Städarna i Norrköping AB

Städarna i Norrköping AB

En del av Städarna www.stadarna.se
  • BadgeThreeYears
4.1

Välkommen till Städarna i Norrköping AB! Vi hjälper dig med alla typer av städtjänster såsom hemstädning, lokalvård, flyttstädning, golvvård, fönsterputsning, storstädning, sanering och mycket mer. Vi har ett starkt fäste här i Norrköping och vårt mål är att underlätta din vardag. Vi tar hand om städningen så att du kan frigöra...

477 omdömen om Städarna i Norrköping AB

Sedan starten hos Reco 2020

Rebecca G
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Generellt bra bemötande, bra städat och inget krångel! Underlättar i vardagen med små barn.

Ulf W
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Mycket bra personal som städar som det vore deras eget hem, Rent och fräsch luktar gott eftre deras jobb. Mycket nöjd

Torgny C
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Blivit mycket professionellt bemött, inklusive bra information, städningen har varit utmärkt och oxå fått ett utförligt städ protokoll efter städning. Är helt nöjd och har inga önskningar om några ändringar.

Lennart E
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Allt bra utom felaktig fakturering

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Lennart! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du generellt är nöjd med tjänsten! Gällande din feedback om faktureringen så tar vi självklart med oss detta och grottar i vad som blev fel, så det inte uppstår igen ⭐️ Ha en fortsatt fin höst! Mvh, Alva på Städarna 💧

Joachim H
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Vi är lika nöjda som vanlig tar alltid storstädning och fönsterputs när vi flyttar in till stan på hösten 👍

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Joachim! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin höst! Mvh, Alva på Städarna 💧

Yvonne Louise A
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Snabba svar vid mail kontakt. Rent och fint efter fönsterputs. Men hade hoppats på rengöring på fönsterbleck och fönsterkarm när man har öppningsbara fönster.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Yvonne! Tack för ditt omdöme 🌸 Vad roligt att höra att du generellt är nöjd med fönsterputsningen! Jag har varit i kontakt med mina kollegor på kontoret som återkommer till dig gällande rengöring på fönsterbleck och fönsterkarm. Ha en fin vecka! Mvh Alva, Städarna 💧

Kristina C
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Städningen och bemötandet var perfekt. Smidigt med fakturan o RUT-avdrag o allt.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Kristina! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin höst! Mvh, Alva på Städarna 💧

Leif Göran N
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Bra, seriöst. Vi är nöjda med resultatet.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Leif! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin höst! Mvh, Alva på Städarna 💧

Anna B
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Proffesionellt och smidigt. Är mycket nöjda med vår fönsterputsning!

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Anna! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Karin Els-Marie W
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Flyttstädning. Enkelt för städarna tar hand om städningen med garanti. . Prisvärt.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Karin! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Gunborg Elisabeth C
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Skriver istället för min mamma då det var jag som hade kontakt med Städarna i Norrköping. De var superbra att ha att göra med, allt från bokning och önskemål av dag. Flyttstädet var utan anmärkning, dvs jättebra. Rekommenderar verkligen dem till flyttstäd.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att din mamma är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Bengt L
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Anmälde först via hemsidan, ingen respons fast hemsida angav att jag skulle bli kontaktad. Efter flera flera försök att nå fram på telefon kom vi överens om uppdraget. Oklart vem nyckel skulle lämnas, åkte till fel adress först. Städuppdraget skulle vara klart senast 13.00 för besiktning av lägenheten kl 14.00. Detta hade angivits mycket tydligt. Vid ankomst strax för kl 14.00 var fönstren putsade men inget övrigt städat, en ensam städare höll på. Lägenheten behövde alltså ombesiktigas dagen därpå. Blev dock kontaktad...

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Bengt! Tack för ditt omdöme och feedback - den är viktig för oss! 🌸 Det låter onekligen som att det blivit en hel del missförstånd, vilket jag verkligen vill be om ursäkt för. Vår ambition är alltid att kunden ska få en så positiv kundupplevelse som möjligt, från första kontakt till utförd tjänst. Om jag förstår dig rätt så löste det sig tillslut, vilket såklart är viktigt - men jag förstår att bristerna påverkat din upplevelse och betyget på tjänsten. Jag kommer ta din feedback vidare för att säkerställa leveransen...

