Kunnig, tillgänglig, bra bemötande.
Henric Gustafsson
Henric Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Henric Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Henric Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.8. Henric Gustafsson har haft 37 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
122 omdömen om Henric Gustafsson
Tack för ditt fina omdöme Staffan och grattis till er försäljning på Revsudden :)
Fint bemötande, mån om både säljare och köpare, lugn och tydlig, ödmjuk
Tack för ditt fina omdöme Anna & stort grattis till er nya skärgårdsdröm :)
Lugn, pålitlig och kunnig med god tillgänglighet
Tack för ditt fina omdöme Allan och tack för jag fick hjälpa er sälja er skärgårdsfastighet :)
Henric har på ett mycket ödmjukt, noggrant och lyhört sätt hanterat alla inblandade i affären.
Tack för ditt fina omdöme Johan och grattis till er nya skärgårdsdröm :)
Mycket väl utfört arbete. Vi är otroligt nöjda från start till slut var Henric tillmötesgående, samt gav korrekt information genom hela processen. Supernöjd med allt. Rekommenderas varmt!
Tack för ditt fina omdöme Filip och grattis till er fastighet på Öland :)
Väldigt engagerad och lyssnade in alla parter, jag är jättenöjd!
Tack för ditt fina omdöme Monica och grattis till din försäljning i Köpingsvik :)
Tack för ditt omdöme Maja och grattis till er fastighet på Öland :)
Han är profesionell i sitt bemötande samtidigt som han är personlig. Han inger trygghet genom hela försäljningsprocessen och håller oss säljare kontinuerligt uppdaterade. Min upplevelse är att han lyssnade på våra önskemål och genomförde uppdraget på ett mycket bra sätt.
Tack för ditt fina omdöme Frida och grattis till er försäljning :)
Snabb, vass och påläst, jag behövde bara sitta i baksätet och åka med
Tack för ditt fina omdöme Henrik och grattis till din försäljning av tomten i Ekenäs :)
Henric är mycket pålitlig och engagerad genom hela resan från start till slut. Rekommenderas starkt!
Tack för ditt fina omdöme Hugo & grattis till din försäljning :)