

Reco tipsar!
Speedy Bilservice Östermalm
4.7/5 i betyg av 2456 omdömen 4.7 av 2456 omdömen
Badge2025

Snabbt och professionellt utfört arbete.

Runo A
Skrev om Raceway Repair AB

Skönt med en butik som andas kunnande. Inget är besvärligt eller omöjligt.