Letar du efter en optiker som kombinerar hög professionalism med ett varmt personligt bemötande då kan Runes Optik varmt rekommenderas för en klarsynt vardag!
Runes Optik
Välkommen till Runes Optik, din personliga optiker med ett imponerande sortiment i Säter, belägen på Storgatan 13, precis intill det pittoreska Salutorget, nära Rådhuset och Stadshotellet. Vårt engagerade team består av Michael och Anna, och vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda glasögonlösningar direkt från vår...
632 omdömen om Runes Optik
Sedan starten hos Reco 2019
En perfekt service ifrån en seriös och kunnig optiker.
Synundersökning samt nya glasögon. Har inget att klaga på. Jag blev vänligt bemött och fick den hjälp jag behövde.
Bra, schysst personal och trevlig inredning
De var väldigt förstående att jag behövde snabb hjälp eftersom mina glasögon gått sönder. Hjälpsamma att prova ut vilka bågar jag skulle väja. Jag fick sedan sms väldigt snabbt när jag kunde hämta glasögonen.
Himla trevligt bemötande 😁 både jag och sonen är nöjda
Bra bemötande och bästa servicen
Det var jättebra.Trevlig optiker.Köpte inget skall starropereras.Fick svar från Gävle efter 14 dagar.Toppen
Toppen proffsigt bemötande snabb service
Vänligt och roligt bemötande vid synundersökning och flera återbesök för att prova ut linser. Bra lugnande förklaringar och utsökningar vid lite utmaningar med linserna och gott om tid för invänjning i den takt som passar oss i hemmet.
Jag fick bra bemötande och de hjälpte mig med att hitta rätt glasögon.
Bra service inga problem med nånting
Mycket väl bemött, vilket jag också förväntat mig. Dyrare än lågpriskedjorna, något jag också förväntat mig. Återkommer gärna.
De är väldigt välkomnande, kunniga och trevliga. Rekommenderar starkt.
det va en bra upplevelse och personalen var snälla, allt gick smidigt och snabbt
Trevligt bemötande och glasögonen funkar hittills bra
Trevligt bemötande! Glasögonen funkar hittills till belåtenhet!
Mycket trevlig och professionellt bemötande, förtroendeingivande och saklig genomgång av mina ögon, med bra förstålig förklaring av mitt behov , vilket resterade i ett par terminal glasögon i stället för 3par hos en "större" firma
Jättebra! Alla va trevligt och hade lite humor samt lätt att prata med och tydliga instruktioner på vad man skulle göra
Snabbt och smidigt , kanske lite högt pris
Professionell personal, lätt att få tid och bra bemötande med barn. Kommer lätt återkomma med hela familjen.
Jag besökte Runes Optik för att undersöka min syn. Personalen var trevlig och hjälpsam. Synundersökningen gick bra och optikern förklarade allt på ett tydligt sätt. Jag kände mig trygg under besöket och fick veta hur min syn är. Jag är nöjd med besöket och tyckte att jag blev bra bemött.
Bra bemötande av kunnig optiker
Mycket noggrann koll på ögonhälsan, super trevlig och kunnig personal och mycke bra service när glasögonen skulle provas ut
Snabbt, smidigt och lösningsfokuserat!
Väldigt trevligt. Hjälpsam, förväntningarna blev verkligen tillgodosedda. Tänk om ”alla” optiker, skulle ha denna service anda. Hjälp med att göra en ny synundersökning. Nytt glas för ett öga… behövdes.
Engagerad och trevlig personal. Snabb leverans av glasögonen.
väl mottagning förväntningarna var som tidigare besök bra upplevelse köpte nya glasögon
Supertrevlig och bra service! Kan starkt rekommendera denna optiker/butik✅ Kunnig och informativ.
Proffsigt, välkomnande och bra.
Bra bemötande när jag provade ut nya glasögon.
Vänligt, proffsigt, snabbt, personligt, vacker miljö.
Proffisionellt bemötande,remiss för gråstarrsop.
Väl mottagen, bea bemötande, god service
Det var jättetrevlig personal som var i tid och var väldigt snabba.
Mycket nöjd med mina läsglasögon
En mycket positiv upplevelse. Personalen tog emot mig på ett trevligt och professionellt sätt. Jag fick bra hjälp under synundersökningen, och allt förklarades tydligt och lättförståeligt. Jag lämnade Runes Optik med ett mycket gott intryck och kan varmt rekommendera dem till andra som behöver en synundersökning eller nya glasögon.
Bra mottagande, förtroende ingivande
Trevlig personal med bra kundbemötande!
Trevligt och professionellt bemötande!
Proffsigt kundbemötande. Ger mig som kund känsla av trygghet. Lätt att få förtroende. Mycket nöjd kund
Mycket bra bemötande och professionell service!
Mycket bra personal ock mycket duktig på sina jobb angående glasögon👍
Tyckte det var ett bra genomgång av mina ögonproblem. Fick droppar så ögonen blev bättre och har en tid inbokad för återbesök.
Jag blev mycket bra bemött. Kunniga personer. Fick hjälp med synkontroll. Nya glasögonen.
Trevligt och proffsigt. Snabb och god service . Fin butik
Trevligt bemötande av kunnig oersonal
Vi är väldigt tacksamma att vi har en så professionell service i våran lilla stad, Bemötandet och servicen är oklanderlig, Tack
Det var bra jag tycker att jag vart bemött braaaa