Trevlig och tillmötesgående. Dock inte så tillgänglig under processen då Tilläggsavtal skulle upprättas. Det blev flera dagars fördröjning.
Daniel Wiberg
Daniel Wiberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Daniel Wiberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Daniel Wiberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.7. Daniel Wiberg har haft 28 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
42 omdömen om Daniel Wiberg
Very knowledgeable and professional
He was professional, attentive, and genuinely helpful throughout. He did an excellent job selling our apartment, and I especially appreciated his transparency at every stage.
God lokalkännedom, flexibel och lyhörd. Gjorde försäljningsprocessen, enkel och bekväm.
Jättenöjd med Daniel som mäklare. Han var väldigt lyhörd, engagerad och såg till att försäljningen gick snabbt och smidigt. Rekommenderar honom varmt!
Daniel är en otroligt duktig och trevlig mäklare som tog hand om oss på ett utmärkt sätt. Hans kunskap vägledde oss genom hela processen och vi fick alltid bra återkoppling. Kan rekommendera 10/10!
Trevlig och kunnig, förklarade så vi förstod Effektiv när vi fick en spekulant.
Trevlig, snabb , lätt att få tag i
Trevlig, tydlig och inga konstigheter
Bra driv, skötte allt perfekt. Kan rekommendera han.