Jag vill verkligen tacka Andy för hans enastående arbete med att hjälpa mig sälja min lägenhet. Andy visade uppriktigt engagemang och expertis under hela processen. Han tog sig tid att lyssna på mina önskemål och gav värdefulla råd som verkligen gjorde skillnad. Tack vare Andy blev hela försäljningsprocessen smidig och effektiv. Jag är otroligt nöjd med resultatet och skulle starkt rekommendera Andy till alla som behöver en pålitlig fastighetsmäklare. Tack igen för din fantastiska service Andy!
Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Få ut det mesta av din bostadsaffär med oss på Svensk Fastighetsförmedling! Från vårt kontor i Enskede förmedlar vi bostäder i Enskede, Farsta Strand, Fagersjö, Sköndal, Gubbängen, Hökarängen, Tallkrogen, Skarpnäck, Bagarmossen och Farsta, förstås. Våra mäklare har många års erfarenhet av bostadsmarknaden här i området och...
1104 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Sedan starten hos Reco 2016
Thanks to Andy for his incredible support throughout the whole process of selling our by appartment. From the first meeting to the final handshake, Andy was there every step of the way, providing not just expertise but genuine care. His professionalism, dedication, and market expertise made the entire process smooth and stress-free. I would wholeheartedly recommend him to anyone in need of a trusted partner in real estate.
I wholeheartedly recommend Andy as a top-notch real estate broker. Selling my house was a smooth and stress-free experience, all thanks to his expertise and professionalism. Andy's transparent communication, market knowledge, and dedication to my needs were truly exceptional. He guided me with clarity, ensuring I understood every step of the process. Andy's problem-solving skills and attention to detail meant that any obstacles were swiftly addressed, resulting in a successful sale. I am immensely grateful for his outstanding...
Andy har sålt min lägenhet och jag är 100 % nöjd.
Tack för ditt fina omdöme Maria, uppskattar det!
Hängiven, engagerad och lätt att nå. Andy gjorde ett mycket bra jobb vid vår försäljning. Kan varmt rekommenderas.
Tack för omdömet Gabriella, varit en ära att få hjälpa er med försäljningen!
Hjälpsam, nogrann samt fint bemötande!
Hej Emma! Vad kul att du tagit den tiden och skriva ett omdöme, uppskattar det och önskar dig all fortsatt lycka i din nya bostad!
Sara är väldigt tevlig och proffisionell mäklare är min uppfattning av mötet vi hade vid värdering. Snabb återkoppling och håller sitt ord.
Vi varmt rekommenderar Andy som en mycket engagerad, professionell, tillgänglig och lyhörd mäklare
Tack so hemskt mycket för ditt fina omdöme Yohannes. Önskar dig all fortsatt lycka!
Trevligt och väl organiserat möte.. Mötet motsvarade våra förväntningar. Alla handlingar gicks igenom på ett strukturerat och enkelt sätt.
En positiv, proffsig och effektiv mäklare som med stor energi ordnade en snabb affär. Vi fick bra hjälp av en stylist, Sandra, som Selma ordnade fram blixtsnabbt. Hela affären gick väldigt snabbt men kändes ändå lugn och trygg.
Kunnig och proffsig, snabb och flexibel, tillgänglig, glad och trevlig, kör inte över. Helt enkelt väldigt duktig, har redan rekommenderat henne.
Hon är väldigt brammmmmmmmmmmm
Elin är otroligt professionell. Hon har ett utmärkt bemötande, är alltid väldigt påläst, har en tydlig plan, är lätt att nå och kommunicera med och jobbar alltid väldigt hårt för att nå bästa möjliga slutpris. Kort och gott lämnar Elin aldrig något åt slumpen. Jag kan inte tänka mig en bättre mäklare och kan varmt rekommendera Elin!
Tack Oskar för din fina rekommendation! Värmer verkligen! Alltid extra roligt att få hjälpa återkommande kunder med en riktigt bra försäljning.
