En skicklig mäklare som även har stor social kompetens. Han är kunnig, påläst, trevlig och ambitiös. Kan verkligen rekommenderas!!
Alexander Larsson
Alexander Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
.Alexander Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Alexander Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Larsson har haft 24 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-12
45 omdömen om Alexander Larsson
Mycket fint bemötande och var väl påläst gällande objektet och föreningen. Uppskattade även flexibiliteten när vi önskade titta på bostaden igen innan budet.
Jag blev bemött otroligt bra av Alexander. Tyckte man kände en proffessionalitet redan på visningen genom att han var påläst om lägenheten. Jag har fått återkoppling snabbt och vid minsta lilla sak fått information. Kommer absolut rekommendera Alexander till andra som ska köpa eller sälja sin bostad.
Som köpare är vårt intryck av Alexander både professionellt, kunnigt och personligt med en bra fingertoppskänsla i att båda vara lyhörd och samtidigt sätta rätt förväntansbild. Vi upplevde honom rak och ärlig i kommunikationen genomgående med snabba återkopplingar och flexibel i sin tillgänglighet.
Fint bemötande, lättsam, lyhörd. Upplever honom som ärlig och rak!
Vi känner oss trygga med Alexander, han har gjort det bra för oss. Han känns ärlig och tydlig i sitt sätt att vara. Vi rekommenderar honom gärna.
Väldigt trevlig och glad mäklare med god kunskap och vänligt bemötande. Även visat empatisk förmåga och lyssnat på mig som kund/säljare. Återkopplat vid behov och även informerat utanför det.
Alexander Larsson Alexander är alltid lika sympatisk och mycket trevlig i i alla olika former av möten. Han är otroligt snabb i återkopplingen både mobil och mail. Lättsam och hjälpsam. Han är kunnig i sitt yrke. Man får all viktig information och som jag upplever det är han lika mån om både säljaren och köparen för full belåtenhet och man inser att det är viktigt för Alexander att alla känner sig nöjda med uppgörelsen. Vänligen Liz
Positiv, hjälpsam, aktiv att kolla av huset
Engagerad, tillmötesgående och kunnig.