Jag tycker om hennes lugna sätt och att han inte kör det jobbiga säljarsnacket (hon gör det säkert på sitt sätt) lätt att ha och göra med!
Arja Joelsson
Arja Joelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
.Arja Joelsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Arja Joelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 79 omdömen med ett betyg på 4.6. Arja Joelsson har haft 47 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
79 omdömen om Arja Joelsson
har hjälp oss vid flera försäljningar, Arja är trygg och pålitlig
Bra och nöjd med trevligt bemötande, kunnig och angagerande.
Arja Joelsson har varit en mycket professionell och engagerad mäklare under hela processen med köpet av huset på Carl Wahrens väg. Hon var alltid tillgänglig för frågor, förklarade varje steg på ett tydligt sätt och såg till att allt gick smidigt från första visningen till kontraktsskrivningen. Jag uppskattar särskilt hennes ärlighet, noggrannhet och vänliga bemötande. Jag kan varmt rekommendera Arja till alla som söker en pålitlig och kunnig mäklare i Norrtälje.
Arja har på ett trevligt sätt varit behjälplig och lätt att komma i kontakt med under vår första del av köpet av Tysättravägen 81. Vi har ingenting att klaga på :-) .
Väldigt bra och trevlig, hjälpsam och tillmötesgående
Mycket erfaren mäklare, återkopplar och ger bra råd info under hela processen.
Hej Arja har ett naturligt sätt som inger förtroende och gör så man känner sig trygg. Att hon dessutom har en bakgrund inom jordbruk gör ju inte saken sämre. I processen var hon inlyssnande och gav oss råd när vi behövde
Jag är väldigt nöjd med mitt samarbete med Arja. Från första stund upplevde jag en transparent och tydlig kommunikation, vilket skapade ett stort förtroende genom hela processen. Arja är professionell, och strukturerad , vilket gjorde att allt flöt på smidigt även när oväntade saker dök upp. Jag kan varmt rekommendera Arja till dig som söker en engagerad och skicklig mäklare.
Mycket trevlig mäklare som återkopplade snabbt. Vi är mycket nöjda med Arja.