John H
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Mycket nöjd. Över förväntan med storstädningen:) kommer att återkomma i framtiden för en ny städning.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej John! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Per Anders H
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Fick påminna om att få en offert. Köpte storstädning. Mycket nöjd med resultatet som Micaela fixade. All kredit till henne.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Per! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Linnea Marguerite F
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Flyttstäd i liten lägenhet. Såg jättefint ut. Vet inte om köparen hade något att påpeka, men de fick 10 dagars garanti.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Linnea! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Niklas  G
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Bra bemötande vid beställning av tjänsten, fick dock upprepa vad jag ville några gånger då de jag pratade med svarade på något annat. Var lite osäker på om det jag ville få fram nådde fram. Men i slutändan verkar det ha gjort det. Oklart om det var bristande social förmåga eller säljsnack. Bemötande och utförande från de som var hemma hos oss var utmärkt, proffsigt och trevligt. Beställde delvist storstäd av mitt hem.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Niklas! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med utfallet trots att det var lite brist i kommunikationen till en början! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Birgitta J
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Jag har hemstäd var fjortonde dag och fönsterputs som jag beställer en gång om året. Jag känner mig väldigt trygg med att ha anlitat städarna. Får alltid ett snabbt och vänligt bemötande när jag undrar över ngt. Har en ordinarie städhjälp som heter Merna som gör ett proffsigt jobb och jag har väldigt god kontakt med. Jag har fått intrycket att hon känner sig trygg och uppskattas av sin arbetsgivare och då känner jag mig också trygg med henne. Ibland kommer vikarier när Merna har ledigt eller är sjuk och dom har varit också...

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Birgitta! Tack snälla för ditt utförliga omdöme och den feedback du lämnat. Vad roligt att höra att du är så nöjd med våra städhjältars arbete. Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till både din ordinarie medarbetare och hennes vikarierande kollega ⭐️ Jag hoppas att du får en fortsatt fin dag och så småningom en härlig höst! Mvh, Alva på Städarna 💧

Holger A
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Städning och det gäller min svärfar han har sagt upp avtalet sista maj men han är nöjd med det uppdrag ni hade han bor nu mera på gruppboende

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Holger! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att din svärfar har varit så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Peter B
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Det finns många företag som tillhandahåller denna tjänst. Vi hade goda rekommendationer och för oss är det viktigt att vår leverantör har ett kollektivavtal så vi vet att de anställda har en bra behandling med schyssta villkor.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Peter! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Vad bra att du tycker att det är viktigt med kollektivavtal, det tycker vi med! Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Sture Kenneth D
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Mycket effektiva i sin städning som vi har 1 gång i månaden!

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Sture! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Per-Arne J
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Blev bemött på ett bra sätt förutom att jag blev kopplad till Göteborg, när jag ringde Norrköpings numret. Inte bra. Företaget har ett gott ryckte vilket de i sitt utförande levde upp till. Vi köpte en flytt städning som utfördes på ett bra sätt.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Per-Arne! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Federica S
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Bra kommunikation med administration, bra städning (storstädning) Jag kommer använda tjänsten igen

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Federica! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Sven Johan Roger A
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Mycket bra kundmottagande vid beställning. Bra utfört arbete vid städningen. Jag köpte storstädning och fönsterputs. Rekommenderas!

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Sven! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med både städning och fönsterputs! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Kristina Sigrid Maria L
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Bra bemötande, ordentligt arbete utfört

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Kristina! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Johanna M
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Trevligt bemötande och duktiga medarbetare. Utför sitt jobb mycket väl. Lever verkligen upp till förväntningar.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Johanna! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Kristina Margareta S
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Vänligt bemötande och mycket bra utförd städning.

Michael C
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Jag har haft Städarna i flera år och vart mycket nöjd. Nu har jag tagit ett lån för jag har köpt en sommarstuga och för stunden ett tag vill jag hellre lägga de pengarna Städarna kostar på amorteringar. Åtminstone i början. Dock tycker jag att Städarnas tjänster är prisvärda. Har vart supernöjd och speciellt med Jenny som städat hos mig. De gånger jag varit missnöjd har det varit när det kommer vikarier. Jenny har försäkrat mig om att det ska stå vid mig som kund att jag INTE vill ha vikarier när hon är borta. Ändå har...

