Magnus Ask

Magnus Ask

Magnus Ask är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Magnus Ask har varit registrerad mäklare sedan 2004-05. Magnus Ask har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 242 omdömen med ett betyg på 4.9. Magnus Ask har haft 46 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en fd. byggnadsarbetare och den kunskapen har hjälpt mig mycket i mitt jobb, jag har sedan ett antal år valt att specialisera mig på att sälja villor och mindre hyreshus. Jag lägger alltid ner mycket tid på försäljningarna och är nåbar i stort sett dygnet runt vilket uppskattas mycket av mina kunder.

Vad gör du helst på fritiden?
Fiskar, plockar svamp eller jobbar med något byggprojekt på hemmaplan.

Vad vet vi inte om dig?
Det är tack vare sporten Amerikansk fotboll som jag idag är mäklare. Båda knäna förstördes i sporten och jag tvingades byta yrkesbana, jobbade som betongarbetare fram till 1999 sedan krävdes 4,5 års studier innan jag blev färdig mäklare.

2025-01 - 2025-12

242 omdömen om Magnus Ask

Sedan starten hos Reco 2016
Margareta H
Sålde sitt hus med hjälp av Magnus Ask en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Forshaga

Magnus insats vid försäljningen av min bostad var fantastisk. Han var engagerad och tillgänglig, svarade snabbt på alla mina frågor och skapade en trygg känsla genom hela processen. Han höll mig kontinuerligt uppdaterad och kommunicerade på ett sätt som var både professionellt och personligt, vilket gjorde hela processen smidig och bekymmersfri. Sammanfattningsvis är jag mer än nöjd med Magnus och hans arbete som överträffade mina förväntningar. Att arbeta med honom var en ren fröjd och jag rekommenderar honom varmt till...

Svar från Magnus Ask

Jätteroligt att höra att du är så nöjd med mitt jobb, det värmer. Det har varit lika trevligt för mig att ha med dig att göra, alltid positiv och glad trots en ganska långdragen försäljning. Nu hoppas jag att du kommer att trivas med att bo nära Fredrik i en lägenhet.

Johan N
Karlstad

Magnus möter kunden där hen är och skapar ett tryggt och förtroendefullt sammanhang. Han har en lugn och genuin approach som jag tror många skulle tycka om när det är dags för livets större affärer.

Svar från Magnus Ask

Tack för fin feedback, det värmer. Roligt att affären gick snabbt och smidigt också. Jag tackar också för ett fint och trevligt samarbete.

Anders E
Skåreberget

Vi är helnöjda och kan varmt rekommendera honom.

Svar från Magnus Ask

Jätteroligt att höra att ni är nöjda, en ovanligt smidig affär med få visningar är ju ett plus för oss båda. Kul att få hjälpa er med försäljningen med tanke på att jag sålde huset till er för 20 år sedan.

Henrik K
Henstad

Väldigt trevlig och ger ett mycket professionellt intryck. Kan sina saker och får en att känna sig trygg i sin bostadsaffär.

Svar från Magnus Ask

Jag är tacksam att jag fick förtroendet att hjälpa er, fint att höra att ni känt er trygga.

Emelie K
Henstad

Vi har både köpt och sålt via Magnus och har stort förtroende för honom.

Svar från Magnus Ask

Jättekul att båda affärerna gick ihop så att vi får göra er välbehövliga flytt.

Gunnel S
Sjöstad

Vi har haft kontakt med Magnus sedan 2011 när vi letade efter ett hus i Karlstad. Alltid lika trevlig och engagerad i både oss och vårt husletande och även den som fick sälja vårt hus till oss!! När vi nu skulle sälja vårt hus 2025, var det självklart att Magnus skulle bli vår mäklare!! Han har gjort Allt för oss!! Efter en lite ansträngande försäljning nu i november, fick han klart med vårt hus och vi kunde sälja huset i Karlstad, och kunde köpa vårt drömställe på landet! Tack Magnus!!!

Svar från Magnus Ask

Jag är jätteglad att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Det blev ju lite onödigt spännande på slutet när fler än köparna blev inblandade i affären. Så kul att ni till slut även hittade ert drömhus att flytta till.

Lars B
Sjöstad

Magnus är otroligt duktig mäklare. Det märks att han har lång erfarenhet. Vi är jättenöjda med Magnus.

Svar från Magnus Ask

Roligt att höra att ni är nöjda och skönt att det gick att tajma försäljning och köp på ett bra sätt.

Niclas O
Värmskog

Magnus är kunnig, trygg, lugn och en väldigt behaglig mäklare! Toppbetyg är en självklarhet!!

Svar från Magnus Ask

Stort tack för dom orden Niclas, ja det blev en väldigt snabb och smidig affär trots årstiden.

Dipankar S
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Ask en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Forshaga

Magnus is very helpful, patient and very professional. He makes the process very well documented and explained in every step. I had all the necessary information and support from Magnus timely. Overall, a very good experience!!

Svar från Magnus Ask

Hi Dipankar! I'm so glad you're satisfied with my work. Congratulations to a beautiful house.

Fariba Y
Vålberg

Magnus Ask är en mycket erfaren och professionell mäklare. Han arbetar väldigt strukturerat, är noggrann och har en imponerande nivå av ordning och disciplin i sitt arbete. Under hela processen upplevde jag honom som trygg, pålitlig och mycket kunnig. Jag är väldigt nöjd med hans insats och kan varmt rekommendera honom.

Svar från Magnus Ask

Stort tack för det fina omdömet, det var ett nöje att ha med er att göra och jag får gratulera till ett väldigt fint hus som har allt man kan önska sig.