Henrik Hallquist

Henrik Hallquist

Henrik Hallquist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Henrik Hallquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-04 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Hallquist har haft 31 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

151 omdömen om Henrik Hallquist

Sedan starten hos Reco 2021
Jens B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Nacka Strand

Henrik var en lösningsorienterad och engagerad mäklare genom hela köpprocessen. Det var enkelt att få svar på frågor och kommunikationen fungerade smidigt. Jag uppskattade hans tillgänglighet och professionella bemötande.

Maria N
Sålde sitt hus med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Saltsjö-Duvnäs

Utmärkt bemötande, informerade mig löpande om processen med köp av bostadsrätt, inväntade besked från bank och försäljning av villa. Rekommenderar varmt Henrik Hallquist som mäklare. Känns professionell och rakryggad.

Paul K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Nacka Strand

Grym mäklare! Såld efter en privatvisning till bra pris.

Dalveen N
Björknäs

Henrik har varit mycket kommunikativ, hjälpsam och engagerad i alla delar av processen. Vi har fått hjälp och förslag under tidens gång och det har slutat i en lyckad försäljning. Stort tack.

Anna Kristina A
Köpte sitt hus med hjälp av Henrik Hallquist en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Gustavsvik

Vänlig, korrekt och lösningsorienterad

Maria M
Finnberget

Han är duktig och vi är nöjda. Kan rekommendera honom!

Pamela L
Järla Sjö

Kändes bra och tryggt med Henrik. Väldigt god och rak kommunikation som tillslut ledde till en lyckad affär utan att slösa någons tid!

Elias R
Finnberget

Skötte försäljningen av vår lägenhet utmärkt! Hela processen kändes tryggt och bra med Henrik.

Ylva W
Finnberget

Han var trevlig och tillmötesgående från första stund och besvarade alla våra frågor. Han var snabb på återkoppling då vi ringde och undrade över något. Han uopträdde professionellt och trevligt.

Tim R
Järla Sjö

Trevlig, kunnig och tydlig mäklare. Supernöjda med vårt köp av Henrik!