Sanna Stenholm

Sanna Stenholm

Sanna Stenholm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Sanna Stenholm har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Sanna Stenholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 280 omdömen med ett betyg på 4.9. Sanna Stenholm har haft 60 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

280 omdömen om Sanna Stenholm

Sedan starten hos Reco 2021
Barbro S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Våxnäs

Jätte trevlig super lättsam å hjälpsam. Har inget dåligt att säga om henne alls

Adam H
Sålde sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Runnevål

Sanna var engagerad och hade god återkoppling till oss säljare. Sanna följde upp alla intresserade på ett bra sätt och ledde försäljningen till ett snabbt och tillfredsställande avslut.

Magnus V
Köpte sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Mon

Sanna upplevs ha mycket på sitt bord, men trots allt lyckades hon få säljare och köpare att mötas. Upplevelsen är att alla parter är nöjda med hur köpekontraktet skrevs.

Isabell Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Sanna är engagerad och lyhörd, och styrde upp en smidig och snabb försäljning – till ett pris långt över förväntan! Professionellt genomfört från start till mål. Sanna rekommenderas varmt!

Helena N
Karlstad

Trevlig, engagerad och ser till att allt blir bra för både säljare och köpare

Magnus B
Karlstad

Kunnig , snabb och mycket trevlig.

Lena N
Centralt

Otroligt professionell och trevlig mäklare.

Lena H
Centralt

Jag som köpare är mycket nöjd med Sanna. Mycket trevligt bemötande, intresserad av sitt objekt, mån om säljare och köpare. Kändes tryggt för mig som köpare. Hon löste alla frågor och såg till att vi båda blev nöjda, både säljare och köpare. En varm rekommendation. Lena Haffling

Therése D
Deje

Trevlig och proffsig med svar och kunskap. Mycket god kontakt. Uppskattar det väldigt mkt. Tack! /Tess.

Liselotte H
Hammarö

Trevligt bemötande. Sanna bidrog till att jag som köpare kände mig trygg.