Trevlig, kvarterskrog. Personlig service, bra mat.
Spanjorskan
Hos Spanjorskan hittar du spansk matglädje som får dig att längta till sydligare breddgrader. I vår restaurang kan du äta både lunch och middag eller komma för att dricka ett läskande glas cava eller en öl efter jobbet. Här får du livlig stämning i stil med Madrids bakgator, samtidigt som du känner dofterna av rätter som rotisserad...
4874 omdömen om Spanjorskan
Sedan starten hos Reco 2017
Trivsamt, gott och prisvärt. Choritzogrytan skall jag försöka kopiera.
Väldigt god mat och dryck. Vi var ett ganska stort sällskap och fick ett bra bemötande.
Super nöjda 👌🏽vi kommer tillbaka
Plus: Mysig miljö, God Serrano, vällagad Paella! Minus: Småsaker som att man inte skall behöva be om socker till Espresson. Det kommer med koppen på varenda sylta runt Adriatiska havet. Bra om personalen vet vad en Carlos Primero är när man beställer (stod i Avec-listan).
Tyvärr måste jag säga att upplevelsen inte var som förväntat. Chorizogrytan tänkte vi att de skulle vara på en smarrig färskkorv, men de kändes som korvslantar från Scan. Iberico skinka som var dags att använda i croquetter och inte som kallskuret. Tjejen som serverade kanske hade en dålig dag, men att inte se sina gäster eller missa att komma med påfyllnad av beställd dryck när maten kommit in är för mig ett -No go. Första och sista gången på Spanjorskan.
Väldigt trevlig personal, mysig och hemtrevlig restaurang, avslappnad stämning och mycket god mat!
Väldigt glad och trevlig personal. Maten var okej. Sangria bra. Lite hysterisk volym på musiken här och var. Gick knappt att föra ett samtal.
Det är en utmärkt spansk restaurang med goda tapas, en utmärkt buffé och vänlig service. Priserna är i linje med bra svenska restauranger.
Väldigt god mat och välkomnande personal. Uppskattar att ni har buffe.
Trevligt bemötande när vi kom. Vi var ett sällskap på fyra personer. Maten smakade bra. När klockan var ca 22 och det nästan bara var vi kvar, kom servitrisen och tyckte att hon också kunde få gå och ta en öl, där sjönk betyget. Vi blev ivägskickade kan man säga.
Hade en jättetrevlig kväll. Första gången jag va där och det blir säkert fler besök. Bra mat, bra service och härlig atmosfär 😊
Ar otroligt trevligt med fantastisk tapas och väldigt trevlig personal. Rekommenderar verkligen om ni vill äta spansk mat i Stockholm
Super trevligt och bra service. God mat och jättegod mango mojito.
God mat och mycket bra service. Vi går gärna dit igen. /Christel
Mysig miljö, god mat och grymt trevlig personal gör detta till ett favoritställe!
Väldigt gott och trevligt koncept med bricklunch :) Vi har även besökt Spanjorskan på kvällstid och mycket gott och trevligt ställe då också !
Exceptionellt!, trevlig atmosfär. Rolig personal. Välkomnande och inbjudande. Riktig god mat!
Vårt bord var inte riktigt redo när vi anlände, medan vi väntade fick vi alla (nio personer) ett glas bubbel, väldigt trevligt och gjorde vår väntan helt ok! Maten var supergod!
Bra service god mat gemytligt, hög ljud nivå, ganska trångt mellan borden vinerna ine jättebra , men ändå ganska dyra
En riktigt bra upplevelse med god mat och trevlig miljö. Personalen var välkomnande och såg till att vi hade det bra hela kvällen. Ett ställe jag gärna besöker igen.
Väldigt god mat, proffsigt bemötande och en miljö som gör att man vill komma tillbaka. Rekommenderas varmt!
Bra mat och väldigt trevligt service.
Vi bokade bord i förväg och informerade om att vi skulle komma med barn och barnvagn samt bad om lite extra utrymme. Trots detta fick vi vika ihop barnvagnen och placera den bakom oss i en mycket trång lokal där borden stod extremt nära varandra. När vi bad om barnstol fick vi veta att de inte hade någon, och servitrisen skämtade om att de var ”så barnovänliga”. Resultatet blev en stressig middag där vi hela tiden behövde se till att vårt barn inte störde andra gäster. Till slut packade vi maten och gick. Maten var okej...
Definitivt en av Stockholm bästa restauranger. Maten slår allt och aptitligt serverad. Stort plus för den vänliga och glada personalen som skötte servicen utmärkt, trots fullt hus. Har du inte besökt Spanjorskan så är det dags.
Fantastisk peaonal, familjär stämning och super god mat
Trevlig stämning och bra service. Maten ok men lite under våra förväntningar. Totalt sett en ok upplevelse
Trevlig personal, god mat, bra service!
Bra personal och bra service och god mat!
Trevlig service och god mat. Ingen väntetid
Trevlig personal och god mat.
Total leverans från gänget på Spanjorskan, super kvalitee och klass från hela gänget!
Gott och trevlig personal. Klart värt ett besök.
Superbra, maten och portionerna var perfekta, bra service, goda drinkar
Jättetrevlig personal och jättegod mat.
Bra bemötande och mycket god mat!
Mycket trevligt mottagande och ett bra bord. Ganska bra rumsakustik (där vi satt) jag kunde konversera med min fru och serveringspersonalen på ett bra sätt. Maten var mycket bra (AMEX erbjudande), snabb betjäning.
Jättebra upplevelse! Bra mat samt service
Väldigt mysigt ställe med god mat och bra service.
Trevligt bemötande och bra service
Bra mat och dryck, skönt barhäng. Men gå inte dit med vänner en tidig fredagkväll för att äta: stojigt kring bordet, långsam service och servering, det sista dessutom lite hipp som happ med tapas i ”omvänd” ordning.
Bra atmosfär, enkelt och bra mat och vin med inte för många val att välja emellan. Trevlig och välkomnande personal.
Jättenöjd, supertrevlig bemötande, jättegod mat men fiestamenyn som vi hade beställt var på tok för mycket mat, mycket vi ej orkade äta upp tyvärr.
Charmig och mysig restaurang, med bra mat och service
Utsökt mat och trevlig personal. Men musiken som spelades var på alldeles för hög volym, då jag fick sitta och skrika till min bordspartner. Hög volym kan vara vanligt på uteställen ganska sent, men detta var kl 19. Trist då det annars hade varit mycket trivsamt
Trevlig service och jättes god mat.
Mycket god mat och trevlig service!
Mycket god mat och mysig miljö, och trevlig personal
Ordinär mat. Inget som höjer upplevelsen.
En otroligt trevlig kväll som vi fick