Alltid kontaktbar och alltid ett bra och kunnigt bemötande. Kan inte bli bättre i kontakten än Andy.
Kul att du uppskattat att jag alltid är anträffbar, varit en ära att få hjälpa dig och Gabriella med försäljningen. Önskar er all fortsatt lycka!
Mycket snabb och effektiv och bra på att tillmötesgå och anpassa sig efter mina önskemål.
Otroligt trevlig och svear oftast omgående när man ringer och snabb med alla de besked som följer med en flytt. En tjej i min smak 😎
Selma lotsade oss genom försäljningsprocessen med trygg hand. Hon är trevlig, professionell och alltid tillgänglig. Öppen för att diskutera olika alternativ men tydlig med vad hennes råd är utifrån hennes erfarenhet som mäklare. Rekommenderas starkt.
Lyhörd, ödmjuk och tillgänglig. Att köpa hus via Andy var en smidig och trevlig upplevelse. Rekommenderas!
Hej Arvid! Tack för att du tagit dig tiden och skriva ett fint omdöme, önskar er all lycka i er nya bostad!
En mäklare som verkligen står ut med sin kunnighet och proffsiga bemötande! Jag kände mig trygg under hela processen. Maria är saklig, väldigt trevlig, respektfull och kommunikativ.
Det märktes direkt att Maria är en mycket erfaren mäklare som skapade en lugn och trygg process från visning till köp. Som köpare kände vi att hon verkligen månar om båda parter. Hon är dessutom väldigt trevlig och lätt att få kontakt med. Vi är mycket nöjda!
Proffsigt bemötande. Tydlig och vänlig.
Tack Nina för de värmande orden! Roligt att få hjälpa dig
Vi vill varmt rekommendera Selma som mäklare,.hon är kunnig,lyhörd,påläst,och dessutom väldigt trevlig och sympatisk.. Siw o Kjell
Vi fick ett mycket positivt intryck av Elin. Proffsig och duktig.
Tack Stig för de fina orden, roligt att få hjälpa er!
Our experience with Andy was smooth and he was more than helpful in making us understand the process. His assistance was important since we were first time buyers. We were explained the terms of the contract to our satisfaction.
Hi Siddharth! Thank you very much for your kind words, I really appreciate the kind words!
Andy skötte sig bra, så som man förväntar av en modern mäklare.
Tack för omdömet Kim, hoppas att du och Juniper skall trivas bra i bostaden!
Proffsig, erfaren, förtroendegivande, mycket bra detalj kännedom om området, brett arbetssätt. Vi är mycket nöjda med bemötande och leverans.
Roligt att höra och roligt att vårt arbetssätt uppskattas och syns
Kontakten med Sara har varit bra och återkopplat snabbt. Det drog ut på försäljningen men det beror på att marknaden varit svår.
Sara var trevlig, lyhörd och inkännande på mina önskemål och hade bra rekommendationer för tidplan och taktik. Jag är mycket nöjd!
Elin har känts genuin och transparent i sitt bemötande! Alla steg i processen har förmedlats med tydlighet vilket har bidragit till en känsla av trygghet!
Tack Malin för din fina rekommendation! Roligt att få hjälpa er
Väldigt nöjd. Snabb återkoppling
Vi anlitade Svensk Fastighetsförmedling Globen inför försäljning av vår mammas lägenhet i Farsta Centrum. Vi fick kontakt med Elin Norberg efter detta möte avbokade vi de andra mäklarna, hon gav ett otroligt professionell intryck och med god lokalkännedom om förening och omgivningen helt enkelt kunnig och påläst, vilket skapade förtroende i kontakt med oss som säljare och troligtvis de köpare som fanns i samband med försäljningen av lägenhet. Under försäljningens gång fick vi hela tiden utförliga uppdateringar och fick en...
Tack Lars Bertil för de värmande orden! Roligt att få hjälpa er till en lyckad försäljning.
Mycket duktig, sakkunnig och mycket trevlig. Kände mig trygg under hela affären.
Tack Mattias! Roligt att jag fick hitta den rätta lägenheten till er!
