SBO Däck i Stockholm AB
4.4 i betyg av av
71 omdömen
SBO Däck är den lokala bilverkstaden med de nöjda kunderna. Oavsett om du vill få din bil lagad eller om du vill byta däck kommer vi göra dig nöjd. Så om du vill bli en av alla våra nöjda kunder kontakta oss idag.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag71 omdömen om SBO Däck i Stockholm AB
Tack SBO !!
Var häromdan o bytte mina däck bästa service ringde in och fick tid direkt o snabbt gick det så 500:- (inkl moms) var värd att betala då jag ringde runt till olika verkstäder o ingen hade tid.
Mycket bra service torts att det var mycket kö och fika fanns det också !
Väl på återseende nästa gång !!!!
Recomenderar varmt !!! -
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Mycket otydlig prislista med och utan moms och vad som meddelas i bokningen. Om man tycker det är prisvärt med 500kr (inkl moms) att få 4 hjul skiftade på bilen, så åk till SBO. Det kommer inte jag göra igen.
Räkna inte med något riktigt kvitto utan att fråga.
Även lite märkligt att alla recensioner på reco för SBO är koncentrerade till 20140822-25 och 20141111-12, dessutom i positiv anda. -
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
hade beställt mina nya däck hit. Servicen i sig var utmärkt, det gick snabbt och enkelt. Men sen fick jag ett erbjudande om att förvara däcken gratis på deras däckhotell i 6 månader, det skulle även ingå tvätt av däcken. Vid uthämtning nu 6 månader senare, fick jag höra "sj'lvklart kan det inte vara gratis, då skulle vi gå back ju". De ville ha 500 spänn för jobbet.
Tack Sbo. Ej på återseende. -
Trevligt bemötande, snabb servicce
Bästa däckverkstaden // Robban
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Snabb vänlig korrekt service och rimliga priser.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Bra och snabb service, mycket trevliga och kunniga vad jag kunde bedömma. Dessutom en av stans billigaste!
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Byte av däck utan fälg. Snyggt jobbat och trevligt bemötande.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Första besöket hos SBO. De var mycket tillmötesgående och snabba. Jag fick bra hjälp och tips till ett rimligt pris.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
De av- och påmonterade nya däck. De är väldigt trevliga och duktiga
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Sbo däck är bäst! Namnet är dock lite missvisande eftersom de sysslar med så mycket mer än bara däcken. Främst är de en mycket bra verkstad. Alltid tillmötesgående, god service och bra priser. Det är lätt att göra överenskommelser om såväl pris och avbetalning som vad som måste åtgärdas, när och hur det ska ske samt vad alternativet skulle vara om man inte genomför föreslagen åtgärd.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Har anlitat SBO för montering av både nya vinter- och sommardäck. Bra bemötande och jobbet utfört på utsatt tid båda gångerna. Skulle inte tveka över att anita dem igen.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Absolut ingenting att vara missnöjd med. Trevligt bemötande av personal. Väl genomfört arbete och lite bra tips för däckhantering i övrigt. Dessutom en bra prisbild för i mitt fall ett däckbyte. Rekommenderas starkt:)
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Jag har köpt däckbyte och nya sommardäck.
Jag har även anlitat SBO för lagning av en plåtskada.
Alltid trevligt och vänligt bemötande. Snabba jobb. -
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Jag fick ett mycket gott bemötande på SBO Däck. Det var enkelt att boka tid på internet och jag fick komma in den tid jag bokat utan fördröjning/väntetid. De bytte mina sommarhjul till vinterhjulen som legat på deras däckhotell under sommaren. Nu åkte sommarhjulen in på däckhotellet. Allt gick mycket lätt och smidigt och de tipsade mig också om att det kan komma att vara dags att byta till nya sommardäck nästa säsong.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Proffesionell och trevlig personal.
snabbt och smidigt arbete. -
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Har bara bestämt tid för hjulbyte hittills och har ännu inte fått något arbete utfört. Tidsbeställningen gjordes på webben via samarbetspartnern bythjul.com, så jag har inte haft någon direktkontakt med SBO Däck alls. Jag ger därför ett neutralt betyg här nedan.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Bokade tid via deras hemsida för byte av däck samt fortsatt förvaring. Allt gick mycket smidigt och snabbt. Jag är nöjd!
