Städarna i Motala AB, sid 2

Välkommen till Städarna i Motala AB!

Vi kan hjälpa dig med städning i vardagen såväl som på jobbet. Tycker du som många andra att det finns roligare saker att lägga sin tid på än att städa? Vi tar hand om städningen så att du får mer tid över till annat.

Städtjänster: Flyttstäd, hemstäd, golvvård, fönsterputs, byggstäd, kontorsstäd och mycket mer.

Bor du i Motala, Mjölby eller Vadstena med omnejd så är vi städföretaget för dig. Vi finns hela tiden nära våra kunder och gör vårt yttersta för att just du som kund ska bli nöjd. Varmt välkommen in till oss på Städarna i Motala AB!

Utmärkelser

243 omdömen om Städarna i Motala AB

Sedan starten hos Reco 2021
    2023-03-19 Verifierad kund
    Städning en gång i månaden. Olika personer och olika tider med kort varsel ibland
    2023-03-15 Verifierad kund
    Jag köpte Storstädning. Jättetrevliga tjejer gjorde " rent hus", supernöjd. Trevligt bemötande från första till sista kontakt
    2023-03-15 Verifierad kund
    Jag tycker det fungerade jättebra! Jag kommer snart att beställa ny städning.
    Bo Jansson, Lundbygatan 8 B, 595 32 Mjölby
    Tack för ditt omdöme Bo! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Motala AB
    2023-03-14 Verifierad kund
    Flyttstädning som var fantastiskt bra. Har flyttat många gånger och använt oss av olika städföretag, men Städarna i Motala var det absolut bästa vi har anlitat. Kan verkligen rekommendera dem.
    Hej Kerstin! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Motala AB
  • Kathrin T
    2023-03-13 Verifierad kund
    Så proffsigt och bästa städningen ever!
    Hej Kathrin! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Motala AB
    2023-03-09 Verifierad kund
    Bra bemötande
    Flexibilitet
    Anpassar sig till våra behov
    Hej Gunnar! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med oss! Det glädjer oss enormt! ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧 Städarna i Motala AB
    2023-03-06 Verifierad kund
    Bra service och trevlig personal
    Hej! Tack för ditt omdöme, vad roligt att du är så nöjd med utförandet ⭐️ Ha en fantastisk dag! Mvh, Alva på Städarna 💧 Städarna i Motala AB
    2023-03-03 Verifierad kund
    Det har fungerat superbra. Eftersom det var ett dödsbo är ju allt lite tufft. Vi blev så vänligt bemötta. Allt har fungerat toppen. Det var värt varenda öre.
    Mvh Karin och Tobbe
    Tack för ditt omdöme Karin! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Motala AB
    2023-03-02 Verifierad kund
    Bra företag med bra och noggrann personal.
    Tack för ditt omdöme Birgit! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Motala AB
    2023-03-01 Verifierad kund
    VI ÄR VÄLDIGT NÖJDA VI HAR FÅTT EN JÄTTEDUKTIG KILLE FRÅN TROR VI Eritrea.,tack hoppas han stannar varit hos oss i 2år.❤
    Hej Lars! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Motala AB
    2023-03-01 Verifierad kund
    Jag känner mig nöjd med städningen.
    Tack för ditt omdöme Anna! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Motala AB
    2023-03-01 Verifierad kund
    Olika personal. Varierande kvalitet på städning.
    Hej Ulf och tack för ditt omdöme⭐️ Vad tråkigt att tjänsten inte uppfyller era förväntningar, så ska det inte vara. Vi vill alltid att du som kund ska vara 100% nöjd med den tjänst vi levererar. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kontoret med din feedback - den är viktig för oss. Ha en fin dag! ❄️ Mvh, Elin på Städarna Städarna i Motala AB
  • Anna Lena Marie Klara M
    2023-02-26 Verifierad kund
    Företaget levererar som oftast det som utlovas.
    Man ska ha tur vem man får som sin städare, då de olika städarna har olika lägsta-standard i sitt arbete. De har en kvalitetssäkring kring vad man kan vänta sig, men varje individ gör sin grej.

De som jobbar på kontoret är väldigt hjälpsamma och trevliga. De är tillmötesgående och lösningsorienterade.