Andy har en bra bemötande som man känner sig trygg med. Han arbetar professionellt.
Hej Andrej! Tack för det fina omdömet, det har varit kul att få lära känna er samt hjälpa er med försäljningen av radhuset.
Fick hjälp att sälja lägenheten av Elin Norberg. Allt gick toppen, bra kommunikation och kan området. Vi behövde inte ge henne mycket info, utan hon lyckades få fram det mesta själv.
Andy var sakligt, ärligt, trovädig och verkligen hjälpsamt,rekommenderas värmt.Önskar honom allt lycka i framtiden med sin karrier.
Tack Shamsun! Jag önskar även er all fortsatt lycka i framtiden så ses vi på tillträdet :)
Thank you for everything, I wish you the best and will recommend you further to friends and relatives!
Thank you Boss! I appreciate your kind words and they mean a lot to me!
Allt fungerade jättebra från första kontakten. Elin har guidat oss genom försäljningen och funnits närvarande och tillgänglig genom hela resan. Hon är engagerad och pådrivande men lugn och lyhörd. Öppen, erfaren , proffsig med ett varmt bemötande. Tack Elin!
Tack Eva för det fina omdömet! Roligt att få hjälpa er med försäljningen av er mammas lägenhet.
Väldigt bra bemötande, man känner sig trygg. Absolut kan rekomendera.
Tack för omdömet Elena, väldigt tacksam för att jag fått hjälpa dig och Andrej med försäljningen av radhuset!
Fantastiskt samarbete med mäklaren! Otroligt professionell och kunnig. Hjälpte oss genom hela processen och gav oss värdefulla råd. Så tacksam för mäklarens expertis och engagemang. Smidig och effektiv process. Kommunikationen var tydlig och stödjande från början till slut. Utmärkt service !Rekommenderar starkt!
Tack för ditt otroligt fina omdöme Mohammed, jag skall själv tacka för er tålmodighet när ni fick titta på ett annat radhus där försäljningen tyvärr inte blev av. Kul att vi till slut fick ihop det! All lycka!
Direkt, proffsig och hjälpsam, Selma hjälpte mig få exakt den bostad jag ville ha. Inga klagomål!
Proffsig,trevlig och kunnigt bemötande vid visningen. Kunde svara på alla frågor vi hade. Mycket hjälpsam och tillmötesgående vid telefonkontakt efter visning och efterföljande budgivning. Vi är helnöjda med vår kontakt med Selma.
Selma hade ett trevligt bemötande men saknade kunskaper och vad som hon borde utföra.
Lyhörd mäklare som värdesätter köparens önskemål. Från lägenhets sökandet fram till köpet, skedde smidigt och fantastiskt!
Tack för ditt fina omdöme Jenny! Vi ses den 11 september :)
Andy var tillgänglig och engagerad under hela processen.
Tack för omdömet Filip, önskar er all fortsatt lycka!
Trevlig, ordning och reda. Återkommer vid snar tillfälle.
Uppskattar att du tagit dig tiden och skriva ett omdöme, tusen tack!
Va kan man säja otroligt trävligt meniska rätt person på rätt ställe. Roligt, snällt bra kommunikation utförts jättebra jobb käns som bror. Tack för hjälpen och försätt jobba så där att mer meniskor köper sina drömmar med din hjälp. Mvh Robban
Hej. Jätte snäl och trävlig mäniska. Bra kontakt det är mycket att skriva alla positiver om Andy .varm rekomendera han är provs på sin jobb. Mvh Joanna
Så otroligt tacksam för ditt fina omdöme Joanna, önskar er stort lycka till i er nya bostad :)
Trevligt person bra jobbat 👍 rekommenderar
Tack för ditt omdöme Sebastian, vi ses på tillträdet!
Andy är en riktig professionell mäklaren, han har hjälp mig hitta min drömlägenhet. Han har varit enkel att jobba med och vet vad han gör.
Tack för omdömet Nancy, har varit en ära att få hjälpa er med köpet!