Christopher Storm

Christopher Storm

Christopher Storm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Christopher Storm har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Christopher Storm har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 303 omdömen med ett betyg på 4.8. Christopher Storm har haft 37 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-12

303 omdömen om Christopher Storm

Sedan starten hos Reco 2017
Elliott L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Kvarnholmen

Supertrevlig mäklare med bra bemötande från direkten. Fick svar på alla frågor vi kunde komma på (bra som mindre bra) och såg till så att vi kunde fixa fler visningar tätt inpå trotts juletider.

Estelle L
Kvarnholmen

Vi hann inte med den planerade visningen då det fanns andra visningar samma tid. Men efter den planerade visningen var över erbjöd Christopher 2 extra privata visningar medan budgivningen redan var igång. Det kändes proffsigt och bemötande. Efter att vi vunnit budgivning var Christopher tillgänglig hela vägen (vilket råkade vara under jultiden) för att rådgiva oss om hur vi skulle gå vidare. Det kändes tryggt samtidigt som vi visste att vi inte skulle glömma några viktiga steg i processen.

Johan S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Kvarnholmen

Bra! Hittills motsvarat alla förväntningar.

Lars Einar N
Nacka Strand

Utmärkt bemötande. Vi hade inga förväntningar, men fick genast mycket bra kontakt med Christopher. Han lotsade oss säkert och tryggt genom hela processen fram till köp.

Andrea Rosemary C
Nacka Strand

Christopher har varit trevlig, tillmötesgående och skött hela vårt bostadsköp på ett sätt där vi har känt oss väl omhändertagna. En super duktig, trevlig och förtroendeingivande mäklare.

Azam G
Nacka Strand

Med Christopher erfarenhet försäljningen gick så fort.

Johan V
Nacka Strand

Bara bra erfarenhet (som köpare), full poäng :)

Pierre A
Hedvigslund

Allting smidigt och enkelt hela vägen från första kontakt till försäljning. Mycket professionell!

Christopher S och Pierre A gillar detta
Andrea O
Ekudden

Christopher visade ett stort engagemang och stor förståelse för mig som säljare. Han gav både råd och var inlyssnande vilket var en bra kombination. Jag är väldigt nöjd med hela processen och kan varmt rekommendera Christopher vidare!

Gertrud D
Ektorp

Bra bemötande, tydlig och lyhörd.