Professionell, engagerad och mycket trevlig. Vi är mycket nöjda!
Christopher Storm
Christopher Storm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Christopher Storm har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Christopher Storm har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 333 omdömen med ett betyg på 4.8. Christopher Storm har haft 30 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
333 omdömen om Christopher Storm
Christoffer var proffsig, trevlig och kom med bra förslag. Genomförde affären på smidigt och gav en väldigt bra och positiv helhetsupplevelse. Jag kan varmt rekommendera Christoffer.
Trevlig och kunnig - en bra mäklare!
Det var min fru som hade mest kontakt med Christoffer. Det lilla jag träffade honom upplevde jag honom som mycket bra.
Mycket nöjda! Christopher är lätt att få tag på, lyhörd och engagerad genom hela försäljningen. Detta är andra gången vi säljer med honom och vi kan varmt rekommendera honom.
Christopher är en trevlig och professionell mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg. Alltid snabb på att svara och tydlig i sin kommunikation. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera!
Christopher är en grym mäklare – professionell, lyhörd och otroligt engagerad. Hela köpet gick smidigt och tryggt tack vare hans kunnande och service. Rekommenderas starkt!
Jag fick bra hjälp av Christopher. Enkel och trevlig.
Kunnig, effektiv, snabb och tydlig kommunikation.
Christopher var professionell, engagerad och höll mig informerad genom hela processen. Jag kände mig trygg från start till avslut och även om slutpriset blev lite under förväntan så är jag nöjd.