Emma Erixon

Emma Erixon

Emma Erixon är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Emma Erixon har varit registrerad mäklare sedan 2025-03. Emma Erixon har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.8. Emma Erixon har haft 24 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

26 omdömen om Emma Erixon

Carolina E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emma Erixon en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Järla Sjö

Emma är mycket engagerad som mäklare. Lyssnade väl på hur jag tänkte kring min försäljning och vad som var avgörande för att jag skulle sälja. Även engagerad i de som visade intresse för lägenheten och vill komma på visning. Snabb i återkoppling och informativ vid varje samtal. Alltid tillgänglig! Tack vare Emmas engagemang och arbetssätt blev det både en lyckad och snabb försäljning!

Svar från Emma Erixon

Hej Carolina. Har varit en ära att jobba med dig i försäljning av din lägenhet. Tack för det fina omdömet! Hälsningar, Emma

Peter N
Sålde sitt hus med hjälp av Emma Erixon en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Nacka

Mycket professionell, engagerad och trevlig mäklare. Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och ett tryggt bemötande genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Svar från Emma Erixon

Hej Peter! Stort tack för din fina rekommendationen! Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen. Tack för erat förtroende! Hälsningar, Emma

Christofer B

abcdefghijklmnopqrstuvxyzåäö1234

Svar från Emma Erixon

Tack Christofer för omdömet och förtroendet att förmedla er fina lägenhet. Hälsningar, Emma

Kristina L
Alphyddan

Emma var varm, glad o kunnig i området

Svar från Emma Erixon

Hej Kristina! Tack för ditt fina omdöme. Jag är så glad över förtroendet att förmedla din fina lägenhet! Hälsningar, Emma

Yoon Sung L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Erixon en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Alphyddan

Vi är väldigt nöjda med Emma som mäklare och kan varmt rekommendera henne! Hon var tydlig, snabb och hjälpsam genom hela processen. Processen kändes trygg och professionell från början till slut. Stort tack för hjälpen!

Svar från Emma Erixon

Hej, Tack för det otroligt fina omdömet och stort grattis till er fantastiska bostad! Hälsningar, Emma

Emelie B
Jarlaberg

Bra, vi är nöjda med hennes arbete!

Svar från Emma Erixon

Hej Emelie, tack för det fina omdömet, vad kul att höra att ni är nöjda. Hälsningar, Emma

Nazlican E

Super trevlig och professionell 😍

Svar från Emma Erixon

Tack snälla för det fina omdömet och grattis till dina fina lägenhet! Hälsningar, Emma

Smedra M
Jarlaberg

Professionell och trevlig. Gjorde ett snabbt och bra jobb med att hitta lämplig köpare av vår lägenhet när det var lite tidspress.

Tack Smedra för omdömet och äran att förmedla er lägenhet! Hälsningar, Emma

Fanny B
Saltsjö-Boo

Proffesionell och super duktigt! Kan strakt rekommendera Emma ifall ni ska sälja!

Svar från Emma Erixon

Tack snälla Fanny för det fina omdömet och förtroendet att sälja din fina lägenhet! Hälsningar, Emma

Mathias H
Saltsjö-Boo

Väldigt duktig och kunnig! Glad och trevlig!

Svar från Emma Erixon

Tack snälla Mathias för ditt fina omdöme och förtroendet att förmedla er fina lägenhet! Hälsningar, Emma