Anders Lijsing

Anders Lijsing

Anders Lijsing är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Anders Lijsing har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Anders Lijsing har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 71 omdömen med ett betyg på 4.9. Anders Lijsing har haft 40 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

71 omdömen om Anders Lijsing

Sedan starten hos Reco 2023
Daniel B
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Rimbo

Mycket bra. Tydligt enkelt och smidigt. Toppen på alla sätt!

Gunvor S
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Rimbo

- Ingav förtroende - Tydlig kommunikation - Tog sig tid - Kunnig - Tillmötesgående - Kändes som mäklaren såg till både säljarens och köparens intressen Om jag säljer min fastighet kommer jag att anlita den här mäklaren.

Louise Elsa Margaretha L
Grisslehamn

Anders var snabb att återkoppla så att jag kände mig trygg under hela processen. Kunnig och trevlig.

Emma F
Grisslehamn

Lätt att ha att göra med, proffisg och pålitlig.

Anders S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Norrtälje

Jag tycker Anders Lijsing är en mycket bra mäklare, kunnig och saklig, som jobbar effektivt för mig som kund. Jag är mycket nöjd. Jag fick tips om honom av vår bostadsrättsförening. där han sålt flera lägenheter. Mvh Anders Swartling

Mahla A
Köpte sin stuga med hjälp av Anders Lijsing en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Enviken

Jag vill varmt rekommendera Anders som mäklare! Från första kontakten var han professionell, lyhörd och mycket kunnig. Han guidade oss genom hela processen med stort engagemang och tålamod, alltid redo att svara på våra frågor och ge värdefulla råd.

Björn R
Norrtälje

Kunnig, Social Förtroendeingivande Återkopplingande

Joanna T
Rimbo

Anders har hjälpt mig med både köp samt försäljning av bostad. Snabb på att återkoppla, bra dialoger, allt har gått smidigt! Min varmaste rekommendation :)

Solveig K
Centralt

Vänlig,hjälpsam,kunnig och tillmötesgående.

Gert A
Dyvassö

Anders har alltid varit tillgänglig, återkopplar snabbt och har varit väldigt smidig att ha att göra med.