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Bra bemötande, trevliga och lagom säljfokuserade. Överträffade mina förväntningar i bemötandet.
Vänligt bemötande. Bra service
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Smidigt, snabbt och ordentligt däckbyte till bra priser. Fick hjälp både med balansering och montering.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Jag köpte fyra vinterdäck med montering på fälg, balansering och fälgtvätt. Det fick jag ett synnerligen bra och trivsamt pris på med snabb service. Mycket nöjd.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Alltid lika trevligt bemötande. Jag känner stort förtroende för firman.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Snabb och bra service. Frågade om däckförvaring etc.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Superbra service och väldigt trevlig personal.
Trevliga och proffsiga.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Snabbt och smidigt. bytte till nya vinterdäck,odubbat. Fick en kopp kaffe ochså precis som på TV reklamens va de nu heter?
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Har ny använt SBO Däck 3 gånger i samband med byte/förvaring av däck. Jättebra bemötande och service!
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Mycket tillmötesgående företag dock lite slarviga med hantering av hjul. Blev ett missöde när som bytte däck på min bil.
Slog av fälgen med hammare så fälgen gick i backen med följd av skada på fälg -
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Bra service! trevlig och professional personal. Kan varmt rekommendera!
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Trevligt och proffsigt bemötande.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Well leveransen var bra dock kunde dom ej fullfölja den då mitt hjullåsa va pajj, men det löste sig till slut.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Vänligt och trevligt bemötande och snabb service :-)
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Mycket trevligt bemötande och professionellt hanterande av däckbytet.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Skiftade precis däck och lämnade sommardäcken på vinterförvaring. Ringde 15 minuter innan och SBO fixade en drop-in tid direkt. Mycket snabb, professionell och väldigt trevlig personal med bra priser!
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Bra och snabb service men tdbokning på nätet vilket förenklar processen med däcksbyte. Möjlighet till däckhotell är också bra.
däckbyte och däckförvaring.
bokat byte efter nätbeställning av däck, fungerade bra och snabbt. -
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Jag har lämnat in vinterdäck för förvaring men har ännu inte hämtat ut dem och fått dem monterade. Därför är min erfarenhet av företaget begränsad till ett enda tillfälle.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Däckförvaring och byte. Det fungerar jättebra. De är flexibla vid däckbyten med många tider att välja på.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Vi hade i vintras blivit av med vår gamla däcksförvaring och kontaktade SBO däck som visade flexibilitet och trevligt bemötande. De skiftade och förvarar nu våra vinterdäck. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera dem.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Jag har bara lämnat in en omgång däck för sommarförvaring och har alltså inte så stor erfarenhet av SBO Däck. Jag tyckte jag fick ett bra mottagande där och fick ö h t ett bra intryck av firman. Jag uppskattar, att de oljar in däcken. Bra att de ligger nära min bostad.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Stabil leverantör av däck och däckbyten, men också en riktigt bra verkstad....verkar fixa det mesta!
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Professionellt, kunnigt bemötande. Hög servicenivå. Ett fel som tidigare däckbytare inte uppmärksammats upptäcktes genast av SBO.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Jag bytte fälgar på min BMW och blev jättenöjd! Servicen är snabb och professionell och Sammy och hans anställda är väldigt kunniga och trevliga! Jag kommer använda SBO Däck för alla mina framtida däck och bilproblem. Väldigt bra priser också. A+
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Strålande service. Ödmjukt bemötande. Rekommenderas varmt.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Bra bemötande och kunnig personal. Mycket serviceminded !
Suverän service . Kundvänlig. Rekommenderar alla att kontakta SBO däck
Bra service.
Blev fel först vid däckbytet, men de rättade till utan kostnad. -
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Jag har kontrakt för däckservice, byte av däck och förvaring. Servicen är bästa tänkbara! Sami, ägaren, är en helt underbar person.
skrev om SBO Däck i Stockholm AB
Bra service och bra bemötande.
Ok pris i förhållande till Kvalite -