Jag uppskattar att de har kollektivavtal och att de är måna om sina anställda. Det var en av anledningarna till att jag valde Städarna som utförare i mitt hem.
    Hej Anna! Tack för ditt omdöme⭐️ Vad tråkigt att höra att städningen inte uppfyller era förväntningar. Vi vill alltid att våra kunder ska vara 100% nöjda. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men du är varmt välkommen att höra av dig till oss med din feedback så vi kan prata med berörda städhjältar. Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Motala AB
    2023-02-23 Verifierad kund
    Trevliga flickor båda två. Självgående efter att vi enats om vilka utrymmen som behövde städas.
    Dom jobbade på, och jag ägnade mig åt mitt och rätt som det var så var dom klara - och det på ut- satt tid. Problemfritt, och det är så jag vill ha det, och har haft det genom åren i kontakten med både kontorspersonalen och flickorna som ser till att jag har det rent och snyggt omkring mig.
    Hej Bertil! Tack för ditt omdöme och din fina feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen och våra städhjältars arbete ⭐️
    Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
    2023-02-21 Verifierad kund
    Städning varannan vecka, av en duktig och självgående person. När vi började använda oss av städarna var det lite struligt, olika personer och byte av tider.
    Tack för ditt omdöme Britt! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Motala AB
    2023-02-21 Verifierad kund
    Vi blir bemöta på et mycket bra sätt. Kvaliteten av städning skifta litet.
    Hej Julia! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀 Städarna i Motala AB
    2023-02-01 Verifierad kund
    Bra städning, det som drar ned betyget är de frekventa bytena av personal och tidpunkt för städningen.
    Tack Hans för ditt omdöme 🌸 Vad tråkigt att höra att du har haft så otur med frekventa medarbetarbyten. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig och i perioder går det mycket sjukdom vilket då blir detta en utmaning för oss! Vårt mål är att du som kund inte ska bli så påverkad av dessa byten som ibland behöver ske eftersom kvalitén ska vara på en jämn nivå oavsett om det är er ordinarie eller en vikarie. Jag tar tacksamt emot feedbacken från dig och meddelar de berörda kring din upplevelse 🌷

2023-01-27 Verifierad kund
    Jag är nöjd med deras jobb hittills och deras snabba och effektiva arbete!
    Hej Inga! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️

2023-01-27 Verifierad kund
    Hemstädning, rent och snyggt var gång. Bra bemötande
    Hej Johan! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️

2023-01-22 Verifierad kund
    Jag har köpt städtjänst av dom och blev verkligen supernöjd med allt från beställningen till utfört arbete! Kommer garanterat att använda mig av dom igen.
    Hej Marita! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Motala AB
    2023-01-09 Verifierad kund
    Nöjd med vår veckostädning!
    Vi har även provat flyttstäd och även den fanns det inget att anmärka på.
    Tack för ditt omdöme Sanna! Vad roligt att du är nöjd med tjänsten ⭐️

2023-01-06 Verifierad kund
    bra städat inget att klaga på vi fick det vi hade beställt
    Tack för ditt omdöme Per! Vad roligt att du är så nöjd med tjänsten ⭐️

2023-01-05 Verifierad kund
    Uppskattar flexibilitet och faktum att de förstår att jag vill helst jobba med deras bästa medarbetare. Hon är snabb, smidig och lemnar allt i perfekt renhet! Den bästa hjälpen man kan få!
    Hej Lulia! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara.

Jag önskar er en fin dag! 🚀
  • Marie-Louise B
    2023-01-03 Verifierad kund
    Fõnstren blev super
    Det gick snabbt o bra.
    Mvh Mia/Marieloiise
    Hej Marie-Louise!
    Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med fönsterputsningen ⭐️

2022-12-31 Verifierad kund
    Bra bemött, Bra städning !
    Trevlig och Noggrann Städning !
    Hej Hans!

• Mats O
    2022-12-31 Verifierad kund
    Bra utförande på det hela taget men den beställda tiden hålla inte alltid!
    Hej Mats! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är nöjd med städningen ⭐️ Gällande din feedback om tidsbyten så tar jag det med mig - det är viktigt för oss!

2022-12-30 Verifierad kund
    Pålitliga. Alltid ersättare vid sjukdom.
    Tack för ditt omdöme Lena! Vad roligt att du är nöjd med tjänsten ⭐️

2022-12-29 Verifierad kund
    Bemötandet från leverantören är som alltid utmärkt!
    Däremot så tycks städningen efter en tid gå in i rutin, vilket innebär att en del "ställen" som borde städas / torkas / dammtorkas, alltid missas. Tidsplaneringen är inte riktigt bra!

