Elin Norberg

Elin Norberg

Elin Norberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

Elin Norberg har varit registrerad mäklare sedan 2009-12. Elin Norberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 249 omdömen med ett betyg på 4.8. Elin Norberg har haft 59 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

249 omdömen om Elin Norberg

Sedan starten hos Reco 2016
Max L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Sköndal

Otroligt proffsig, enkel att ha o göra med! Kan varmt rekommendera!

Sanna C
Sköndal

Skulle varmt rekommendera Elin! Vi hade en speciell lägenhet och situation som Elin verkligen hjälpte oss med. Vi fick mer än vi hade förväntat oss! Super professionell och kommer absolut återkomma till Elin för nya affärer.

Rolf E
Sköndal

Elin gjorde ett mycket bra jobb inför och under försäljningen. Mycket tydlig i kommunikation, lyhördhet samt snabb och effektivt återkoppling är saker som uppskattas.

Svar från Elin Norberg

Tack Rolf för din fina rekommendation, roligt att få hjälpa er!

Anna H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Sköndal

Elin är proffsig och trevlig. Hon känns ärlig och hederlig och är duktig på att känna av kundens känslor och preferenser. Många mäklare bagatelliserar brister och tveksamheter, luras och pressar på, men det gör inte Elin.

Petar M
Sålde sitt hus med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Farsta

Vi är otroligt nöjda med hela processen och den fantastiska hjälp vi fick av Elin. Från första mötet har allt känts tryggt, professionellt och genuint. Elin har varit tillgänglig, lyhörd och engagerad genom hela försäljningen, och vi kände oss verkligen i goda händer. Vi kan varmt rekommendera Elin till alla som vill ha en mäklare som både är skicklig och har hjärtat med sig i sitt arbete.

Svar från Elin Norberg

Tack Peter för din fina rekommendation! Roligt att få hjälpa er!

Vera B
Köpte sitt hus med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Farsta

Ärlig, noggrann och proffesionell. Det kändes väldigt tryggt!

Christina E
Hökarängen

Elin har hjälpt oss med flera bostadsförsäljningar, hon är proffsig och trygg och slutresultatet med försäljningen har vid varje tillfälle varit mycket bra. Elin är mycket duktig mäklare.

Svar från Elin Norberg

Tack snälla för den fina rekommendationen! Alltid lika roligt att få hjälpa er!

Boel J
Sköndal

Trevlig, kunnig, personlig och professionell. Jag känner mig helt trygg med kontakten med Elin och ser fram emot att fullfölja fastighetsaffären, inom några dagar är handpenningen betald.

Robin B

Svetlana L
Skarpnäck

Hej.Jag tycker att Elin Norberg är mycket proffessionell mäklare som ger goda råd . Vi är jätteglada att vi anlitade Elin.

Svar från Elin Norberg

Tack snälla för den fina rekommendationen! Roligt att få hjälpa er med försäljningen!