Sanna Stenholm

Sanna Stenholm

Sanna Stenholm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Sanna Stenholm har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Sanna Stenholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 284 omdömen med ett betyg på 4.9. Sanna Stenholm har haft 63 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-05

284 omdömen om Sanna Stenholm

Sedan starten hos Reco 2021
Wioleta S
Köpte sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Västra Lersätter

Sanna är en professionell och fantastisk fastighetsmäklare. Hon var mycket hjälpsam genom hela köpprocessen.

Sofia H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Kilslund

Mäklaren tog sig tid att gå igenom säljprocessen och återkopplade snabbt när jag ringde upp och hade frågor. Jag har en utmattning med minnesproblematik och hon gick lungt och sansat igenom mina frågor och påminde om upplägget varje gång jag ringde. Försäljningen gick fantastiskt bra och jag är mycket nöjd. Fick också till mig att flyttstäd och flytthjälp kan jag boka på mina sidor vilket känns oerhört smidigt. Jag är oerhört nöjd med hela säljprocessen så här långt in i försäljningen.

Emelie J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Kilslund

Trevligt bemötande och mycket hjälpsam

Victoria J
Klara

Jag tycker Sanna har varit suverän att ha och göra med! Hon har känts genuint trevlig och intresserad, samtligt som hon är tydlig! Jätte proffsig!

Barbro S
Våxnäs

Jätte trevlig super lättsam å hjälpsam. Har inget dåligt att säga om henne alls

Adam H
Sålde sitt hus med hjälp av Sanna Stenholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Runnevål

Sanna var engagerad och hade god återkoppling till oss säljare. Sanna följde upp alla intresserade på ett bra sätt och ledde försäljningen till ett snabbt och tillfredsställande avslut.

Magnus V
Mon

Sanna upplevs ha mycket på sitt bord, men trots allt lyckades hon få säljare och köpare att mötas. Upplevelsen är att alla parter är nöjda med hur köpekontraktet skrevs.

Isabell Å
Karlstad

Sanna är engagerad och lyhörd, och styrde upp en smidig och snabb försäljning – till ett pris långt över förväntan! Professionellt genomfört från start till mål. Sanna rekommenderas varmt!

Helena N
Karlstad

Trevlig, engagerad och ser till att allt blir bra för både säljare och köpare

Magnus B
Karlstad

Kunnig , snabb och mycket trevlig.