Arja Joelsson

Arja Joelsson

Arja Joelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Arja Joelsson har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Arja Joelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 4.6. Arja Joelsson har haft 47 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2025-06

72 omdömen om Arja Joelsson

Sedan starten hos Reco 2022
Aaida M
Köpte sin stuga med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Vängsjöberg

Jag är väldigt nöjd med mitt samarbete med Arja. Från första stund upplevde jag en transparent och tydlig kommunikation, vilket skapade ett stort förtroende genom hela processen. Arja är professionell, och strukturerad , vilket gjorde att allt flöt på smidigt även när oväntade saker dök upp. Jag kan varmt rekommendera Arja till dig som söker en engagerad och skicklig mäklare.

Solveig F
Köpte sitt hus med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Smara

Mycket trevlig mäklare som återkopplade snabbt. Vi är mycket nöjda med Arja.

Eva L
Sålde sitt hus med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Smara

Arja visade stort tålamod vid tröga försäljningstider och ett i övrigt bra samarbete.

Monika N
Sålde sin stuga med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Kallboda

Arja är toppenbra som mäklare!

Marie F
Smara

Arja har en rak kommunikation vilket inger trygghet och tydlighet. Smidigt och enkelt och tillmötesgående både för oss som köpare och för säljare. Vi är jätte nöjda på alla vis och rekommenderar varmt Arja och även övriga kollegor på svensk Fastighetsförmedling Norrtälje som vi också haft kontakt med för andra objekt.

Mona Charlotta N
Ropnäs

Arja gjorde ett bra jobb. Tillmötesgående.

Catherine L
Ropnäs

Trevlig, reaktiv och tydlig hela vägen. Som köpare är vi tacksamma över vårt samarbete med Arja.

Jan A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Arja Joelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Hallstavik

Vårt första möte med Arja var mycket positivt redan omedelbart. Hon tog tid pa sig, lyssnade pa oss och informerade oss i detalj om hur vi bäst skulle få vår lagenhet såld. Vi anser att hon levde upp till våra högt ställda förvantningar. Vi visste att Svensk Fastighetsfömedling var en gedigen mäklarfirma. Arja jobbade snabbt och ordnade visning utan drjöjsmål. Vi upplevde henne som mycket engagerad och tillmötesgående. Fem ifyllda cirklar skulle helst vara 10 för att belysa hur nöjda vi har varit med henne.

Siv L
Gräddö

Bra bemötande, kunnig och noggrann.

Rolf L
Gräddö