Kristian är mycket kunnig, trevlig och engagerad. Han lyckades genomföra en komplicerad försäljning med många intressenter där andra misslyckats tidigare. Kan bara ge mina varmaste rekommendationer!
Kristian Bergman
Kristian Bergman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Kristian Bergman har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Kristian Bergman har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.8. Kristian Bergman har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
107 omdömen om Kristian Bergman
Kristian är en engagerad mäklare. Snabb på att återkoppla med både säljare och köpare. Vi rekommenderar!
Jag upplevde Kristian som seriös och duktig som mäklare. Han svarade på alla frågor och fanns lätt tillhands under hela affären. Jag kände mig trygg som köpare av lägenhet.
Trevlig tillmötesgående lätt att få tag i . Med andra ord en bra mäklare .
Bra och snabba återkopplingar , lätt att nå via telefon eller SmS
Trevlig, tillmötesgående ambitiös som man väntar sig av en duktig mäklare Bemötandet har hela tiden varit bra
Kristian kom in efter att vi avbrutit samarbetet med en annan mäklare vi ej var nöjda med. Vi har haft ett udda objekt som krävt en hel del engagemang från Kristian och det har vi fått från dag ett. Han har varit lyhörd, engagerad och tänkt utanför boxen vid fler än ett tillfälle. Han är vänlig, tillmötesgående och mycket kunnig. Trots ett svårsålt objekt lyckades han på relativt kort tid hitta mycket nöjda köpare och vi är jättenöjda med både hans insats och det pris vi fick. Vi kan varmt rekommendera Kristian! Liselotte på Brömsehus Café
Bra bemött av Kristian och alltid tillgänglig. Förväntningarna var att få till en någorlunda snabb affär då det är ett dödsbo han hjälpt oss att sälja. Han levde upp till de förväntningarna, ca 3 veckor efter annons kom ut såldes fastigheten. Blev en snabb försäljning och snabba puckar och det var en bra upplevelse trots en liten miss i kommunikation men det var från bådas sida. Rekommenderar Kristian som är påläst och engagerad.
Jag blev positivt bemött av mäklaren.Jag trodde att det skulle. ta längre tid att sälja huset.Duktig mäklare.
En mycket kunnig och professionell fastighetsmäklare som gör det lilla extra och får dig att känna dig trygg.