Pernilla är jättebra, har peppat oss när det känts hopplöst. Lyssnat på hur vi vill ha det och gjort som vi önskat. Har även delat med sig av sina erfarenheter, har känts tryggt! Bra mäklare som jag rekommenderar mer än gärna!
Pernilla Ekestolpe
Pernilla Ekestolpe är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
.Pernilla Ekestolpe har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Pernilla Ekestolpe har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.8. Pernilla Ekestolpe har haft 19 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
37 omdömen om Pernilla Ekestolpe
Jag blev mycket väl bemött av Pernilla Ekestolpe. Hon var alltid tillgänglig när man behövde nå henne för olika frågor. Mina förväntningar uppfylldes väl. Jag upplever Pernilla Ekestolpe som en proffsig och mycket trevlig mäklare och person.
Tack Karinför fina ord. Det har varit mycket trevligt att få ha hjälpt er genom försäljningen.
Vi har ett proffigsionellt och vänligt förhållande. Allt som har med köpet att göra flyter utmärkt.
Trygg och smidig affär och resultatet blev över förväntan. Pernilla ingav förtroende hela vägen.
Mkt bra. Påläst, gav erfaret och avslappnat intryck.
Bemötandet av Pernilla var mycket bra. Vår affär av bostaden var snabb och det var det vi önskade och Pernilla gjorde ett bra jobb med kontakten av köparna. Alla blev nöjda.
Lättsam och trevlig att ha kontakt med. Proffsigt intryck.
Jag upplevde Pernilla som en mäklare som är duktig och väl förberedd.Hon håller sig till fakta och informerar ärligt. Dvs hon skönmålar inte och bortser från relevant information. Något som jag råkat ut för tidigare. Jag är väldigt nöjd och känner mig trygg med mitt köp av fastigheten!
Mycket bra! Tydlig, tillgänglig, trevlig och bra bemötande.
kanon bra mäklare, lugn och sansad och som kan ta kundens oro bra