Maxine Mazy

Maxine Mazy

Maxine Mazy är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Maxine Mazy har varit registrerad mäklare sedan 2018-07. Maxine Mazy har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 444 omdömen med ett betyg på 4.9. Maxine Mazy har haft 53 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

444 omdömen om Maxine Mazy

Sedan starten hos Reco 2018
Rebecca S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maxine Mazy en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Nacka Forum

Vi är så nöjda med Maxine. Hon va tillgänglig och närvarande från början till slut. Bra erfarenhet och tydlig. Hon hjälpte oss att hitta en köpare innan visning. Toppen!!

Svar från Maxine Mazy

Tack snälla Rebecca! Vad roligt att höra att ni kände er väl omhändertagna under hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er och jag är glad att vi hittade en köpare så smidigt och som verkligen uppskattar ert fina hem. Allt gott, Maxine

Simon B
Nacka Forum

Hög grad av professionalism genomsyrade samtliga processer och interaktioner. Mycket bra.

Svar från Maxine Mazy

Tusen tack, Simon! Professionellt och smidigt, det är precis så som man vill ha det :) Det har varit fantastiskt att få hjälpa er med försäljningen. Lycka till med nya huset! Allt gott, Maxine

Mikael E
Jarlaberg

Mycket trevligt bemötande. Vi fick goda råd, bra vägledning och kände oss trygga med Maxine under hela försäljningsprocessen.

Svar från Maxine Mazy

Tusen tack Mikael! Era fina ord värmer verkligen. Jag är tacksam för ert förtroende och glad att ni kände er trygga genom hela försäljningen. Hälsa Anna så gott! Allt gott, Maxine

Anastas I
Sålde sitt hus med hjälp av Maxine Mazy en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Gustavsvik

Hon var en kunnig och trevligt mäklare Väldigt instruerad och planerad person.

Svar från Maxine Mazy

Stort tack, Anastas! Jag är glad att ni kände er trygg med mig och Carolina och att planeringen och uppföljningen uppskattades under hela processen. Hälsa familjen! Allt gott, Maxine

Petra R
Björknäs

Maxine är kunnig, noggrann, engagerad, på tårna och serviceminded. Jag kan starkt rekommendera henne.

Svar från Maxine Mazy

Stort tack Petra för din rekommendation! Att få hjälpa dig en andra gång betyder mycket. Jag är tacksam för ditt fortsatta förtroende och glad att allt gick så bra även den här gången :) Allt gott, Maxine

Ylva H
Norra Lännersta

Maxine har en mycket vänlig och professionell utstrålning som håller! Hon är kunnig och följer alltid upp det man har kommit överens om!

Svar från Maxine Mazy

Tack snälla Ylva för ditt omdöme! Det gläder mig att mitt sätt att arbeta och engagemang gjorde skillnad. Jag är tacksam för förtroendet och det har varit roligt att få hjälpa dig. Hoppas du kommer trivas lika bra i ditt nya hem :) Allt gott, Maxine

Fredrik D
Köpte sitt hus med hjälp av Maxine Mazy en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Lännersta

Exceptionellt skicklig mäklare. Trygg och lyhörd

Svar från Maxine Mazy

Tack Fredrik! Det är verkligen roligt att höra att du kände dig trygg och att allt gick smidigt. Jag är tacksam för förtroendet och det har varit ett nöje att få hjälpa dig. Allt gott, Maxine

Linda F
Sickla

Jag valde Maxine eftersom hon tidigare har sålt flera lägenheter i vår förening – och dessutom alltid till de bästa priserna. Jag hade även varit på visningar där hon varit mäklare, och fick då intrycket av att hon är professionell, saklig och förtroendeingivande. Till skillnad från många andra mäklare överdriver hon inte, utan håller sig till fakta och det skapar en trygg känsla. Under hela försäljningsprocessen har Maxine varit mycket engagerad och informerat mig tydligt om varje steg. Hon har gjort ett fantastiskt arbete...

Svar från Maxine Mazy

Tack snälla Linda för ditt otroligt fina omdöme och för det förtroende du visat mig! Det betyder verkligen mycket att du kände dig trygg genom hela processen och att du uppskattade mitt arbete med försäljningen. Jag är väldigt glad att vi kunde nå ett så bra resultat tillsammans, trots de utmanande tiderna på marknaden. Och ett extra tack för den fina presenten som jag nu har fått njutit av! Jag ser fram emot att få samarbeta igen när det blir dags. Allt gott, Maxine

Claes S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maxine Mazy en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Skuru

Nu var det ju inte Maxine utan det var Emma som skötte visning och kontraktsskrivning, hon skötte det jättebra! Maxine kanske stod för förberedelserna?! Det hela sköttes hur som helst väldigt väl! Tack så jättemycket!

Svar från Maxine Mazy

Tack för rekommendationen Claes! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att Emma gjorde ett fantastiskt jobb. Jag är glad att jag kunde bidra i förberedelserna och tackar för förtroendet under hela processen. Hoppas ni kommer trivas i er nya fina bostad. Allt gott, Maxine

Blanka K
Ekudden

Fantastisk! Inget att klaga på

Svar från Maxine Mazy

Tack snälla Blanka! Jag är glad att du känner dig nöjd och det har varit fantastiskt att få vara en del av din bostadsresa. Allt gott, Maxine