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Michael! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du till det stora hela varit nöjd med tjänsten. Det låter som att det varit kommunikationsbrist de gånger som du fått vikarie, vilket vi självklart ska säkerställa att det tydligt framgår vad som gäller framåt. Vi är tacksam att du delar din feedback med oss - på så sätt kan vi bli ännu bättre! 🌸 Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörd städhjälte ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Karin R
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Snabb och riktigt bra fönsterputs! Trevlig och hjälpsam kille. Pratade inte så bra svenska men vi kunde göra oss förstådda på blandad engelska/svenska. Vi är jättenöjda.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Karin! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Självklart är kommunikationen viktig och det finns många bra sätt att kommunicera på. Vad bra att ni hittade ett sätt som fungerade för er! 🌸Bokar ni en ny fönsterputs och upplever att det är svårt med kommunikationen så är du varmt välkommen att höra av dig till kontoret så hjälper vi gärna till! 🌸 Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Anders H
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Bra killar, men det blev inte helt rena fönster tyvärr. Dock inget som är värt att reklamera.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Anders! Tack för ditt omdöme ⭐️ Vad tråkigt att höra att fönstertvätten inte uppfyller era förväntningar. Vi vill alltid att våra kunder ska vara 100% nöjda. Du har alltid 7 dagars kvalitétsgaranti och uppmanar självklart att nyttja detta för att vara tillfredsställd med resultatet. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men du är varmt välkommen att höra av dig till oss med din feedback så vi kan prata med berörd städhjälte. Mvh, Alva på Städarna 🌸

Erik Kenny J
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Kanon bemötande, dom två som var här kunde verkligen sitt jobb. Kan varmt rekommendera Städarna i Norrköping

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Erik! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt din sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Siv J
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Jag har blivit bra bemött av företaget. Eftersom jag har anlitat företaget en gång per år fyra gånger och alltid blivit nöjd så hade jag höga förväntningar. Två starka, trevliga killar kom och baxade bort min spisel. De tvättade bakom den, rengjorde en heltäckande matta, putsade fönster och köksluckor. Jag är mycket nöjd med deras arbete och kan rekommendera dem. Med vänlig hälsning! Siw

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Siw! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt din sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧

Märta Elisabet J
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Fredagen den 30/6 kom 2 personer och flyttstädade det var en fröjd att se så noggrant och fint det blev. Trevliga och flexibla. Rekommenderar just den killen med tjejen som var med och lärde sig, för hon var ny i branschen. Med en så noggrann kille som introducent blir hon också proffs han var väldigt kamratlig och social mot mig och sin elev arbetskamraten. Helt nöjd och framför en hälsning till dem båda för min tacksamhet till deras bra arbete som blev utfört . Mvh. Elisabet Janzon fd. Morellvägen 10

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Märta! Tack för ditt omdöme och vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️ Vi ser självklart till att dina fina ord når våra städhjältar. Vill du ta med den rena känslan vidare till ditt nya boende så rekommenderar jag dig att spana in något av våra städpaket mini, standard eller plus! Läs mer på www.stadarna.se/hemstad om du är intresserad! Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧

Susanne J
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Bokade en storstädning då jag har svårt att göra vissa saker. Enligt pappret dom kryssa i hade dom torkat på hyllor och skåp, torkat av skåp i köket, skurat golven, rengjort ugn m.m. Det fanns strössel kvar på golvet och golvet var inte avtorkat med tillräckligt våt mopp. Takfläkten var avdammas, dock ej avtorkad med fuktig trasa. Smuts kvar på köksluckor och ovan skåp. När jag ringer för att påpeka så erbjudas jag avdrag på 10% vilket ska enligt killen som jag prata med bli en ca 7-800:- i avdrag. När jag får fakturan är...

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Susanne och tack för ditt omdöme! Jag är hemskt ledsen över hur du upplevt tjänsten under städtillfället och att både kvalité samt administration inte varit till belåtenhet. Vi vill alltid att du som kund ska vara 100% nöjd med den tjänst vi levererar, det gäller såväl städning och kundtjänst. Jag beklagar återigen att detta blev just din upplevelse av vår tjänst och självklart ska jag prata med berörda personer så detta inte uppstår igen. Ha en fin dag! 💧 Mvh, Alva på Städarna

Kerstin A
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Jag nu haft två olika kvinnor och ingen av dem kan prata ordentlig svenska. Den sista kan i princip inget men vi klarar oss med knagglig engelska och teckenspråk.DE var bägge mycket flitiga och snabba.men det hade varit trevligt om jag kunde ha konverserat med dem också. Företaget har jag bara haft telefonkontakt med och det har varit trevligt. Förväntningar var att få hjälp med det jag inte klarar själv och det har fungerat.tillfredställande. Jag köpte hemstad mini d.v.s. 1 gång per månad då det räcker

