Sabina Klingsell

Sabina Klingsell

4.9 / 5 baserat på 180 omdömen

Sabina Klingsell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Huddinge

.

Sabina Klingsell har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Sabina Klingsell har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 180 omdömen med ett betyg på 4.9. Sabina Klingsell har haft 31 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag anpassar affären efter just dina förutsättningar och jobbar hårt eftersom jag älskar att hjälpa mina kunder på bästa sätt. Vi har många verktyg på Svensk fastighetsförmedling som gör att vi kan skräddarsy tjänsten efter era behov och tidsaspekter. Mitt engagemang, min kunskap och våra verktyg kommer generera en trygg och bra affär. I ett första möte pratar vi om detta så att ni förstår skillnaden på en mäklartjänst och en riktigt bra mäklartjänsten.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är driven, hängiven, kunnig och erfaren. Jag känner mig trygg i det jag gör och det vill jag att mina kunder ska känna också. Jag är en tävlingsmänniska som drivs av bra resultat.
 • 95%

  Andel tillfrågade kunder

 • 31

  Försäljningar

  2022-06 - 2023-05

Skriv ett omdöme

180 omdömen om Sabina Klingsell

Sedan starten hos Reco 2017
 • 2023-05-25 Spontant omdöme
  Genuint intresserad av oss som kunder och tillmötesgående.
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Sabina Klingsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
  • Huddinge
  2023-05-22 Verifierad kund
  Under visningen fokuserade hon på att jag skulle få svar på alla mina frågor, jag kände mig välinformerad då jag gick därifrån. Hon svarade sedan på alla mina frågor skyndsamt innan budgivning. Sedan gick det lite trögare med de knivigare frågorna, då budgivning var igång.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Sabina Klingsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
  • Centrala Huddinge
  2023-04-28 Verifierad kund
  Jag blev trevligt bemött av Sabina. Hon var lätt att prata med och hon på mina funderingar och frågor. Bra på att hitta intressenter till lägenheten.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Sabina Klingsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
  • Centrala Huddinge
  2023-04-21 Verifierad kund
  Sabina har varit extremt hjälpsam i hela min process att leta och sedan köpa en bostad. Jag har hela tiden känt mig trygg med Sabina som alltid visat stor erfarenhet, varit tillgänglig, svarat på alla möjliga frågor och dessutom alltid gjort det med en positiv inställning. Jag kommer garanterat ta hjälp av Sabina den dagen det är dags för mig sälja min nya bostad, samt för den delen köpa en ny bostad!
  Gilla
 • 2023-02-24 Spontant omdöme
  Working with Sabina was a pleasure and I'd recommend her any day. In our case, we bought a home in Sweden while living abroad and Sabina helped me navigate this jungle and in contrast to other agents didn't just shoot the idea down immediately. And hey, it all worked out in the end. Sabina was always ready to answer any of our questions about moving to Sweden and owning a house there and even went beyond our expectations by helping me file the right forms to get our property properly registered.
  Thank you so much for your kind words! This makes me so happy to read. Every buyer and sellers situation is different and for me it´s natural to help you in every way that I can. Even if it means extra work for me. I hope you will enjoy your new home in Sweden. Sabina Klingsell
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Sabina Klingsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
  • Västra Balingsnäs
  2023-01-31 Verifierad kund
  Sabina har varit lyhörd, lätt att samarbeta med och uppnådde de höga förväntningar som vi hade. Lyckades få till en riktigt bra lösning som gjorde att vi kunde sälja huset. Vi kan varmt rekommendera Sabina som mäklare.
  Tack för ett jättebra samarbete och er rekommendation! När både säljare och mäklare gör allt man kan och lite till, så blir det fina resultat. Så skönt att ni ny kan fortsätta er dröm med nästa hem nu. Sabina Klingsell
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Sabina Klingsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
  • Västra Balingsnäs
  2023-01-28 Verifierad kund
  Otroligt imponerad över processen från början till slut, som Sabina hanterade med tydlighet, lyhördhet och dialog, samt god timing. Har bara gott att säga, även utifrån en hög kravbild som givetvis kan vara utmanande för en mäklare att hantera. Sabina är ett självklart val om du vill ha en kunnig, erfaren och alltigenom bra mäklare!
  Tack David för era fina ord , det var så roligt att kunna hjälpa er med både försäljning o köp samtidigt, verkligen samtidigt :-)
  Och kunna se till att ni kände er trygga genom allt! Tack för ert förtroendet också.
  Sabina Klingsell
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Sabina Klingsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
  • Kynäs
  2023-01-16 Verifierad kund
  She was really nice and cordial in explaining everything.
  Hon var jättebra and an excellent seller.
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Sabina Klingsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
  • Kynäs
  2023-01-16 Verifierad kund
  Tack för ett fint och professionellt bemötande. Du var verkligen lyhörd och inkännande för våra behov.
  Tack snälla Zai för era ord. Det var så trevligt att samarbeta med er. Nu ska jag göra mitt bästa med att hitta nytt boende åt er också. Sabina Klingsell
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Sabina Klingsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Huddinge
  • Solgård
  2023-01-14 Verifierad kund
  Sabina var engagerad och hade ett glatt och positivt bemötande. Uppmärksam på detaljer som gjorde att huset kunde visa sina bästa sidor. Man märker att hon har lång erfarenhet och att hon kan ge det där lilla extra när marknaden är tuff som i vårt fall. Alla våra förväntningar levde hon upp till.
  Tusen tack för ert samarbete och att ni tog er tid att bedöma hur ni upplevt det. Det gör mig väldigt glad att läsa era ord. Sabina Klingsell
  Gilla