Tiden kan ändras från gång till gång, utan att diskuteras i förväg. Vi har full förståelse för tillfälliga ändringar, men dessa anser vi borde föregås av en diskussion med kunden och inte heller bli permanenta! Vi har tidigare haft tre timmar med början Torsdagar kl. 10.00, vilket passar oss utmärkt. Denna tid har sedan ändrats tillfälligt(??) till kl. 12.45, vilket nu verkar ha blivit permanent!?
    Med vänlig hälsning

Kenneth och Ylva Gustafsson
    Hej Kenneth! Tack för ditt omdöme ⭐️ Vad tråkigt att höra att städningen inte uppfyller era förväntningar alla gånger och att det blivit en kommunikationsbrist gällande städtiden. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men du är varmt välkommen att höra av dig till oss med din feedback så vi kan prata med berörd städhjälte.

Jag bor i Mjölby
    Jag har fått hjälp därifrån
    Jag har fått mitt hem städat till min belåtenhet
    Däremot har jag ofta fått min tid bytt till ny tid
    Jag har ofta fått nya och ej den som jag skulle ha JAG VET EJ VILKEN som är min ordinarie
    De som kommer är bra och gör sitt jobb bra
    Tack för ditt omdöme Maj! ⭐️
    Vi strävar alltid efter att det kommer samma städhjälte varje tillfälle vilket har varit och är en utmaning. Vi vill alltid att ni som kund ska känna er 100% nöjda med den tjänst vi levererar och är det något ni funderar över är ni varmt välkomna att höra av er till oss på kontoret. Självklart tar vi med oss din feedback - den är viktig för oss.

Jag önskar dig en fin dag!
  • Naima Elisabeth V
    2022-12-29 Verifierad kund
    Trevligt bemötande. Nöjd med min Hemstäd. Så allt är toppen.
    Hej Naima!

2022-12-28 Verifierad kund
    Jag har alltid blivit bra bemöt.
    Tack för ditt omdöme Kjell-Arne! Vad roligt att du är nöjd med tjänsten ⭐️

2022-12-28 Verifierad kund
    Det har överlag fungerar väl.. ibland känns det som att det fått lite fort
    Tack för ditt omdöme Olof! Vad roligt att du är nöjd med tjänsten ⭐️
    Gällande din feedback kring att det ibland går lite fort så tar jag med mig den - den är viktig för oss.

2022-12-28 Verifierad kund
    Blir alltid väl bemött. Alltid trevliga och ordentliga städare som kommer hit. Kan rekommendera Städarna.
    Hej Lena!

2022-12-28 Verifierad kund
    Fnfkgld fotot sork rtntbt brott.
    Hej Monika,

Tack för din fina recension! ⭐️

Mvh, Alva på Städarna 🌺
    2022-12-28 Verifierad kund
    Upplever en försämring sista året. Svårt att få till nya tider vid avbokning
    Hej Johanna! Tack för ditt omdöme ⭐️ Vad tråkigt att höra att tjänsten inte alltid uppfyller era förväntningar. Vi vill självklart alltid att våra kunder ska vara 100% nöjda. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men du är varmt välkommen att höra av dig till oss med din feedback så vi kan prata med berörda personer.

2022-12-28 Verifierad kund
    Alltid problemlösande och trevliga samtal varvat med sms.
    Hej Anna!

2022-12-28 Verifierad kund
    Jag tycker att det fungerar bra. Bra bemötande. Jag kan sakna att ha samma person som städar som vi hade från början. Då blev städet bättre gjort. Vi hade en bra dialog med den som städade.
    Med vänlig hälsning, Therese
    Tack Therese för ditt omdöme 🌸 Vad tråkigt att höra att du har haft så otur med medarbetarbyten. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig och i perioder går det mycket sjukdom vilket då blir detta en utmaning för oss! Vårt mål är att du som kund inte ska bli så påverkad av dessa byten som ibland behöver ske eftersom kvalitén ska vara på en jämn nivå oavsett om det är er ordinarie eller en vikarie.

Jag tar tacksamt emot feedbacken från dig då den är otroligt viktig för vår utveckling 🌷
    2022-12-27 Verifierad kund
    De är väldigt trevliga och tillmötesgående. Jag har städ var tredje vecka och haft fönsterputsning. Jag är väldigt nöjd 😄
    Hej Lena!

