Håkan Hellström

Håkan Hellström

Håkan Hellström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Håkan Hellström har varit registrerad mäklare sedan 1990-01. Håkan Hellström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.7. Håkan Hellström har haft 15 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

26 omdömen om Håkan Hellström

Sedan starten hos Reco 2018
Rene L
Köpte sitt hus med hjälp av Håkan Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Orrefors

Den mest hjälpsamma och omtänksamma mäklaren vi någonsin varit i kontakt med! Mvh Rene Skou Larsen

Shirwan A
Kalmar

Det märks att Håkan verkligen bryr sig om både säljare och köpare och har ett professionellt men ändå personligt bemötande. Vi uppskattade särskilt hans ärlighet, lugn och förmåga att förklara allt på ett tydligt sätt.

Madeleine L
Köpte sin bostad med hjälp av Håkan Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Rockneby

Bemötandet från HH var från första början varmt, trevligt och professionellt. Kommunikation var bra, han återkopplade alltid snabbt och vi kände oss viktiga som kunder. Jag kan varmt rekommendera HH som mäklare

Bertil L
Rockneby

En erfaren, kreativ och lösningsorienterad mäklare

Magnus G
Sålde sitt hus med hjälp av Håkan Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Fröseke

Det har fungerat väldigt bra hela kedjan från vi skrev uppdraget till köpekontraktet Tack för väl genomfört arbete

Lennart G
Fröseke

Håkan är erfaren och kompetent, det har krävts i denna försäljning då det även krävdes genomgång av servitut samt framtagning avtal med markägare mm.

Rasmus L
Sålde sin bostad med hjälp av Håkan Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kristvalla

Bra betalt men när vissa frågetecken och rena misstag dök upp efter kontraktet skrivits rycktes detta mest på axlarna åt. Detta var i alla fall känslan vi fick. Högt arvode men vi kände inte alltid att vi fick kanonservice eller bemötande.

Lennart G
Revsudden

Kompetent och erfaren mäklare som Ger ett pålitligt intryck

Mari B
Revsudden

Ett bra stöd i säljprocessen; kompetent och lyhörd

Bengt Åke G
Ljungbyholm

Är inte riktigt färdig med husaffärer, och kan därför inte ge något slutligt omdöme. Så här långt verkar allt bra.