Anders Lijsing

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
4.9
Affärer senaste året

Anders Lijsing är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Anders Lijsing har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Anders Lijsing har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 121 omdömen med ett betyg på 4.9. Anders Lijsing har haft 32 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

121 omdömen om Anders Lijsing

Sedan starten hos Reco 2023
Natasha T
Köpte sin stuga med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrtälje

Anders provided exceptional service and treated us with great respect. He was kind, highly responsive, and met all our expectations with his efficiency and preparation. He is very knowledgeable, and whenever he didn’t have an immediate answer, he found the information and replied quickly. Although my husband is Swedish and I am English-speaking, Anders kindly conducted all our communications in English, ensuring I felt comfortable and fully included. It is clear he is passionate about his work and genuinely enjoys helping people. Natasha & Alex 💖

Suzanne A
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrtälje

Kunnig, hjälpsam,snabb,känns ärlig, inkännande och skapar trygghet vid försäljning. Är lättsam att ha att göra med,skulle gärna rekommendera till vänner och bekanta.

Micke V
Sålde sin stuga med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrtälje

Kan inte bli bättre. Rekommenderar Anders.

Annelie P
Grisslehamn

Vi är mycket nöjda över hur han genom hela processen med att sälja vårt hus varit engagerad och lyssnat in och varit öppen för våra förslag och tankar. Den bästa mäklaren vi haft och kan varmt rekommendera honom.

Britt K
Norrtälje

Påläst och hjälpsam. Trevligt bemötande.

Mats T
Boda

Full koll på allting- ärlig och trevlig

Fredrik Å
Grisslehamn

Mycket noggrann och erfaren. Finns alltid tillgänglig och svarar snabbt på frågor som kommer upp under processen. Vi fick mycket bra support.

Lena G
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrtälje

Vi är nöjda med mäklare Anders.

Eva J
Hallstavik

Mycket trevlig , kan sin sak Förtroende ingivsnde

Rita D
Hallstavik

Från första mötet fick jag fullt förtroende för Anders. Han har verkligen koll på processen, och kunde snabbt och säkert sätta igång försäljningen. Jag fick hela tiden uppdateringar om läget. Och inom ett par veckor var försäljningen klar. Om jag säljer mitt nya hus, kommer jag utan tvekan att anlita Anders som mäklare.