Svar från Städarna i Norrköping AB

Tack för ditt omdöme Kerstin! ⭐️ Kommunikationen är såklart jätteviktig, det finns många olika sätt att kommunicera på och jag är glad att ni hittade ett sätt som fungerade för er. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda alla ett jobb oavsett språk. Är det något som är extra klurigt att förklara hjälper vi dig mer än gärna, du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kontoret 🚀 Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna

Lennart E
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Trevlig fönsterputsare, som utförde ett snabbt och bra resultat.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Lennart! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med fönsterputsningen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧

Kerstin Marianne H
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Det var bra att få fönsterputs , men som jag redan sagt , vill jag städa för att hålla mig aktiv och gör det en gång i veckan alla golv. Dammsugning och våtmopp var annan gång . Hälsingar Marianne

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Marianne! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med fönsterputsningen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧

Jonny G
Skrev om Städarna i Norrköping AB

trevligt bemötande och väldigt väl utfört arbete!

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Jonny! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧

Frida N
Skrev om Städarna i Norrköping AB

De håller sina tider och gör vad de ska. Skulle dock få 5 av 5 stjärnor om de gjorde det lilla extra.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Tack för ditt omdöme Frida! Vad roligt att du generellt är nöjd med tjänsten ⭐️ Gällande din feedback om det lilla extra så tar jag med mig den - den är viktig för oss. Ha en fortsatt fin vecka! Mvh, Alva på Städarna🌸

Rolf A
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Köpte grov städning. Mycket bra rengjort av grovt inbrända rester i ugnen. Jag missade att visa dom några saker som dom tog ändå. Som skåpet under diskbänken.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Tack för ditt omdöme Rolf! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸

Sven Erik J
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Fönsterputs ganska nöjd svåra fönster men rent

Svar från Städarna i Norrköping AB

Tack för ditt omdöme Sven! Vad roligt att ni är nöjda med fönsterputsen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸

Leif A
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Ringde ang. min beställning av fönsterputs. Städarna skulle återkomma med närmare besked och detta tog flera dagar så jag trodde att de ej ville/ kunde ta beställningen. Mycket trevliga vid återkopplingen. Arbetet utfördes perfekt av mycket trevliga och duktiga medarbetare.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Leif! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är 100% nöjd med fönsterputsen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 💧

sirpa i
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Håller inte tiderna som var avtalade Många olika personer . Olika kvalite på städningen.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Tack Sirpa för ditt omdöme ⭐️Jag kan inte se dina uppgifter via reco.se - men är det något specifikt du upplever inte blir som förväntat med tjänsten så önskar jag att du återkopplar till oss så att våra städhjältar får veta vad som är viktigt för just dig i ditt hem. Önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna🌺

Gunnel K
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Trevligt bemötande, väl utfört arbete.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Gunnel! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna

Pia Margareta S
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Jag beställde fönsterputsning, torkning av karmar och fönsterbläck in- och utvändigt. Fönstren blev ganska bra, men fönsterkarmar och bläck torkades inte av överhuvud taget. Jag är besviken.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Tack Pia för ditt omdöme ⭐️Jag kan inte se dina uppgifter via reco.se - men är det något specifikt du upplever inte blir som förväntat med tjänsten så önskar jag att du återkopplar till oss så att våra städhjältar får veta vad som är viktigt för just dig i ditt hem. Önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna🌺

Rolf S
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Mycket bra bemötande Våra förväntningar var att få inglasning putsad. Det levde företaget upp till. Duktiga medarbetare gjorde ett mycket bra jobb.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Tack för ditt omdöme Rolf! Vad roligt att ni är nöjda med tjänsten och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸

Agneta Ulla Margareta H

Mycket bra arbete Trevliga och självständiga personer Mycket nöjd

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Agneta! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna

Birgitta B
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Trevlig noggrann man som kommer och utför vår fönsterputs

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Birgitta! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna

Hertzman M
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Bemötandet var bra Vi köpte städpaket mini

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Hertzman! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna

Mikaela J
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Blir alltid bemött väl när vi ses. Hade gärna sett lite noggrannare damtorkning och dammsugning.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Hej Mikaela! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀

Ingrid Eva Gunilla W
Skrev om Städarna i Norrköping AB

Jag har anlitat Städarna en gång och blev vänligt och trevligt bemött. Jag fick hjälp med städning av min sommarstuga. En ung trevlig flicka gjorde ett jättefint jobb, som jag är mycket nöjd med.

Svar från Städarna i Norrköping AB

Tack för ditt omdöme Ingrid! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