Mycket bra och proffsigt bemötande hela tiden. Snabb i kontakter och återkoppling. Hade möjligen kunnat guida bättre vad gäller val av huvudbild i annonsen (kunde vi såklart påverka själva, men ett mäklar-öga är sannolikt mer tränat i detta).
Andreas Åsberg
Andreas Åsberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
.Andreas Åsberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Andreas Åsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 32 omdömen med ett betyg på 4.7. Andreas Åsberg har haft 10 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
32 omdömen om Andreas Åsberg
Tack för de fina orden och förtroendet Maja och Anders. Hoppas ni skall trivas gott i ert nya hem! Andreas
Jag har haft en mycket bra upplevelse av samarbetet. Allt kändes professionellt, tryggt och smidigt genom hela processen. Jag fick tydlig information och kände mig alltid uppdaterad. Rekommenderas varmt!
Lätt att nå & står redo att hjälp med alla frågor man har som ny husägare
Jag blev bemött av mäklaren på bästa mökliga sätt. Han var både vänlig och professionell.Andreas tog hand om hela processen på ett utmärkt sätt. Han höll kontakten med både säljaren och oss, vilket gjorde att affären genomfördes smidigt och till allas belåtenhet.
Ett stort tack för de fina orden Mirzet, dem uppskattas verkligen. Jag hoppas verkligen ni skall trivas! Vi hörs vidare i köpet. Andreas
Mycket trevligt person. Duktig
Tacksam för en fin reco Ömer, vi hörs vidare i köpet. Andreas
Söderorts bästa mäklare! Tackar innerligt för allt hjälp!
Stort tack för fina ord Yelda, roligt att jag kunde vara till god hjälp! Vi hörs vidare i affären. Andreas
Vi hade en snabb och smidig affär tillsamans utan några som helst konstigheter!
Fick min lägenhet såld i en död marknad på nolltid efter att ha bytt till Andreas
Gör ett fint arbete. Är trevlig och hjälpsam. Rekommenderar varmt.
Stort tack för fina ord Eden och ett ännu större grattis till ert nya hus, jag hoppas verkligen att ni skall trivas! Andreas
När jag va i panik till att hitta en ny bostad så var Andreas väldigt snabb med att hjälpa mig. Han förstod mina behov och var alltid tillgänglig. Inom en vecka hade jag redan varit på visning till att jag skrev kontrakt. Rekommenderar starkt!
Stort tack för din reco och grattis till nya lägenheten! Vi hörs vidare i köpet. Andreas