Christopher Storm

Christopher Storm

Christopher Storm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Christopher Storm har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Christopher Storm har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 334 omdömen med ett betyg på 4.8. Christopher Storm har haft 30 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

334 omdömen om Christopher Storm

Sedan starten hos Reco 2017
Josiane Sosa P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Lännersta

Christopher är oerhört professionell, han är också trevlig och hjälpsam.

Chonnakan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Lännersta

Professionell, engagerad och mycket trevlig. Vi är mycket nöjda!

Cecilia L
Henriksdalsberget

Christoffer var proffsig, trevlig och kom med bra förslag. Genomförde affären på smidigt och gav en väldigt bra och positiv helhetsupplevelse. Jag kan varmt rekommendera Christoffer.

Monica S
Lännersta

Trevlig och kunnig - en bra mäklare!

Stefan R
Sålde sitt hus med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Gustavsvik

Det var min fru som hade mest kontakt med Christoffer. Det lilla jag träffade honom upplevde jag honom som mycket bra.

Emma K
Lännersta

Mycket nöjda! Christopher är lätt att få tag på, lyhörd och engagerad genom hela försäljningen. Detta är andra gången vi säljer med honom och vi kan varmt rekommendera honom.

Rasmus W
Lännersta

Christopher är en trevlig och professionell mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg. Alltid snabb på att svara och tydlig i sin kommunikation. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera!

Oscar L
Sickla

Christopher är en grym mäklare – professionell, lyhörd och otroligt engagerad. Hela köpet gick smidigt och tryggt tack vare hans kunnande och service. Rekommenderas starkt!

Felix C
Sickla

Jag fick bra hjälp av Christopher. Enkel och trevlig.

Erik D
Alphyddan

Kunnig, effektiv, snabb och tydlig kommunikation.