Uppskattade verkligen den nya optikerns professionella och förtroendeingivande bemötande vid min linsundersökning. Jag kan varmt rekommendera Runes Optik!
Runes Optik
Välkommen till Runes Optik, din personliga optiker med ett imponerande sortiment i Säter, belägen på Storgatan 13, precis intill det pittoreska Salutorget, nära Rådhuset och Stadshotellet. Vårt engagerade team består av Michael och Anna, och vi är stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda glasögonlösningar direkt från vår...
506 omdömen om Runes Optik
Sedan starten hos Reco 2019
Jag fick ett jätte bra bemötande och snabb hjälp med mitt problem Det är en duktigt och kunnig optiker och personal
dyr. å enkel service. har problem å använda dessa brillor. (progressiva). är ställda på för nära på läsningen å har brytningen för högt upp. kan inte köra bil i dem eller se på tv. letar fortfarande användnings områden för dessa.
Professionellt kunnande och bemötande. Det känns viktigt på riktigt för de som jobbar i butiken att jag som kund blir nöjd med mitt val av bågar och glas. Och jag blev väldigt nöjd🌟
Vänligt och professionellt bemötande i hög grad.
Bra upplevelse med härligt bemötande och bra hjälp
Upplevelsen var mycket bra, det var tydliga instruktioner och bra övningar
Trevligt bemötande, proffsigt utfört.Kommer besöka dem igen!
Jag gjorde synundersökning och kontroll av ögonen och så köpte jag nya glasögon. Jag är mycket nöjd med mitt köp och personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Jag fick bra information och kände mig trygg.
Bra synundersökning och bra information om mina ögon. Bra service.
Välkomnade och trevligt bemötande samt kunnig!
Trevligt bemötande av kunnig personal 👍🤓
Personlig och proffsig optiker.
Ett mycket bra å gästvänligt bemötande.Har varit där förut å mina förväntningar gick bra Jag köpte kompletta glasögon sammantaget ett bra service bemötande
Väldigt proffesionellt bemötande, personalen är både lyhörd och kunnig. Man känner att man verkligen får den hjälp man behöver såväl som både goda råd och bra erbjudanden på produkterna.
Trevligt bemötande proffsig personal av alla i butiken Kommer att återvända dit nästa gång jag behöver hjälp.
Fick snabbt tid för synundersökning. Vänligt bemötande. Snabb leverans.
Det var ett rent nöje. Jag kände mig respekterad som den vigiktigaste kunden de haft, just då. Jag blev väl hörd, han förstod mig så bra. Synundersökningen ingav mig förtroende, och mina glasögon har gett mig en perfekt syn åter. Jag tackar för proffesionellt bemötande och min "syn" åter, det var ett rent nöje, tack Jag ger en röd ros i betyg 🌹
Bra och kunnig personal, dock lite besviken på det smala synfält som de progressiva glasögonen ger.
Trevligt bemötande och service.
Bra mottagande, bra syn undersökning och begripligt. Inga konstigheter
Betyg 4-5!! Bra service, trevligt bemötande och rimliga priser på bågar. Snabb leverans.
Bra. Hade inga förväntningar när jag gick dit. Jo ett att det skulle vara en person och inte en digital varelse.
Duktiga och serviceinriktade.
Väldigt fint bemötande redan i butiken och vid bokningstillfället. Förtroendeingivande undersökning av ögonen. Bra beskrivning av vad undersökningen innehöll och vad som skulle återkopplas. Detta var extra viktigt för mig eftersom jag har risk för ärftlig ögonsjukdom. God hjälp med att välja bågar. Bra upplysning om när glasögonen skulle vara klara. Tydligt meddelande när glasögonen fanns i affären. Trevligt bemötande och bra information när jag hämtade glasögonen. Jag känner mig välkommen tillbaka. Allt har fungerat mycket bra.
Trevlig personal och bra lokal
Upplever att synundersökningen kändes proffsig med bra information om vad som gjordes! Trevligt bemötande av all personal och så bra att få låna hem bågar för att känna att det blir rätt! Mycket nöjd med besöket i stans fina butik! Tacksam Gunilla
Väldigt duktiga och väl omhänderagande
Mycket bra första gången jag var på en synundersökning så helt ok
Vänligt mottagande. Bra servis känns rätt på en gång. Bra modell som sitter precis.
Bra bemötande och finsevice. Bra urval av bågar. Köpte nya glasögon komplett. Kändes som förtroende givande personal.
Mycket bra service och bemötande
Lätt tillgänglig butik och ingen köbildning. Rationell undersökning av synförmåga med lämpliga rekommendationer.
Otroligt smidigt bemötande, mycket serviceminded och duktiga! Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Rumes Optik.
Jättebra. Hjälpsamma och serviceinriktade.
De är alltid supertrevliga och man känner sig alltid omhändertagen. De är dessutom kompetenta och ser till kundens behov och önskemål. Rekommenderar varmt den som söker en duktig och noggrann optiker att höra av sig till Runes.
Snabbt smidigt mycket tillmötesgående
Jättebra bemötande kunnig lyssnar när man pratar bra Kommer åter när det behövs. Tack
Lätt att boka tid. Grundlig genomgång av synen. Fick bra hjälp. Trevligt bemötande
Bra service och väldigt trevlig personal
Kunnig personal,trevligt folk, och en bra ambiance
Super bra, enkelt och trevlig personal!
Mycket nöjd, snabbt och smidigt. Duktig optiker!
Vackert ställe och trevlig personal. Kunnig.
Vänligt bemötande enkla förklaringar
Jag har haft ett besök där men detta är den mera undersökningen. Inte bra.
Super bra hjälp och personligt engagemang. Kan varmt rekommendera Runes Optik.
Jag var mycket nöjd med min synundersökning. Det konstaterades att jag klarar mig bra med läsglasögon. Allt kändes proffsigt och trevligt, jag kan varmt rekommendera Runes till andra.
Mycket professionell, lugn och säker och snabb kontakt med Ögon i Falun
Proffsigt och trevligt bemötande ,upplevde att han visste vad han gjorde