Christopher Storm

Christopher Storm

Christopher Storm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Christopher Storm har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Christopher Storm har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 300 omdömen med ett betyg på 4.8. Christopher Storm har haft 38 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

300 omdömen om Christopher Storm

Sedan starten hos Reco 2017
Lars Einar N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Nacka Strand

Utmärkt bemötande. Vi hade inga förväntningar, men fick genast mycket bra kontakt med Christopher. Han lotsade oss säkert och tryggt genom hela processen fram till köp.

Andrea Rosemary C
Nacka Strand

Christopher har varit trevlig, tillmötesgående och skött hela vårt bostadsköp på ett sätt där vi har känt oss väl omhändertagna. En super duktig, trevlig och förtroendeingivande mäklare.

Azam G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Nacka Strand

Med Christopher erfarenhet försäljningen gick så fort.

Johan V
Nacka Strand

Bara bra erfarenhet (som köpare), full poäng :)

Pierre A
Hedvigslund

Allting smidigt och enkelt hela vägen från första kontakt till försäljning. Mycket professionell!

Christopher S och Pierre A gillar detta
Andrea O
Ekudden

Christopher visade ett stort engagemang och stor förståelse för mig som säljare. Han gav både råd och var inlyssnande vilket var en bra kombination. Jag är väldigt nöjd med hela processen och kan varmt rekommendera Christopher vidare!

Gertrud D
Ektorp

Bra bemötande, tydlig och lyhörd.

Olle K
Ektorp

Professionell, trevlig, erfaren och trygg. Allt du söker hos en mäklare

Måns G
Ektorp

Christopher var trevlig och hjälpsam. Han höll mig bra uppdaterad under hela budgivningen och såg till att skrivandet av kontraktet kändes både snabbt, smidigt och tryggt.

Anna H
Ektorp

Proffsig och engagerad med ett fint personligt bemötande genom hela processen. Trygg och effektiv med en kontinuerlig uppföljning. Vi är supernöjda med Christopher och rekommenderar honom varmt! 10 av 10!