Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

En del av Speedy Bilservice speedybilservice.se
  • BadgeThreeYears
4.5

Välkommen till Speedy Bilservice Uppsala Boländerna! Speedy Bilservice Uppsala Boländerna är din bilverkstad i Uppsala med omnejd. Hos oss går det väldigt snabbt, så pass snabbt att vi kan hjälpa dig medans du tar en kopp kaffe och slappnar av en stund. Service och en kopp kaffe i lugn och ro. Så bra blir det med oss på Speedy...

93 omdömen om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Sedan starten hos Reco 2021

Lars N
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Lämna en skitig bil och fick tillbaka en glänsande ren och fin bil. Dessutom lagade dom en punktering, utan kostnad ! Rekommenderas !!!

Per H
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Trevligt bemötande och bra utfört jobb!

Claudiu S
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

The found the problem in a few minutes and they fixed the car in a few hours. Very fast and reasonably priced service.

Åsa L
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Ok. Tvättade min bil jättefint, trots att det inte vad jag kom för...Byte av bussningar.

Curt J
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Fick tid för service snabbt och bilen blev klar i tid.

Anna D
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Väldigt nöjd med service på denna verkstad. Fick prisuppgift på service innan via autobutler, och efter service blev jag uppringd med info om några fel som hittats på min bil. Fick hjälp att åtgärda felen dagen efter och dessutom fick jag tillbaka en mycket ren bil! Tack för snabb hjälp och tydlig kommunikation.

Anna B
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Trevligt bemötande och hjälpsamma. Höll vad de lovade och informerade löpande om priser och hur det gick. Toppen nöjd och kommer att rekommendera dem till andra. TACK!

Olle S

10/10 Josef gjorde min sketna volvo till känslan av en ny volvo

Anna S
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Bra utfört jobb. Fick visserligen vänta en stund innan den som hade nyckeln kom till platsen. Var inte ensam om det. Är ändå nöjd.

Henrik H
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Service enligt önskemål. Gav även relevanta tips om saker som behöver göras med bilen.

Mohammed T
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Jag blev absolut inte nöjd. Vid sista besöket sade Speedy att det var växellådan som orsakar att bilen hackar. Förra året felsökte jag bilen hos Speedy och de sade något helt annat. Jag bad dem och kika över tändstiften men det gjorde dem inte.

Simon W
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Trevligt bemötande och utmärkt service!

Bengt S
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Kanom bra service rekommenderar dom

Veronica W
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Fick hjälp på en gång trots att jag inte hade bokat tid. Bra och trevligt bemötande.

Björn J
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Väldigt bra service och trevligt bemötande.

Anna L
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Strålande ren och fräsch, både utanpå och inuti.

Olof H
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Trevligt bemötande! Prisvärt! Reservdelar från Mekonomen! Garanti på arbete o delar!

Hanna H
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Snabbt och bra fixat med bromsarna.

Rickard Å
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Mycket bra bemötande. Snabba, lösningsinriktade.

Anders B
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Trevligt bemötande vid disken. Bilen var inlämnad på recond, var väldigt fin när jag hämtade den.

Jonny W
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Blev toppen bilen blev som ny !!

Marknadsmedia A
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Bra jobb och perfekt service!

Joel E
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Bra pris och väl utfört arbete. Trevligt bemötande från personalen.

Niklas M
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Bra service. Var lite mer problem med bilen än vad jag trodde. Men de höll mig uppdaterade och löste allt. Bra kontakt till skillnad från vissa andra verkstäder man knappt får tag i.

Daniel O
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Hög tillgänglighet för en bilservice till ett bra pris. Trevligt och serviceinriktat bemötande

Britt J
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Bra bemötande då jag ringde för däckkrängning och oljebyte. Fick förklarat vad som skulle ingå och dessutom tydlig prisuppgift. Personen som tog emot vid inlämningen av bilen tog sig tid och förklarade både före och efter. Nöjd.

Carl-Göran T
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Som alltid ett trevligt bemötande och snabb service. En nöjd kund som gärna återkommer.

Daníel A
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Alltid riktigt bra service. Rekommenderar stärkt. Tog bra hand om bilen. Bra priser och inga problem alls.

Adam Erik Wilhelm L
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Bra service. Grymt resultat. Litet område med avmattning efter polering.

Hans S
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Trevligt och effektivt bemötande och snabb service. Har ännu inte hunnit bedöma själva arbetet men har ingen anledning att tro det inte är kvalitetsmässigt och professionellt utfört.

Per H
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Trevligt bemötande, bra kommunikation och väl utfört arbete.

Kurt F

Bra recond till bra pris. Nöjd. //Kurt F

Gösta S
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Bra och snabb service. Bra bemötande. Mycket nöjd.

Nils S
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Jag blev bra bemött, jag böt vinterdäck till sommardäck!

Stig J
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Otroligt dyrt för ett mycket dåligt utfört arbete. Stora delar helt otvättade och ett nonchalant bemötande vid påpekande om brister.

Jimmy A
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Bra bemötande då jag kom in som drop in kund, de hade fått en avbokning på rekond. Lämnade in bilen 8.00 klar 14,00 med ett väldigt bra resultat. Har lämnat bilen hos dem förut och var lika nöjd då som nu.

Sophia H
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Jag blev bra bemött. Fick en snabb service.

Anders I
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Genomgående uselt bemötande av kunderna. Bilen blev förvisso ok.

Valhall A
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Helt fantastiskt utfört arbete med min RAM som fick keramisk lackbehandling bilen blev som ny 👍

Johan R
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Supertrevliga och känns inte som ett kallt och ansiktslöst storföretag. Allt går fort och smidigt.

Thorbjörn A
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Motsvarade alla förväntningar. Så ren och fin har bilen inte varit sen den var splitter ny. Därtill trevligt bemötande. Tack.

Maria S
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Mycket bra service och trevlig personal. Min bil ser ut som ny.

Carl-Erik P

Hjälpsamma och inforativa. Bra kontakt

Diyar A

Otroligt serviceminded personal

Jan L

Snabb o bra service! Flexibel lösning med Bildemontering

Kirsi R
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Rekommenderar inte den här firman!! Arbetet är säkert ok men när jag ville betala med delbetalning, som erbjuds på deras hemsida, blev det en hel del strul. De kunde inte ta emot det betalningssättet. Trots att det klart och tydligt erbjuds på hemsidan. Detta ledde till flera timmars väntan på plats under två dagars tid. Plus ett extra dygn utan bil. Samt flera kreditupplysningar hit och dit helt i onödan. Bemötandet var rätt så trevligt i början men de anställda blev otrevliga och nästintill aggressiva när jag stod...

Ellen C
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Speedy var den ända verkstad med bra recensioner som kunde tar emot bilen samma vecka. Dem hittade felet och lagade bilen på samma dag som jag lämnade in bilen. Väldigt smidigt samt trevlig bemötande. Kommer använda de i framtiden.

Bo G
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Hej! Mycket bra verkstad i Uppsala. Snabba och skickliga!

Linda B
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Bra och snabb service. Trevligt bemötande!

Ald A
Skrev om Speedy Bilservice Uppsala Boländerna

Utmärkt! Rekon för 2 bilar på en dag och dem fixade så fint. Trevlig personal också.