Kan varmt rekommendera Stefan Engroos som mäklare. Han är lugn, ödmjuk, trevlig och fick ett fint bemötande.
Stefan Engroos
Stefan Engroos är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
.Stefan Engroos har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Stefan Engroos har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 593 omdömen med ett betyg på 4.9. Stefan Engroos har haft 69 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
593 omdömen om Stefan Engroos
Snabbt och smidigt för oss som köpare!
Stefan är en säker och erfaren mäklare som gjorde att affären kändes säker från start till slut. Trevligt bemötande och väldigt informativ.
Trygg, snabb, trevlig och hjälpsam
Tack så mycket för all hjälp! Från början till slut. Mycket bra att ha samma mäklare för försäljning och köp av nytt boende!! Kan varmt rekommendera honom!!
Han är bra och tydlig, gör sitt jobb på korrekt sätt, genom att förklara varje steg.
Han kan sitt jobb eller vad han håller på han ger bättre förklaring så jag man förstår direkt var man går på eller vad man håller på göra tidligt information och tidligt förklaringen av saker jag tycker han bästa mäklare som jag har träffat.
Engagerad, lyhörd, förtroendegivande och professionell. Jag är jätte nöjd! Stefan är toppen!
Kan rekommendera han som mäklare.
En otrolig mäklare som genuint bryr sig om sina kunder och är med från start till slut och hjälper vid minsta lilla fråga. En riktig stjärnmäklare🌟