Professionellt. Fick mycket bra hjälp och är så nöjd.
Runes Optik
Välkommen till Runes Optik, din personliga optiker med ett imponerande sortiment i Säter, belägen på Storgatan 13, precis intill det pittoreska Salutorget, nära Rådhuset och Stadshotellet. Vårt engagerade team består av Michael, Anna och Petronella, och vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda glasögonlösningar direkt...
394 omdömen om Runes Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Utmärkt mottagande och behandling!
Ett tryggt bemötande med inlägg av humor.🥰
Trevlig lugn och jag fick bra glasögon
Lugnt och professioelt Förväntade mig en saklig ögontest och bedömnig. Det fick jag Mycket trevlig upplevelse. Synundersökning, nya glasögon.
Väldigt bra bemötande. Jag hoppas att glasen i glasögonen ska ɓli bra. Köpte glasögon samt solglasögon.
Mina nya glasögon blev precis som jag tänkte mej.
Hel! På en skala 1-10 får dom 10!👍
Fantastiskt bra bemötande. Kände mig både sedd och hörd.
Genuint väl genomförd arbete.Väl godkänt kund bemötande..
Gjorde undersökning på ett barn och han var otroligt pedagogisk och proffsig.
Nya glasögon och ska justeras på vänster öga
Bra bemötande. Bra med en personlig service. Gick fort att hitta ett par snygga bågar som jag blev väldigt nöjd med. Kan rekommendera denna butik just för att man får träffa en optiker personligt med en grundlig undersökning..
Synundersökning ! Trevlig kunnig personal ! Gav ett bra o tryggt intryck ! Köpte glasögon både för bilkörning o arbete vid datorn !! Nöjd ! O inte särskilt dyrt heller , trots riktigt snygga bågar
Vänlig personal Snabbare leverans Rekommenderas för alla 👍👍👍
Fin service. Varmt och personligt bemötande Inköp: glasögon och solglasögon.
Trevligt bemötande, professionell service.
Kunnig och trevlig personal alltid service inriktad
Kunnig personal och bra bemötande
Blev bra bemött. Var dit på synkontroll. Köpte nya glasögon.
Jag fick ett bra bemötande det kändes tryggt och jag bra inf av optikern han gav mig bra inf om mitt tillstånd. Jag kan rekommendera. Honom å det varmaste
Jätte bra bemötande. Trevlig personal.
Bra bemötande och service vid synundersökning. Jag blev nöjd.
Synundersökning Mycket bra bemötande
Trevligt bemötande och personal
Jag fick snabbt en tid för synundersökning. Mycket nöjd med allt, från bokning till nya glasögon
Vad fint att läsa att du är nöjd Linda! Varmt välkommen tillbaka.
Trevligt o proffessionellt bemötande. Synkontroll o köp av terminalglasögon.
Vad roligt att läsa, varmt välkommen tillbaka Carina!
Ett professionellt bemötande av personal,och mycken modern utrustning för mitt besök,gjorde en syn kontroll för att försöka få tillbaka körkortet efter min stroke, jag tycker Runes optk uppfylde mina förväntningar, jag rekommenderar er för vänner och bekanta .
Tack för att du tog dig tid att skriva ett sådant fint omdöme. Vi blir så glada Hans Erik!
Proffesionell och trevlig och ansvarsfull med hög service
Tack Fia! Så fint att du är nöjd med ditt besök hos oss.
mycket nöjd och belåten med mitt besök hos Runes Optik
Tack Ann-Marie. En ynnest att få hjälpa dig.
Ny ägare, samma personliga service. Erhöll goodwill på ett köp som gjordes hos föregående ägare.
Tack för ditt fina omdöme Mattias! Fint att få hjälpa dig.
Trevligt bemötande . Utförliga förklaringar till synfältskartorna . Mycket nöjd med besöket Hälsningar Leif Hede'n
Vilket fint omdöme Leif! Tack för att du tog dig tid att skriva.
Bra bemötande noga undersökning
Härligt att läsa att du är nöjd Jorunn! Tack för ditt fina omdöme.
Blev trevligt och kunnigt bemött.
Vad roligt att läsa, tack Majvor!
Bra service och trevlig bemötande.
Tack för ditt fin fina omdöme! Roligt att få hjälpa dig.
Bemötandet på Runes Optik är mycket t
Tack snälla, Annika! Fint att läsa att du är nöjd.
Mycket väl bemött, motsvarade helt mina förväntningar, köpte nya glasögon med bågar och allt. Utmärkt!
Vad härligt att läsa Marie-Louise! Så roligt att du är nöjd.
Toppen bemötande Fick det jag efterfrågade helnöjd. Riktigt bra optiker, köpte terminalglasögon
Kul att du är så nöjd Mikael! Tack för ditt omdöme.
Bra service. Välkomnande bemötande. Trevlig butik
Tack Bitte, att du tog dig tid att skriva ditt omdöme. Vi blir så glada!
Vänligt och professionellt bemötande. God rådgivning på bågar
Mycket bra tur att min tidigare optiker inte hade tid med mej
Jag blev mycket fint bemött på Runes Optik. Mina förväntningar inför första besök var helt noll-ställda men jag upplevde snabbt att här fanns både vilja att lyssna på kunden och en stor professionell kapacitet vilket är mycket viktigt för mig. Mitt första besök gällde en synkontroll.
Väldigt bra, skulle kolla synen för körkort. Givk bra.
Beställde glasögon den 23/1-25 och det skulle ta 10 dagar sa de. Den 13/2 -25 var jag in och frågade vad det tagit vägen. Men ojoj de står ju här och det står att vi har smsa dig. Inte en ursäkt eller något. Väldigt dåligt service.
Är helt nöjd Trevligt bemötande. Bra glasögon
Jag är nöjd! ——————————————__—
Mycket seriös. Avrådde från byte av glasögon eftersom det inte skulle bli någon större skillnad. Rekommenderade besök senare i år för att kolla om det blivit någon skillnad.
Köpte nya glasögon ock fick remiss för att kolla upp grå starr. Trevligt och professionellt bemötande.
Saklig och tydlig vad som skulle hända under undersökningen. Mycket trevligt bemötande. Proffsig hjälp helt enkelt.
Bra undersökning och motiverad personal