Petter Hellström

Petter Hellström

Petter Hellström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Petter Hellström har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Petter Hellström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.8. Petter Hellström har haft 47 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

107 omdömen om Petter Hellström

Sedan starten hos Reco 2017
Frida L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Karlssons Äng

Mäklaren var kunnig, tillgänglig och uppdaterade mig hela tiden vilket uppskattades.

Svar från Petter Hellström

Tack Frida för dina fina ord och ditt omdöme. Hoppas nu att denna nya bostad skall passa er som hand i handske! Ha en fin sommar! //Petter

Carina J
Sålde sitt hus med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Kalmar

Jag tycker att han är bra på alla sätt och vis, trevligt bemötande och lätt att förstå honom.

Svar från Petter Hellström

Tack Carina för det fina omdömet här på Reco! Det har varit ett fint samarbete med hela er familj. Nu är det bara slutspurten kvar. Hoppas ni får en fin sommar! //Petter

Maria L
Köpte sitt hus med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Ekö

Petter har ett fint bemötande och han är engagerad, påläst och hjälpsam. Petter tog sig tid för att svara på frågor och hörde av sig snabbt när vi sökte honom. Rekommenderas varmt!

Svar från Petter Hellström

Ett stort hjärtligt tack för det fina omdömet och betyget här på Reco! Nu ska vi göra ett riktigt bra jobb med ert hus också! Ha en fin midsommar!☀️ //Petter

Reijo H
Smedby

Allt gick smidigt . Rekommenderas.

Svar från Petter Hellström

Hej Reijo och tack för ditt omdöme om mitt arbete! Det blir spännande att följa din resa hem till Sverige igen. Ses efter sommaren! //Petter

Petra S
Ekö

Nöjd med alla dialoger längs försäljningens gång, har återkopplat varefter det blivit info att ge. Har varit engagerad och lyssnat på våra åsikter och funderingar.

Svar från Petter Hellström

Stort tack Petra för de fina orden och det fina omdömet! Nu jobbar vi hårt för att alla delar skall falla på plats! Ha en fin sommar! //Petter

Emma L
Ängö

Trygg och stabil affär hela vägen! Noggrann och proffsig!

Svar från Petter Hellström

Tack för det fina omdömet! Det ska bli riktigt spännande att följa er resa med detta häftiga hus. Ser fram emot att se slutresultatet! Ha en fin sommar! //Petter

Natalia G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petter Hellström en del av Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Norrgård

Petter var / är väldig saklig och lugn. Tyvärr hände mycket i omvärlden. Vi hade helt annan utgångspris från början men vi överens att sänka priset.

Svar från Petter Hellström

Tack Natalia för det fina omdömet och att du tog dig tid att skriva dessa rader. Nu hoppas jag att du skall kunna landa fint i din nya fina lägenhet och trivas där! Ha en fin sommar! //Petter

Jan P
Norrliden

Ett bra bemötande när vi träffades i Kalmar den första gången, sen har vi talats vid ett antal gånger och det har varit bra. Nu när objektet är sålt är det bra, Petter har gjort ett bra intryck och trevligt bemötande hälsningar JP stockholm

Svar från Petter Hellström

Tack Jan för att du tog dig tid att fylla i ett omdöme här på Reco. Hoppas du får en fin sommar hemma i Stockholm! //Petter

Cong V
Kalmar

Jag är väldigt nöjd med hela processen. Mäklaren var professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med från början till slut. Kommunikation fungerade smidigt och jag kände mig trygg genom hela affären. Dessutom hade de en väldigt fin och modern hemsida som gjorde presentationen av bostaden extra bra. Allt gick snabbt och smidigt – kan varmt rekommendera!

Svar från Petter Hellström

Ett stort tack för det fina omdömet! Jag blir så glad att du tagit dig tid att skriva här på Reco! Hoppas och tror att tillvaron i Stockholm ska passa dig bra. Har du vägarna tillbaka till Kalmar får du höra av dig! //Petter

Ulrika G
Rockneby

Seriös och hjälpsam! Tog sig tid att svara på frågor. Rekommenderar honom verkligen! Ulrika

Svar från Petter Hellström

Tack så mycket för de fina orden och det fina omdömet! Varmt välkommen till vår del av landet, jag är säker på att ni kommer trivas i denna varmare odlings-zon. //Petter