2022-12-27 Verifierad kund
    Vore trevligt att få samma städare inte 10 olika ..
    Tack Michael för ditt omdöme 🌸 Vad tråkigt att höra att du har haft så otur med medarbetarbyten. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig och i perioder går det mycket sjukdom vilket då blir detta en utmaning för oss! Vårt mål är att du som kund inte ska bli så påverkad av dessa byten som ibland behöver ske eftersom kvalitén ska vara på en jämn nivå oavsett om det är er ordinarie eller en vikarie.

Vänligt och trevligt,
    och överträffade förväntningarna!
    Hej Sten!

2022-12-25 Verifierad kund
    Gott bemötande. Uppskattar när personalen städar med hjärtat dvs gör det lilla extra och är intresserad.
    Tack för ditt omdöme Carina! Vad roligt att du är så nöjd med tjänsten ⭐️

2022-12-24 Verifierad kund
    Jag är nöjd med städningen och hur vi blir behandlade.
    Hej Agnetha!

2022-12-24 Verifierad kund
    Vincent är jättebra och noggrann!
    Hej Ulf!
    Tack för ditt fina omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! ⭐️ Vi framför självklart dina ord till berörd städhjälte!

2022-12-21 Verifierad kund
    Trevligt bemött från första samtalet,
    Trevlig person som kom första gången jag skulle få städat,
    nöjd både första o andra gången,dock kändes när jag kom hem efter städdag nr 2 att den som städade hade haft väldigt bråttom,
    allt var rent osv men inte lika prydligt som första gången...det är ingen kritik endast en iaktagelse...
    Nöjd med förnstertvätt åxå...

Nöj med det städet som jag beställde.....
    Tack för ditt omdöme Anna! Vad roligt att du är så nöjda med tjänsten ⭐️
    Gällande din feedback kring städning nummer 2 så tar jag med mig den - den är viktig för oss.

2022-12-21 Verifierad kund
    Hittills är det bra utförda tjänster, även om en o annan miss i städningen upptäckts. Tror det kan bero på personalomsättningen och viss tidsbrist.
    Men på det stora hela är jag nöjd. Det frigör min fritid som gör att jag kan hinna umgås med familj och vänner.
    Tack Maud för ditt omdöme 🌸 Vad tråkigt att höra att du har haft så otur med medarbetarbyten. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig och i perioder går det mycket sjukdom vilket då blir detta en utmaning för oss! Vårt mål är att du som kund inte ska bli så påverkad av dessa byten som ibland behöver ske eftersom kvalitén ska vara på en jämn nivå oavsett om det är er ordinarie eller en vikarie.

2022-12-21 Verifierad kund
    Jag är mycket nöjd över Städarna. Toppen med personal som pratar svenska.
    Lätt att få ändra tid.
    Får snabbt svar på mail osv
    Nöjd med att få samma person som kommer varje gång.
    Hej Eva!

2022-12-20 Verifierad kund
    Jag tycker att de gör det arbete som jag förväntat mig av dem. Städning av min lägenhet en gång var fjärde vecka
    Hej Sven!

2022-12-20 Verifierad kund
    Bra när jag fick en och samma person varje gång.
    Dålig information om höjning av priset. Måste informeras om innan fakturan skickats.
    Tack för ditt omdöme Karin! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag ⭐️ Gällande din feedback kring prishöjningen så tar jag med mig den - det är viktig för oss.

Jag önskar dig en fin dag!
    2022-12-20 Verifierad kund
    har blivit väl bemött av Städarna. Hade stora förväntningar på de som städar hos oss. Vissa har varit bra, andra mindre bra.
    Hade önskat att en person hade fått stanna kvar längre istället för att det växlar personer och alla städar inte lika bra.
    Tack Pernilla för ditt omdöme 🌸 Vad tråkigt att höra att du har haft så otur med medarbetarbyten. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig och i perioder går det mycket sjukdom vilket då blir detta en utmaning för oss! Vårt mål är att du som kund inte ska bli så påverkad av dessa byten som ibland behöver ske eftersom kvalitén ska vara på en jämn nivå oavsett om det är er ordinarie eller en vikarie.
    2022-12-18 Verifierad kund
    Städning och fönsterputs = toppklass!
    Hej Gerd!
    Tack för ditt fina omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med utförandet! ⭐️ Varmt välkommen tillbaka!