Sonja Rudqvist

Sonja Rudqvist

Sonja Rudqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad

Sonja Rudqvist har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Sonja Rudqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 190 omdömen med ett betyg på 4.9. Sonja Rudqvist har haft 34 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

190 omdömen om Sonja Rudqvist

Sedan starten hos Reco 2022
Mats O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Tullholmsviken

Vår försäljning tog lång tid. Sonja var trots det lika positiv och engagerad under hela processen.

Lis O
Tullholmsviken

Mycket trevligt bemötande, det är viktigt!! Bra återkoppling efter visningar. Fint & trevligt bemötande av även övrig personal direkt man kliver in på Fastighetsföreningen, tummen upp för helheten 👍

Lennart J
Sålde sitt hus med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Forshaga

Trevligt bemötande och svarat ganska omgående om man haft frågor eller funderingar.

Filippa H
Karlstad

Väldigt trevlig, hade en väldigt bra upplevelse med Sonja som min mäklare!

Amina L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Karlstad

Väldigt engagerad och fin person, bara positivt!

Ann-Christine R
Köpte sitt hus med hjälp av Sonja Rudqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlstad
Vålberg

Kunde vara mer närvarande. Det blev en utdragen process pga besiktning men under den tiden hörde vi inget utan fick själva ta kontakt och kolla läget. Hade varit skönt att få löpande information. Men vid alla möten har hon bemött oss på ett professionellt sätt. När vi frågat har vi fått svar.

Anneli A
Vålberg

Det är en duktig och kunnig kvinna. Informativ m m. Lite snopen vart jag när hon inte varit tillgänglig men fick då hjälp av kollegor till henne. Men i det stora hela har det gått jättebra med husaffären.

Hannah R
Vålberg

Jag tycker bemötandet var mycket bra, trevlig och hjälpsam. Vidare var det lätt att få hjälp då jag bokade visning samt var aktiv i budgivning men mina föräldrar var det som köpte fastigheten. Detta var inget problem utan löstes smidigt.

Amanda L
Forshaga

Vi är jättenöjda med allt kring köpet!

Henrik S
Norrstrand

När vi har varit på visningarna så har hon varit precis som jag vill en mäklare ska vara. Gillar inte "bilförsäljartypen" som bara talar om att allt är så bra. Tycker hon gav oss ett bra intryck. När vi var och skrev kontrakt så tycker jag hon var professionell och förklarade bra.